שלום לכולם

miss_t

New member
שלום לכולם../images/Emo13.gif

אשמח אם תוכלו לעזור לי הפנו אותי אליכם מפורום לימודי נהיגה ותאוריה אני ליאת בת 19, יש לי רישיון למכונית כמעט שנתיים רציתי לשאול כמה שאלות לגבי הוצאת רישיון לאופנוע 1. מהו ההבדל(אם קיים) בין אופנוע/טוסטוס/קטנוע בלימודי נהיגה? 2. כמה שיעורים בערך צריך לקחת כדי לגשת לטסט? 3. מהו מהלך הטסט ועל מה נבחנים? 4. האם אני צריכה לעשות תאוריה לאופנוע? 5. מהם המחירים המינמלים והמקסימליים לשיעור על אופנוע? (זמנים משתנים, מחירים משתנים- אני זוכרת שלקחו לי 120 לשעה כשלמדתי על מכונית) 6. אם יש מידע שכדאי לי לדעת לפני שאני מתחילה ללמוד ואתם חושבים שכדאי שאני אדע- אשמח אם תאמרו לי.
תודה מראש
ליאת.

doomaster

New member
שלום רב...

כמו שכבר יגידו לך את השאלות האלה שאלו לפניך המון.. תעשי חיפוש קטן ... נ.ב. ברוכה הבאה לפרום..
אחלה תוכי קוקטל היה לי מוכתם אחד אך....הזכרונות...

memphis

New member
שלום ליאת

לצערנו בשיעורי רכיבה לא לומדים לרכב על אופנוע אלא לעבור טסט. הסוד להצליח בטסט הוא לדעת לרכב, ואת זה לומדים באופן תיאורטי ממישהו שיודע לרכב או מלראות רכיבה ולהבין איך רוכבים. לשעת לרכב זה לא על רגל אחת ובטח לא ב12 שיעורים וטסט. בהצלחה

black enigma

New member
לצערנו ? עם כל הכבוד תומר

הם נותנים מה שהעם דורש והממשלה מגבה זה הכל . להזכיר לך סיפור אהוד? וכמה תלמידים היו לו ? ולא חסרים אנשים בסגנון . לומר שזה נכון או לא נכון זה לא מתפקידי . לומר שלא הייתי שמח אולי לקבל כיוונים לרכיבה נכונה בבית ספר לרכיבה ,אשקר . אבל הרבה אנשים בעיקר רוכבי קטנועים לא מעניין אותם רכיבה נכונה (בהרבה מהמקרים מדובר בעיקר על כליקטנים עירוניים ) מעניין אותם לקבל את הרישיון כמה שיותר מהר .

tygger

New member
היית שמח לקבל כיוונים לרכיבה נכונה?

אולי. אבל אני יכול להבטיח לך שאם הטסט שלך היה תלוי בזה, אז לא היית כל כך מרוצה מהעניין לחלוטין. היום אחרי שאתה מבין כמה שאנו בתור רוכבים חדשים, היינו טיפשים (חלקנו נשארנו כאלה), אז אתה מבין כמה זה חשוב באמת. אז? אני בספק...

R-o-i

New member
../images/Emo25.gif

אני לא שובניסט... אני מיוחד. רועי

black enigma

New member
כמו שאמרתי הייתי שמח לקבל

כיוונים ... לגבי הטסט נקודה טובה למחשבה ... אולי אם המחירים של שעורי רכיבה +הטסט שלהם היו מחירים נורמאלים אולי היה פחות אכפת לי . אבל נקודה טובה .

למעלה