שלום לכולם

dido20

New member
שלום לכולם../images/Emo13.gif

אני משוחררת כבר 9 חודשים, ומדי פעם נכנסת לפורום הנחמד שלכם וקוראת בעיקר... הפעם אני ממש חייבת לכתוב כי יש משהו שממש מרגיז אותי ואולי תוכלו לייעץ לי...אז ככה, רוב החברות שלי התחילו ללמוד כבר, ואלו שלא אז גרות רחוק מאוד ממני, אני חיפשתי עבודה אחרי השחרור המון זמן, בין לבין עבדתי בעבודות זמניות ועכשיו אני מחוסרת עבודה שוב...
הקיצר, אפשר להשתגע בקלות במצב כזה, אני פשוט משועממת רצח, כבר מיציתי את כל מה שהיה אפשר כדי להעסיק את עצמי, ועכשיו פשוט הגעתי לנקודה שאני כבר מתחרפנת מלשבת בבית...אני אמורה להתחיל ללמוד בקיץ, ועד אז אני לא רוצה להרגיש שמרחתי את הזמן סתם...
אני ממש מתה ללכת לים
,
לבריכה
לטיולים וכל מיני דברים שכיף לעשות בקיץ עם עוד אנשים, אבל כולם עסוקים בלימודים שלהם
הרגע חזרתי מהליכה בטיילת, זה גם די מבאס לבד..
מה אתם אומרים?

y e g e r

New member
אחותי, כמוני כמוך או ההפך

אני גם במצב של אי ידיעה בקשר לעתידי,מנסה פה הולכת לשם חיילים משוחררים...נו איזה מצחיקים הם, מרגילים אותנו לחיות ממסגרת למסגרת ואז בום!!! תעשו מה בראש שלכם ואני אומרת תודה באמת אין לי משהו מועיל יותר לומר אז ביי שלום

dido20

New member
כן..........

מה לעזאזל עושים עם כ"כ הרבה זמן פנוי כשכולם מסביב לומדים ושקועים במבחנים???

malder

New member
קצת על עצמי...

ראשית, אני מברך אותך על הצטרפותך לפורום
. שנית, הייתי רוצה לספר לך קצת על עצמי... אני השתחררתי לפני מס' חודשים (אוטוטו חצי שנה), ו- 3 חודשים לא עשיתי כלום. יותר נכון, חיפשתי עבודה והתחלתי להשלים בגרויות. היום אני עובד ומתחיל ללמוד כלכלה וניהול כבר מסמסטר קיץ הקרוב. את בטח שואלת את עצמך למה למהר? מה עם טיול? איפה הזמן לעצמך? אז אני אגיד לך משהו.. אני לא טיפוס של להתבטל ואני רוצה להתקדם בחיים שלי.. הטיול יכול לחכות קצת... וגם אם אני אעשה אותו בסיום התואר, זה לא יהיה כל כך נורא... אני עדיין יהיה צעיר (בן 25) ולפחות אז אני לא אחזור לאפס, אלא אחזור מהטיול עם תואר, כדי להתחיל את חיי. מה אני בעצם בא לומר? אני בא לומר שיש כמה סוגים של אנשים בעולמנו, יש את אלו הממהרים (כמוני) ויש את אלו שלוקחים את הזמן שלהם קליל... אין לך מה להלחץ, אם לא לחוץ לך ללמוד... תעבדי, תטיילי.. אני בטוח שתמצאי כבר משהו לעשות עם חייך... יהיה טוב :)

shimi100

New member
ואתה חושב שתואר יתן לך משהו?

חביבי תואר זה דבר נפלא אבל אל תצפה "להרים וגבעות" איתו יש אנשים שיש להם תואר ראשון ותואר שני ואין להם עבודה !!! בכל אופן בהצלחה בלימודים ואני מאוד מקווה שתסיים את התואר המצב בארץ ישתפר מבחינה כלכלית

malder

New member
ההבדל הקטן

אני לא בא ממשפחה מסכנה חביבי... ודבר נוסף, להבדיל מאנשים אחרים שלומדים בשביל שתיהיה להם עבודה, אני לומד בשביל הידע... יש לי חלומות, ויזמויות מפה עד להודעה חדשה... בהתחלה אולי נכשל, אבל מספיקה פעם אחת טובה כדי לפרוץ קדימה...

shimi100

New member
אואט אייז פאקיינג קשר?

תראה 99.99% מאנשים שלומדים לתואר ראשון שני פאקיינג שלישי עושים את זה לצורך עבודה. זה שאתה 0.01% מכלל האוכלוסיה שלומד בשביל ה"כייף" סבבה אבל זה לא אומר שאם אתה לומד בשביל "הכייף" יקנה לך עבודה מחשבות בלבי איש ואיש ועצת ה' תקום !!! אם לא הבנת שלח SMS !!

malder

New member
עזוב..

שימי.. באמת שאין לי כוח אליך ולשטויות שלך... וד"א, אם אתה כבר מנסה לדבר באנגלית, אז לפחות תשתדל לא לעשות טעויות מביכות...

