שלום לכולם|
|

• פותח הנושא 238
  • פורסם בתאריך

238

New member
שלום לכולם|../images/Emo13.gif|

בס"ד ישבתי היום מול הטלויזיה בשעה 6,כי אחי אמר לי שמשודרת סדרה סוף בערוץ 1,וחבל על הזמן,אני חייבת לראות אותה. ראיתי,ולא הבנתי כלום. מה כל הצבעים האלו על הפנים שלהם?והבגדים המוזרים?לאן נעלמו כל המבוגרים הילדים הקטנים והזקנים בעולם הזה?מי זה זוט? מה קרה בין אבוני ואחותה למגה?מהו פרויקט גן עדן? ובקיצור-יש לכם פה איזשהו תקציר של הסדרה?

darkness calls

New member
שאאאאאאאלום ../images/Emo9.gif

טופ, אינלי כוח לענות על כל השאלות עכשיו ואני חייבת לזוז
דבר ראשון - ברוכה הבאה! דבר שני - אחיך מחונך, תמסרי לו את אהבתי
דבר שלישי - חפשי בקישורים את עולם השבט הישראלי, זה אתר שבנו בנות מהפורומ, אני בטוחה שתמצאי שם משו
ואם לא אני אענה לך מחר כשאני אחזור מאומנות
לילה טוףףף!

אה, תשובות ../images/Emo140.gif

1. הצבעים זה סתם, הם משנים לפעמים. לא ידוע לי שאי פעם הסבירו על זה, אבל אני מניח שזה לפי ההשרדות של כל אחד בעולם. למשל פעם אבוני הפכה את הסימון על הפנים שלה כשהיא עברה ל"מצב קרב" אחרי שבריי "ויתר" עליה
אני חושב שזה ככה. 2. הבגדים - אותו כנ"ל. או שפשוט כמה מכורים שדדו את כל הסניפים של Fox ושאר המותגים אז מה שנשאר זה התחפושות מפורים
3. המבוגרים והזקנים מתו מנגיף שהיה בתחילת הסדרה, והוא בעצם "עשה" את הסדרה למה שהיא - מדהימה
הילדים הקטנים לא נעלמו. פשוט יש פחות מגדולים, אבל מאוס למשל היא קטנה... 4. זוט הוא מנהיג תורת ה"כוח ותוהו ובוהו" - זה אח של בריי (אחד שהיה בתפקיד די ראשי אבל נעלם מהסדרה) ונורא כאב לו על ההורים שלו אז הוא השתגע קצת והחליט שרק מי שיש לו כוח שולט בעיר, והוא צריך לחולל תוהו ובוהו בשלטון שלו. השבט שלו היה הארבה, והוא מת בעונה הראשונה - לקס דחף אותו בטעות מהמעקה של הקניון. אחריו יבואו אוייבים אחרים [כמו השומר עם הנבחרים] שישלטו ע"י התורה הזאת, עם הפחד שזוט השליט בזמנו. השם המקורי של זוט הוא מרטין, אגב
5. אני לא ממש יודע, לא יכולתי לעקוב אחרי עונות 4-5, אבל בעיקרון סיבה היא די ניטרלית, נראה לי, וג'אבה (שהיא גם אחותה של אבוני) היא בצד של מגה, שהוא כרגע מושל בעיר. אבוני היא תחמנית, ולאורך כל הסדרה היא הייתה רק בעד עצמה, ככה שכל מה שהיא עושה בשיתוף עם אחרים או לטובה - זה לטובתה האישית בלבד. 6. גם בזה אני לא בטוח, אבל זה קשור לראם - הנכה שהיה מנהיג הטכנוס (ה"שבט" שמגה מנהיג עכשיו). הוא בנה איזה חלל מציאות שמתחברים אליו דרך מחשב, וכנראה זה מן עולם גן עדן שכולם יכולים להרגיש בו טוב / להנות. בטח גם מישהו יתקן אותי אח"כ, אז תודה מראש
7. אם אני לא טועה יש תקצירים במאמרים, אבל אני לא בטוח. ברוכה הבאה

קרניjack

New member
ברוך הבא../images/Emo104.gif

מן הסתם לא הבנת כלום...עונה 5 ויש הרבה דברים מורכבים... אמממ הכל תוכל למצוא ב"עולם השבט הישראלי" שאכן אתר של בנות מהפורום שס ודפי
ברוך האבא, שאתה ואחיך תצטרפו לפורום

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gifעצלנים פה כולללםםםם הנה לינק לאתר שלי ושל שיר, "עולם השבט הישראלי" אבל תודע שאלה התשובות שאשכרה עניתם כפרע עליכם

למעלה