שלום לכולם.

שלום לכולם.../images/Emo13.gif

שלום קוראים לי לי, ואני מאוד מאוד מאוד מאוד אוהבת את הביטלס, ושמעתי שזה פורום שמדברים פה על אגדות רוק, ואני בהחלט רוצה להשתכלל וללמוד על סוגים אחרים של רוק'נרול, הייתי רוצה בבקשה מידע על פינק פלויד,ולד זפלין. בתודה מראש, לי.

Paranoid Y

New member
שאלוםםםםםם

לא נקבל אותך לפורום בלי שתשירי לנו שיר!! יאללה!! ברוכה הבאה

TheFly

New member
תורנות מידענות עליי הערב כנראה ../images/Emo98.gif

-----> פינק פלוייד -----> לד זפלין -----> החיפושיות ובכלל כנסי ותשוטטי לך כמה שעות במדור הקישורים והמאמרים שבראש העמוד ותגלי עולם ומלואו , מומלץ לקרוא את תקנון הפורום ואת דברי הבוס המסביר בכמה מילים המתפרשות על כמה וכמה עמודים את נושאי הפורום. אה כן - ברוכה הבאה

MissUnKnown

New member
גרררררר

It is wrong to call the Beatles החיפושיות, the 2 words are spelled differently. A Beetle is a small insect and the Beatles is the band. The idea behind the name is Beat-les.​

melancholy man

New member
גררררר 2

אם כבר צריך להשאיר את השם כמו שהוא (ביטלס), ממש כמו שזה טיפשי לתרגם מודי בלוז או קווין, הביטלס זה משחק מילים והחיפושיות זה עיוות לשוני שנתפס ומקובל בעברית. משתמשים במילים בשביל שבני השיח שלנו יבינו, אני לא חושב שיש מישהו שלא הבין למה התכוון הזבוב.

MissUnKnown

New member
i guess, but a name

should stay the same, i know thats a figure of speech, but not everything that people are used to is right what if people will call Pink Floyd, Deep Purple, Cream, Yes, and Genesis in their Hebrew names פלויד הורוד,סגול עמוק, קצפת, כן, ובראשית.

MissUnKnown

New member
no windows in in English,

but it supports Hebrew, and tthere is an option of using a virtual keyboard. i think better in English cuz i dont live in israel any more.

melancholy man

New member
ammm...that would be my point

שמות של להקות בדרך כלל מכילות יותר ממשמעות אחת, מאחר ובניגוד לשירים עצמם מאוד קשה להכיל את המשמעות של השם בתרגום, מאוד כדאי להשאיר אותו באנגלית (הביטלס, הרולינג סטונס, פינק פלוייד וכו'...). אגב, בקול ישראל פעם אכן היו קוראים ללהקות בשמן המתורגם, אולי זה יהיה שירשור משעשע להזכר בתרגומים היותר מופרכים שלהם.

Jflyaway

New member
בתור אחד ה"עתיקים" פה...

אני יכול לספר לכם איך קראו ברדיו "אז" (שנות ששים/שבעים) לאגדות שלנו, לאלבומים ולשירים. "אז" היה אסור לומר שמות באנגלית ותרגמו ההככלללללל לעברית.. ותמיד תמיד אמרו "להקת" לפני שם ההרכב: BEATLES - להקת חיפושיות הקצב (ורק אח"כ, "החיפושיות") SEEKERS - להקת המשחרים WHITER SHADE OF PALE - חיוור יותר מחיוורון SAUCERFUL... - צלחת מלאה סודות COUNTRY JOE.... - להקת ג'ו הכפרי והדג CREEDENCE... - להקת תחיית מי האמונה הזכים (ותודו שזה ענק!) MOVE - להקת התנועה GRATEFUL DEAD - להקת המתים אסירי התודה אני זוכר שיר של CHICAGO שרץ ברדיו... קראו לו MAKE ME SMILE ברדיו קראו לו "עשיני מחייך"... ואני במשך שנים חשבתי שהם אומרים "הסיני מחייך"...
עד שקניתי את האלבום והבנתי שאין פה סיני... היה גם שיר של ג'ו דולן, להיט...קראו לו MAKE ME AN ISLAND וברדיו: "עשיני אי" וגם כאן, הייתי בטוח שזה סיני אחד שנקרא "E"...

HelterSkelter1

New member
אכן מביך לחשוב על זה ../images/Emo13.gif

לא ידעתי אבל שזה היה "איסור". חשבתי שזה פשוט איזה הרגל מגונה שהיה נהוג בארץ (כמו עוד הרבה הרגלים אחרים). הכי ביזארי זה להקת ג'ו הכפרי והדג
.

melancholy man

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

הזבוב והרוג'ר אמרו הכל מעלי, אז סתם ברוכה הבאה ונשמח לשמוע עוד על מה שאת אוהבת ואת כמובן מוזמנת לשאול לענות לסתם לשתף בחוויות.

Jflyaway

New member
ואני מצדיע לך על ה NIK

יופי של סאונד יש לריקנבקרים האלו....

TheFly

New member
חסרה אות בניק

אחרי המספר צריכה להיות S ואז הניק יהיה מושלם. מעתה אמור Rickenbacker 4001S זה הדגם של הבס הידועה.

פולי3

New member
חיחי, לי. אני יכולה להצטרף אליך?

נו, כתבתי פה כמה פעמים, אבל תמיד התביישתי...
אני כמוה. ואני אישתה. ואני מקווה שהיא לא תשיר לכם

melancholy man

New member
ברוכה הבאה פולי ../images/Emo24.gif

ונשמח לשמוע גם ממך, מה את אוהבת ושומעת חוץ מהביטלס...

פולי3

New member
חוץ מהביטלס,

התחלתי לשמוע לד זפלין (ולא המשכתי.), פינק פלויד אני אוהבת, וסתם עוד כל מיני שירים מדיסקים שקנינו בכל מיני מקומות, כמו הטוקינג הדס.

לך אני לא מרשה להצטרף!לכי מפה !

סתאם!
ברוכה הבאה (או יותר נכון הנמצאת) הגיע הזמן שתציגי את עצמך באמת... פוליאנה הזאטוטית הטעימה... נפ- עולמו הגנוב של ארתור בראון

למעלה