שלום לכולם ../images/Emo13.gif
אני חדשה בפורום הזה ונראה לי שתוכלו לעזור לי, אם לא ימאס לכם ממני קודם
תנו לי קודם לציין שהתחלתי לחשוב על שירות לאומי די מזמן ואני,אפשר לומר, בטוחה שאני רוצה לעשות שירות לאומי. הבעיה היחידה היא כל החששות שיש לי! אז אני מקווה שלא אכפת לכם אם אשאל המון שאלות
קודם כל,בקשר להרשמה. הבנתי שהיא מתחילה בדצמבר, אז לחכות לדצמבר ולהתקשר רק אז או כבר עכשיו? (אני רוצה להרשם דרך עמותת שלומית) מה אומרים להם כשמתקשרים? "שלום, אני.......והייתי רוצה לעשות שירות לאומי" ? הם שולחים לי חוברת עם רשימה של מקומות אפשריים ואני אמורה לבחור מה אני רוצה? אני גרה באיזור המרכז, אבל בעיר שבה אני גרה לא נראה לי שיש הרבה אפשרויות לשירות, חוץ מקופת חולים או משהו כזה, למרות שאני לא בטוחה (מטעמים שלי, לא אכתוב כאן את שם העיר). אין לי בעיה עם שירות בעיר רחוקה, בצפון, או בדרום. לא ממש משנה לי איפה, העיקר שאהנה מהשירות. אבל כן יש לי בעיה עם לישון מחוץ לבית.לאמא שלי יש בעיות רפואיות ויהיה לי ממש קשה לא לישון בבית במקרה שהיא תצטרך את עזרתי. אני מעדיפה אפילו לנסוע כל יום מחיפה,למשל, הביתה מאשר לישון מחוץ לבית. אבל האם זו חובה לבני שירות שמשרתים רחוק מהבית לישון בדירה? אני די חוששת שלא אמצא מקום שאוהב. יש לי מושג די מעורפל וכוללני על המקומות שבהם אפשר לשרת.מאוד חשוב לי לתרום למקום וגם להנות בעצמי.אני גם בחורה די שקטה ומופנמת.והייתי שמחה להשתמש בדברים שאני טובה בהם ואוהבת כמו עזרה לאחרים, קריאת ספרים,בישול וגם אנגלית. שפות הן בכלל אהבה מאוד גדולה שלי, בעיקר השפה האנגלית והתחביב שלי הוא תרגום מאנגלית לעברית ולהיפך, ומאוד מאוד לדבר באנגלית
תחביב שאני מקווה לפתח אותו בעתיד. בקשר לכסף שמקבלים בתום שנתיים שירות.כסף שאמור לשמש לרכישת דירה, השכלה גבוהה וכו'. כדי לקבל את הכסף אני אמורה "להוכיח" להם שלמשל נרשמתי לאוניברסיטה, או חוזה לדירה וכו'? מצטערת על המגילה
. בטח אזכר בעוד שאלות אח"כ.. וגם אם לא תענו, לפחות שפכתי חלק מהמחשבות שמתרוצצות אצלי במוח.
אני חדשה בפורום הזה ונראה לי שתוכלו לעזור לי, אם לא ימאס לכם ממני קודם