שלום לכולם

aviviel

New member
שלום לכולם ../images/Emo13.gif

אני קוראת בהנאה את הפורום כבר המון זמן (אבל לא משתתפת פשוט כי אין לי מה להגיד...). בכל אופן, רציתי לבקש את עזרתכם לגבי ארוחה שאנחנו מוזמנים אליה מחר בערב - יוגשו פירות ים (הבנתי שהמנה העיקרית תהיה של סרטנים) ואנחנו אחראים על היין. מה נראה לכם מתאים (בהתחשב במגבלת המחיר של איזור ה-70 ש"ח, אם לא למטה מזה)? תודה מראש וסופ"ש חמים ונעים, אביבית.

ריזלינג של ד"ר לוסן

ריזלינג של ד"ר לוסן, 65 שקלים פלוס מינוס (אפשר למצוא ב"דרך היין" ובטח בעוד מקומות) -- לבן כיפי שיילך לכם יופי עם האוכל.

marsala

New member
ריזלינג לסרטנים...שילוב מעניין

אם גם לא אופייני,הבחירה ה'בטוחה' לדעתי הוא סוביניון בלאן טוב. מקומי ,לדעתי יש מספיק ס-ב ישראליים מוצלחים למדי! מוש

aviviel

New member
מוש ואלון - המון תודה, אבל...

רק עכשיו חזרתי מהעבודה ובגלל שחששתי שהכל יהיה סגור נכנסתי בדרך לטיב טעם וקניתי שרדונה של הרי גליל ב-38 ש"ח. פישלתי? לרוץ מהר ולקנות סובניון בלאן (מה פתוח בשעות כאלו ביום שישי)? תודה בכל מקרה, אביבית.

marsala

New member
אביבית הי

לא פישלת בכלל ! השרדונה של הרי גליל יין מצויין. יש לי המון הערצה ליינות היקב הזה . שתהיה ארוחה בכיף, ומקווים לראותך בפורום ,קוראים פאסיביים זה טוב,אקטיבים-מצויין.. שבתשלום לכולנו מוש

aviviel

New member
../images/Emo163.gif קפצה לי התגובה הקודמת

התכוונתי להגיד שאני ממש שמחה שלא פישלתי... תודה ענקית. למען האמת, בכל פעם שהשתמשתי בהמלצה מהפורום, הייתה הצלחה מסחררת, אז אם אתה מוש נותן גושפנקא - אין מבסוטה ממני
אגב, אני לא משתתפת כי הידע שלי מצומצם מאוד ופשוט אין לי מה להוסיף לדיון. אבל אני מבטיחה שאם יהיה לי משהו להגיד, אני לא אתבייש לומר אותו. מתאים? שבתשלום לכולם אביבית.

למעלה