הדס100

New member
אני באותו מצב שלך

בעיקרון אני עובדת אבל לא במשרה מלאה, וכל החברים שלי עדיין בצבא ועם החברים לפני הצבא אין לי קשר בכלל... ואלה שכן אז כל הזמן עובדים/עסוקים /עם החבר. יוצא שהאנשים היחידים שאני יוצאת איתם הם חברים של חבר שלי וזה רק כשאנחנו אצלו...

shar21

New member
הבטלה הורסת...

היי כולם... גם אני נמצאת באותו מצב כמו כולכם, אני משוחררת כבר שלושה חודשים (וואי אייך שהזמן טס..), וכרגע אני עושה פסיכומטרי, מה שקורה זה שאני "אמורה" ללמוד בבית, ואני לא עושה את זה. וככל שעובר עוד יום בלי מעש, ככה אני יותר מדוכאת-אני לא טיפוס שאוהב להסתגר בבית. אפילו עזבתי את העבודה שהייתה לי כי לקחתי קורס מאוד אינטנסיבי שלא מאפשר לעבוד תוך כדי. בקיצור אני מחכה למבחן שיהיה ב-1 ביולי, ואני חושבת לעצמי מה יותר גרוע, לחכות לשיחרור או לחכות לבחינה?

2troubled

New member
אני לא מבינה מה הלחץ להתחיל ללמוד

תהרגו אותי,מה הלחץ להתחיל ללמוד כל כך מהר?רק השתחחרתם,כבר להתחייב לעוד משהו שיקשור אתכם לפה?אתם חופשיים,בלי שום מחוייבות,לא עבודה קבועה,לא לימודים,לא משפחה.תנצלו את זה,זאת תקופה שלא תחזור ויש לי הצעה בשבילך,למה שלא תמצאי לך מסגרת של אנשים כמוך,אולי תטוסי לטיול קצרצר,אם את מתכוונת להתחיל ללמוד בקיץ בגדול אם את שואלת אותי,ואל תשכחי שכל אחד ומה שמתאים לו,אלא אם כן הולכת להשלים בגרות או משהו בסגנון אני בעד לדחות את הלימודים ולטוס לחו"ל או בשביל לטייל או בשביל לעשות קצת כסף וחוויות,אני משוחררת כבר שנה ואני לא רואה את עצמי מתחילה ללמוד בשנה שנתיים אפילו שלוש הקרובות אבל-כל אחד והזרימה שלו

כמו שאמרת

כל אחד והזרימה שלו... אני משתחררת באוגוסט, ומתחילה ללמוד באוקטובר. באמצע אני גם נוסעת לטייל... וכל זה לא בגלל שאני לחוצה להתחיל ללמוד ולסיים עם התואר. אלא כי אני פשוט אוהבת ללמוד, אני כבר יודעת מה אני רוצה ללמוד וקשה לי לחכות כבר ללימודים, אני מתה שהם יתחילו
כל אחד ומה שהוא אוהב לעשות... יש אנשים שאוהבים להסתלבט על החוף, או להחליף עבודות מזדמנות, אני אוהבת ללמוד

malder

New member
בדיוק...

כל אחד והחיים שלו... כמו שלי לא מתאים טיול תרמילאים.. אני מעדיף קרוז בקאריבים על ספינת פאר או לשהות שבוע במלון הגראנד פלאזה בניו יורק.... וכרגע אין כסף, אז חוסכים בעבודה... ובמקביל מתחילים ללמוד :) כי לקרוז בקאריבים צריך הרבה כסף :)

shimi100

New member
חביבי חשבתי שאתה בא ממשפחה ../images/Emo5.gif

עשירה אז מה זה בשבילך שבוע בגראנד פלאזה בנו יורק קומה 31 משתין על העולם ועושה מה שז@&ן שלו!!!!

הדס100

New member
2troubled תגובה...

אז ככה. ברמת העיקרון את צודקת. אבל...אני באופן אישי השתחררתי לפני 3 חודשים, ראיתי איזה עבודות מגעילות בשכר מינימום מחכות לנו פה בחוץ, כחיילים משוחררים ללא מקצוע (ולי עוד יש עבודה שאני אוהבת...) לא מתחשק לי לעשות טיול, לא מושך אותי וגם לא מתאים לי לעבוד חצי שנה שנה בשביל טיול של כמה חודשים שכשאחזור ממנו אתחיל מאפס. אני יודעת מה אני רוצה ללמוד ואיפה. אז למה לדחות את זה? זה לא שכל כ טוב לי עכשיו. כל יום שאני מעבירה בעבודה הוא כמו בזבוז בשבילי. ז"א, זה סתם לעבוד ללא תועלת. לפחות אם אני עובדת, שזה יהיה במקצוע שלי, שאני בחרתי ואני רוצה לעבוד בו ומן הסתם גם מכניס יותר. יש אנשים ויש אנשים. את כנראה לא מרגישה מוכנה עדין ללימודים, אני כן. יש מבין?

למעלה