שלום לכולם

שלום לכולם ../images/Emo13.gif

אני קוראת בפורום כבר הרבה זמן והתרשמתי מההצעות, ומאוד אהבתי את התמונות, אבל היום אני גם אהיה משתתפת פעילה ואראה לכם גם תמונות. הייתי בעונות ובמתאים לי ובאמת הקולקציה של עונות הסתיו הזה מאוד נחמדות, ואז עצרתי לקנות לי קצת חזיות ו"נפלתי" למקום נחמד. זה ברח' דיזינגוף 160 בתל אביב, נקרא "סלון מלכה", השעות לא הכי נוחות משהו כמו 9-13:00 ו- 16:00-19:00 והחלטתי לדגמן מה שקניתי, אז בבקשה: תמונה ראשונה זו חולצת סתיו מבד מאוד מאוד נעים שאני לא יודעת איך קוראים לו אבל הוא דק ונמתח- הנזק: 98 ש"ח (בעלי היה בשוק הוא חשב שהוצאתי 150+)

נו מה דעתכן?

וקניתי עוד חולצה...למרות שאני צריכה להוריד עוד כמה קילו כדי לצאת איתה, מאוד נחמדה- 70 ומשהו שקל.

ופיג'מה לחורף הקרב ובא

ממש התאהבתי - 150 שקל, לדעתי היה שווה את זה, כותנה.

ו....הסיבה שבכלל נכנסתי

החזיות (אבל הפעם אני לא מדגמנת רק תדעו שהן יפיפיות על הגוף. 220 כל אחת וקניתי עוד אחת שחורה אבל היא לא הצטלמה לי טוב.

ליאת ה ג

New member
הכל יפה מאוד!

בעיקר אהבתי את החולצה הירוקה שהיא במחיר סביר ואני גם אוהבת מחשוף מרובע ,מאוד.

Nola21

New member
ברוכה המצטרפת

גם אני אהבתי את המחשוף המרובע. הבגדים נראים עלייך יפה, פיג'מה מתוקה... תתחדשי!

silvey

New member
חגית, ברוכה הנחשפת, תמיד ישנו ה...

רגע הזה שמוכרחים אבל ממש מוכרחים ל"צאת מהארון" (מהביישנות:)). תתחדשי ותיהני מכל מה שקנית, טוב לדעת שאצל מלכה יש גם בגדים בשבילנו ועוד די זולים. מקוה שתמשיכי להיות שותפה פעילה, ביי.

DREAM111

New member
היי חגית ברוכה המצטרפת

אני גם חושבת שהפיגמה משהו משהו טוב אני גם חולה על כל הדברים המתוקים הללו. החולצה הראשונה מאוד מיוחדת את השניה אני לא מתחברת לצבע אבל הגיזרה דווקא מחמיאה לך. החזיות יפות והן עם ברזלים נכון
שמחה שהראית לנו את כל הקולקציה תתחדשי ותישארי איתנו הלאה.

עם הפיג'מה שקנית....../images/Emo1.gif

לא הייתי יוצאת לעולם מהמיטה....אלא מתכרבלת (רצוי עם מישהו) תחת שמיכת הפוך עם כוס שוקו חם ביד ..........
אחחחחחחחחחחחחחח.....מתי יגיע לכאן כבר הסתיו
תתחדשי, אהבתי.

תודה רבה על התגובות ../images/Emo24.gif

בקשר לחזיות, כן הן עם ברזלים, והשניה, התכלת, היא במין גיזרת חצי כזאת (טוב אני ממש לא מבינה באופנה או איך קוראים לזה) אבל כשלבשתי אותה ממש הרגשתי כמו מישהי מהמאה ה18 שהלכו ככה טוב קשה להסביר. המוכרת היתה מאוד נחמדה למרות שאף היא כמו מאה מוכרות לפניה רצתה להכנס ולהציץ, לא שאלה, לא דפקה, ווווש הסיטה את הוילון ובצעד חינני נעמדה עם האף בברזלים של החזיה, זה קטע שאני לא מבינה. יש לי חברה בארה"ב שאני מתכתבת איתה באימיילים וסיפרתי לה על זה פעם והיא היתה בשוק! היא אמרה שבכל חייה מעולם לא העיזה מוכרת להכנס לתא הלבשה בעיקר לא בנושא עדין כמו חזיה, ואצלנו...זה קרה לי בכל חנות בכל עיר מגיל 12, אפילו הבאתי את בעלי כמה פעמים "לשמור" על הדלת...אין עם מי לדבר. זה קורה לכן? זה מפריע לכן? מה העניין עם המציצנות הזאת? או שאני משדרת "בואי כנסי ותחפני לי את הציצי כי אני לא יודעת לבד"?

יוווווווו......כמה שזה נשמע ../images/Emo124.gif

מוכר....את לא מתארת לעצמך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זו אחת הסיבות שכבר לא תראי את כף רגלי דורכת בחנויות כאלו ועל שאר הסיבות, את בודאי כבר יודעת.....

Nola21

New member
בהחלט יכול לשגע

וזה קורה לי בכל חנות בגדים. אבל כשמדובר בחזיות זה יכול להבריח אותי אני שונננאאאאאאאאאאתתת מוכרות שנדבקות ונדחפות

Mystery Flower

New member
יפות :)

אבל למה לקנות חזייה ב-200 ש"ח? קניתי שלשום 3 חזיות מדהימות ב-50 ש"ח

כי חזיות שקניתי ב -50 ש"ח

בקושי שרדו כביסה אחת ומאבדות את הצורה תוך שבועיים.

Mystery Flower

New member
תלוי איזה....אצלי הן שורדות...

כמה חודשים... פשוט אנלא יכולה להרשות לעצמי חזייה ב-200 ש"ח זה יקר

תתחדשי על הקנייה היפה והחדשה....

ולנושא המוכרות העלוקות ... תמידדדדדדדדדדדד זה קורה לי, בחנויות ללבנים, בחנויות בגדים זה פשוט כזה מעצבן. אני תמיד תופרת את אמא שלי ליד הוילון וכך אני נמנעת מהמצבים האלו. (נשבעת לכן, היא עושה זה ובגדול , היא חושבת על קריירה של מאבטחת)

DREAM111

New member
חגית הצחקת אותי חבל"ז

כן זה תכונה ישראלית ואותי זה מעצבן שיש כאלו שיש בחנות ילדות אחרי צבא שבאות להגיד לי מה טוב ומה לא טוב לי, האמירה הזאת "וואו זה בדיוק תפור בשבילך" מרגיזה אותי בטירוף. אני לגבי חזיות אוהבת רק בחנות אחת שהמוכרת שם "מציצה" לי זו חנות בראשון שלצערי בגלל המחירים אני לא מרשה לעצמי היום להיכנס אליה אבל גדלתי על החנות הזו והחנות הזו זה דור שלישי של משפחה שטיפחה את הנושא של החזיות והשירות לנשים בנושא. אני יכולה לשתף אותך בחווית קניות חדשה שהיתה לי וזו מאדאם פומפדור היקרה שלנו. גל המקסימה היתה אצלי והעבירה לי ערב עם 2 חברות ואחותי היקרה/ות עשינו לנו רכישות של בייבי דולים וחזיות, מאוד נהניתי מהקניה המוכרת לא קפצה לי לוילון כל הזמן והציצה טוב מי בכלל סגר וילון
והביישניות בחבורה מדדו הכל בחדר ולקחו מה שהתאים להן. ממליצה בחום האישה מדהימה היחס מקסים והקולקציה הקולקציה זו כבר הגדרה שאין דרך להעבירה.

למעלה