שלום לכולם למישהו יש אולי תמונה של אלניס עם טיילור הוקינס ?? תודה מראש
ד דנית ב New member 9/11/04 #1 שלום לכולם ../images/Emo13.gif למישהו יש אולי תמונה של אלניס עם טיילור הוקינס ?? תודה מראש
B blackspot on the sun New member 10/11/04 #2 נצל"ש ראיתי עכשיו מד טי וי איך שהם ירדו על אלאניס בת'נק יו!!! איזה מגעילים דווקא לא היה כ"כ מצחיק... רק בסוף היא חיקתה אותה מצחיק מבחינת הקול (ב-אהההה אהההא אאהההא)..בקיצור..מניאקים מישהו עוד ראה???
נצל"ש ראיתי עכשיו מד טי וי איך שהם ירדו על אלאניס בת'נק יו!!! איזה מגעילים דווקא לא היה כ"כ מצחיק... רק בסוף היא חיקתה אותה מצחיק מבחינת הקול (ב-אהההה אהההא אאהההא)..בקיצור..מניאקים מישהו עוד ראה???
B BaBa LiVe New member 10/11/04 #3 את wash me? זה מצחיק לאללה, במכבסה? זה ממש שווה...אני אהבתי... זה היה בביפ? איפה ראית?
K Kill Bernard New member 10/11/04 #4 Wash Me גאוני... ../images/Emo6.gif זה כ"כ מצחיק החיקויים של הקול שלה.. כמובן שלא דומה לאיך שאלאניס שרה ( ), אבל ממש ממש ממש מצחיק.
Wash Me גאוני... ../images/Emo6.gif זה כ"כ מצחיק החיקויים של הקול שלה.. כמובן שלא דומה לאיך שאלאניס שרה ( ), אבל ממש ממש ממש מצחיק.
K Kill Bernard New member 11/11/04 #7 זה לא טיפשי... זה ממש חמוד! נכון שזה לא דוקא אלאניס, אבל הקול של הזאתי והפרצופים שלה נורא הצחיקו אותי...
זה לא טיפשי... זה ממש חמוד! נכון שזה לא דוקא אלאניס, אבל הקול של הזאתי והפרצופים שלה נורא הצחיקו אותי...
J j u n k New member 11/11/04 #8 אני נקרעתי מצחוק... ../images/Emo6.gif ראיתי את זה מזמן..........שנים שנים...
R Rוית New member 11/11/04 #9 דווקא זה משעשע למדי תראו, על הקול הצווחני בJLP אפשרי לצחוק והם עשו את זה בצורה לא רעה בכלל..
B blackspot on the sun New member 11/11/04 #10 כן בביפ! כן, זה היה מצחיק (נו, מנסה לגרד את שיא האובייקטיביות שלי..ו..לא הולך לי!! היא לא נראית ככה!!!! היא בטח לא שרה ככה!!!! היא הרבה יותר יפה בשיר הזה!! היא גאונה אתם לא!! ~הקלה~)..
כן בביפ! כן, זה היה מצחיק (נו, מנסה לגרד את שיא האובייקטיביות שלי..ו..לא הולך לי!! היא לא נראית ככה!!!! היא בטח לא שרה ככה!!!! היא הרבה יותר יפה בשיר הזה!! היא גאונה אתם לא!! ~הקלה~)..
ע ערן1987 New member 10/11/04 #5 ראיתי את זה מזמן אני חושב בחופש הגדול שעבר(לא האחרון,זה של שנה שעברה)כשזה שודר כל לילה בערוץ 3.. קטע גדול!
ראיתי את זה מזמן אני חושב בחופש הגדול שעבר(לא האחרון,זה של שנה שעברה)כשזה שודר כל לילה בערוץ 3.. קטע גדול!
L Lotzifer New member 14/11/04 #15 עשיתי פעם שרשור שלם שלהם.. של אלאניס וטיילור.... אבל אין הרבה תמונות שלהם ביחד, וול..... הנה