שלום לכולם

Oo CheN oO

New member
שלום לכולם ../images/Emo13.gif

אשמח מאוד אם תפענחו את כתב ידי. תודה רבה, חן.

shamon51

New member
ניתוח קצר

הי חן, גיל 14 הוא זמן "מענין" לכל אחד בזכות השינויים המיניים והאתגרים שבאים עם גיל ההתבגרות. התגובה של נוער בגיל הזה (מה שגם מתבטא בכתה היד) לא בהכרח משקפת את האופי האמיתי. מומלץ לחכות עם ניתוח כזה לגיל 20-25 (נורא הרבה זמן
) במקרה שלך תגובתך היא להתכנס בתוך עצמך לחפש מקום בטוח שממנו תוכלי "להשקיף בבטחה" את נוטה להיות מושפעת מאחרים אולי בגלל שאינך בטוחה במי שאת ומה את רוצה. גיבוש הזהות העצמית היא ללא ספק האתגר בגיל שלך להחליט מה הם הדברים החשובים/האמיתים/ ולאן לפתח את עצמך כדאי מאוד ללכת על ייעוץ והכוונה מקצועיים, חבל להיגרר אחרי אופנה ואז למצוא את עצמך בכיוון שלא מתאים. למשל: אני מכיר מישהיא שהלכה בתיכון ללמוד תאטרון רק בגלל החברה, למרות שאין לה את האופי המתאים. שמעון

ניכר שזו הגברת מגובשת ובוגרת מכפי

גילה ולא ניתן בנקל למכור לה צ'יזבאטים ולהסיט אותה ממה שהיא סימנה כמטרה ורואה כ 'עיקר'. נדמה לי שהיא בעלת כושר ניסוח וגם מסוגלת לנתח מצבים בצורה מעוררת הערכה. ייתכן שבסופו של דבר היא עושה את החיבור והחשבון הריאלי המפוכח עד כמה הדברים משרתים את ענייניה, או להיפך - ולאור זאת קובעת עמדתה, אך היות שהיא נוהגת בטאקט ודיפלומטיה היא משכנעת ומגיעה למטרתה.

Oo CheN oO

New member
תודה

וואו, זו ממש אני. זה מדהים כמה שאפשר לגלות בכמה שורות שלכתיבה. תודה לך

למעלה