שלום לכולם

רוןמ

New member
שלום לכולם ../images/Emo13.gif

אני חדש כאן בפורום, אני מצטרף
באותה הזדמנות, אני בונה אתר על סאות' פארק (שהוא בעצם שחזור בעיצוב אחר של האתר שלי שהיה פעם על האינטרנט למי שהכיר אותו בכתובת southpark.digitalrice.com). הייתי שמח אם תוכלו לתת ביקורת כללית (בונה) על האתר. אם יש לכם הצעות להוסיף מידע על הדמויות מעבר למידע שכבר יש אני אודה לכם
כמה הערות: * הרישום, הכניסה למועדון, ספר המבקרים, ממשק הניהול, טופס יצירת הקשר והקובץ בפינת הצ'ופר השבועית לא עובדים. * האתר דיי דל מבחינת התוכן ויעלה לאינטרנט בגרסה מלאה עם עיצוב שונה, תוכן שונה והפעלת העמודים שלא עובדים כתוצאה מבעיות טכניות. תודה מראש לכל נותני הביקורת הבונה
וברוך הבא לי
רון.

elcool

New member
ברוך הבא! ../images/Emo24.gif

אתר יפה יש לך! (*אהם* קישורים *אהם*) אבל אני לא מבין למה המועדון.זה מביא לך כסף? אושר עילאי? הכי טוב זה לשתף את כל החומר לכולם! עוד ביקורת בונה: בכל עמוד יש את הכתובת "ברוכים הבאים". למה להגיד עוד ברוכים הבאים למי שכבר 5 דקות נמצא באתר? הקבצים להורדה הם לא בדיוק להורדה.. זה רק דף html רגיל. אולי שים את כל המילים בעמוד יפה כל כל העמודים ועם כתב מסודר? חוץ מזה, כאתר מתחיל נראה לי שאם תמיך להשקיע עוד תגיע רחוק!

רוןמ

New member
תשובות ../images/Emo13.gif

קודם כל אני מבקש לא לצרף את האתר לקישורים, אחרי שהוא יהיה מוכן סופית הוא גם יהיה מוכן לפירסום בהיקף קטן :). באשר למועדון, כרגע הוא אכן נראה מיותר (אני מזכר שזוהי רק גרסת ניסיון) אבל כשהאתר יהיה מוכן, מעבר לתכנים הנפתחים בפני חברים במועדון, חברי מועדון יוכלו לקבל גם אי-מיילים על עדכונים אם ירצו וגישה לפורום. המועדון התחיל כדרך ליישם את שפת PHP שלמדתי (אם אתה יודע על מה מדובר) ואני ממשיך ליישם דרכו את הלימוד שלי. למשל, כדי להציע רשימת תפוצה או פורום, הגבלות טכניות (שימוש במאגר נתונים) מחייבות רישום למועדון
. בנוגע לכותרת "ברוכים הבאים", אתה צודק
אני שמתי לב לזה וחושב להחליף לכיתוב אחר (אולי לעשות שהכותרת שם תשתנה) או לבטל אותו כלל. בנוגע להורדות, כפי שציינתי האתר דל מתכנים וכשהוא יהיה מוכן גם יהיו גם הורדות. ורק כדי לקבל הבהרה-> העמודים עם המילים נראים לא נוחים לקריאה? בכל מקרה, תודה על הביקורת

richter

New member
שלום שלום ../images/Emo24.gif

האתר נחמד מאוד, מצפה להמשך בקשר לשירים, אני מניח שלא כתבת לבד משמיעה ולכן יהיה הגון לדעתי לכתוב לפחות מאיפה זה לקוח. אם זה לבד אז קבל את התנצלותי

למעלה