שלום לכולם !

שלום לכולם ! ../images/Emo13.gif

אוקיי מצאתי פורום חמוד בהחלט מוכנים לקבל עוד פורומיסטית אליכם?! טוב אני רואה את זה ככן! ואם כבר באגדות רוק אז סקורפיונס שולטים בהחלט מכל הבחינות ולא אכפת מה אחרים חושבים ואומרים!!!!!!

giba70

New member
את מה בדיוק את רואה כ"כן"?

את זה?
עכשיו התקבלת (ומי אני בכלל שאקבל אותך לפורום?....) רק תורידי את העניין של סקורפיונס והכל יהיה אחלה
מדובר כאן בחומרים אחרים קצת, אבל את בכל זאת מוזמנת לשמוע ולהשמיע, לכתוב ולהכתיב, לקרוא ולהקריא, ובעיקר לספר לנו בדיוק, כולל ראשי פרקים, למה, איך וממתי סקורפיונס שולטים (ומאיזה בחינות? בגרות? מתכונת? או שמא בחינות לשכה?)

MajorWinters

New member
סתם שאלה על הסקורפיונס../images/Emo19.gif

אני מכיר רק את "רוחות השינוי" שהוא שיר די רגוע. אם הבנתי נכון, מלבד השיר הזה הם די כסחיסטים.... או שאני מתבלבל?

orrrrrrrrr

New member
אמממ

סקורפיונס -שמם כבר מעיד על סוג של עוצמה, הם להקה גדולה ונבדלת.. הם הביאו סגנון שונה ומעורר בהרבה יותר!! קולו הנשגב של מיינה, צלילי הגיטרה הסוחפים של ג'אב ושנקר. היא בנויה על יסודות הרוק הכבד\והמטאל, שכן הם הושפעו מאותם להקות של שיצרו אבן יסוד לביסוסו של "המטאל" הם בהחלט "אגדה" אי אפשר להתעלם מהעובדה שזאת להקה גרמנית, והיא הלהקה הגרמנית הראשונה שאי פעם ניגנה בארה"ב(מעל ל300 אלף איש) ועוד הצליחה לחולל מהפכה בקרב המאזינים בארצות הברית!! והגיעה לתהילה! הם כסאחיסטים עם "אופי" השירים שלהם "כבדים" אך שקולים", שירים המלווים בפואמות, ליטורגיה קסומה, סגנון מסיבי הבנוי כראוי על יסודות "הרוק הכבד" והמטאל. אני לא חושב שיש טעם לציין שרוח השינוי נהפך לסימן ההיכר שלהם, זה לא סתם שיר, זה "אמיתי" שיר שנהפך להמנון

../images/Emo45.gif צודק!!!

ובבקשה לא ךתרגם שמות של שירים אני בכל אופן בקטע של הסקורפיונס ושום דבר לא ישנה זאת...

orrrrrrrrr

New member
אם את בקטע של סקורפיונס

אני בהחלט ממליץ על הלהקות הבאות: ufo- הלהקה הבריטית שנהפכה להצלחה רק בזכותו של מייקל שנקר האגדי- הוא הביא נגינה מרשימה בגילו הצעיר, הביא שינוי מהותי בסגנון הלהקה, כבדות מרשימה שיוצאת מגיטרת הגיבסון פלייניג וי להקה נוספת- msg- להקה הסולו של מייקל שנקר michael schenker group(מאוחר יותר שונה למקולי שנקר גרופ) להקה מרשימה ביותר

את הלהקה השנייה נראה לי אני מכירה

ואני לא עד כדי כך מוגבלת בטעם אני שומעת עוד "אגדות רוק" כמובן... כמו ארוסמית' גאנס, בון ג'ובי וכאלו...

orrrrrrrrr

New member
דבר ראשון

גם אני ממש אבל ממש לא מוגבל בטעם, יש לי מלא להקות שאני מעריץ, מוקיר, ואוהב, להקות וסגנונות שהושפעתי מהם במהלך השנים!. בון ג'ובי זה ממש לא אגדה- יש לי דעות מאוד קיצוניות עליו. (אני נמנה מלכתוב) גאנס- זה קצת קשה יותר להחליט כי אומנם הם נטו לסגנון ההייר, אך הם שילבו מספר סגנונות, רוק כבד, בלוז וכדומה! והליריקה שלהם מאוד רב משמעית וכיוצא מזה... שוב ההחלטה של המושג "אגדה" היא בעיניו של כול אחד. כך שאני לא בא לשפוט אף אחד! דבר שני- אם תרצי המלצות לMSG או ל UFO= אני אשמח לתת

*נמנע

אני פנויה להמלצות של כול אחד לא משנה מי ומה אבל לא רוק כבד ברמות של... אלא הסגנון שאמרתי וזה נכון שבון ג'ובי הוא לא אגדה אבל הוא גם סוג של רוקיסט...

orrrrrrrrr

New member
כן אני כותב מהר- מתנצל מראש

על שגיאות כתיב - שוב הדיסלקציה מכה, או בעצם זה דישלקציה אם כך אני ממליץ לך על להקות כמו bad english kansas journey love the holies the kinks the smiths joan jett heart jefferson airplane יש פה מספר סגנונות, פסיכודליה, סופט רוק וכאלה.. msg- מומץ בחום של 170 מעלות~!!!!

orrrrrrrrr

New member
הממממ

לא ממש אוהב את הלהקה, כך שאני לא התעמקתי עליהם, הם נראה לי אלטרנטיב-

TheFly

New member
דבר שני על G'N'R

זה בכלל לא קשה להחליט , בסוף שנות השמונים כשגאנס התחילו לתת בראש כל סצינת הרוק הכבד היה בפרפורי גסיסה , למעשה הוא כבר היה בשלב של מוות קליני כל הלהקות הגדולות של שנות השבעים דשדשו במקום, מי שהחזירו את האש ללפיד של הרוק הכבד היו G'N'R.

TheFly

New member
"אגדות רוק"

כמו שהבוס שלנו אומר זה בסך הכל שם של פורום בתפוז

TheFly

New member
סתם תשובה

לסקורפיונס יש שני שירים בלבד שירים שקטים/רגועים/בלדות והסוג השני שירים רועשים/כסאחיסטים כמו שאמרת. זאת דעתי ובגיל צעיר שמעתי אותם המון.

GeForce 5

New member
זבובי...

יש לי כאן שני דיסקים של העקרבים מלאים בבלדות, שהייתי שומע בימי העליזים... ודווקא לדעתי, הם באים לידי ביטוי דווקא בבלדות, וכשהם מתחילים לכסח הם לא נשמעים כל-כך טוב. אגב, הם גם פותחים את ההופעה של "The Wall" בברלין דווקא די נחמד :)

TheFly

New member
ג'י...

יש לי כאן דיסק כפול (אם אני לא טועה) של החומה בברלין עם שכבת אבק של מ"מ , איך הוא הגיע אליי ממש לא זכור לי
אקשיב מתישהו לפתיחה של העקרבים, אולי יזוז משהו ואם כן ידווח עם התנצלות.

למעלה