יכול להיות, אבל...
באמת שאני לא רוצה לרמוז שאני צדיק הדור, אבל בכל זאת העולם לא שחור ולבן…. אני אוהב את אישתי אהבת אמת! היא הדבר הטוב ביותר שיכל היה לקרות לי… ובכל זאת, מה לעשות, אבל יש לי מיני פנטזיות שונות. תראו, פעם נורא רציתי לשכב עם 2 נשים ואחרי שממשתי פנטזיה זו הרצון שלי לשכב עם 2 נשים ירד פלאים. היום אני מוצא את עצמי גולש באינטרנט שעות ומחפש אברי מין גבריים ובכלל אני מוצא את עצמי מעביר שעות של מחשבות על התנסות עם גבר והאמת היא שזה דיי מפריע למהלך החיים שלי ושל אישתי… אני בסה"כ רוצה להתנסות באופן חד פעמי ולהמשיך עם חיי, זה הכול! ובשביל זה אין לי כל כוונה לשתף את אישתי! מה גם שהיא מאוד נגד הרעיון ואני מבין אותה, גם אני לא הייתי יכל לשאת את המחשב שאישתי מפיקה עונג והוא לא ממני!!! ואתם יודעים מה?! יכל להיות שגם לאישתי יש מיני פנטזיות ויכול להיות שגם היא מממשת אותן ללא ידיעתי(המחשבה בלתי נסבלת!!!), אבל מבחינתי אני לא יודע זאת. ומה שאני כן יודע זה שהזוגיות שלנו מופלאה. מה בעצם אני מנסה לומר… אני מבין את כל דעות המחץ כמו: זוגיות אמיתית מתבססת על אמון מוחלט או אם אתה מסתיר/"בוגד" בפעם אחת את אתה תסיר ותבגוד כל חייך. אבל בעצם החיים/הזוגיות הוא מסלול עקלקל ונדרשת יכול תבונה ותמרון כדי להצליח, להפיק אושר וסיפוק אישי/מיני. כמו הכל בחיים גם הזוגיות היא מכלול מורכב של שיקולים ומרכיבים ומי שמבין ולומד את המורכבות יכול להשיג זוגיות בריאה ומאושרת ומי שחושב שהיחסים מושתתים רק על כנות ואמון, אז… צפויים לו עוד הרבה הפתעות בחיים ובזוגיות… דור.