שלום לכולם

Druyanizem

New member
שלום לכולם ../images/Emo13.gif

יש לי שאלה ואני מקווה שאתם תוכלו לענות לי עליה. לחץ דם נמוך, דקירות באזור הלב, סחרחורות... ממה זה יכול לנבוע בבן אדם בן 17-18 ? שמעתי שזה קורה לכמה אנשים בסביבות הגיל הזה ופשוט עובר... אם זה נכון... מה הסיבה? והאם יש דרך לטפל בזה? תודה מראש!!!

אדומה2

New member
יכולות להיות כל מיני סיבות

ולפתור את זה בכך שזה קורה זה לא נכון בעיניי. שווה לעשות בדיקות מקיפות ולוודא ממה זה נובע. הסימפטומים שאתה מתאר מעידים על איזו שהיא חולשה וחוסר לפי הרפואה הסינית, ועדיין יש צורך בבדיקות, שווה להתייעץ עם רופא משפחה ולשאול את עצתו. כן, יש דרך לטפל בזה, ולפעמים זה עובר לבד, השאלה היא ממה זה נובע, לא אצל כל אחד זה נובע מאותו הדבר ולכן יש לבדוק את הדברים- מבלי להילחץ.

Druyanizem

New member
מה שאני לא אוהב

ברופאי המשפחה... זה שהם פוטרים הכל בתשובה: זה כלום ויעבור (בלי בדיקות) כי אין להם כוח להתחיל לבדוק את הנושא. אבל תודה התגובה :) אני יפנה לספרים בנוגע לרפואה סינית ויראה מה אני יכול למצוא

אדומה2

New member
רופאי משפחה

יש כל מיני רופאים, ונכון שיש הרבה שלא עוזסרים במיוחד אבל יש כאלה שכן. בכל מקרה, אתה תמיד יכול להתעקש לקבל הפניה לבדיקות ואם הרופא שלך מסרב, אתה יכול לבקש מרופא אחר שכן יקשיב לך. העיקר זה הבריאות שלך ושתקבל את ההפניות, לא שום דבר אחר.

מוטימוט

New member
רפואה סינית ומחלות לב

שלום רב ראשית, האם אותו אדם עבר את כל הבדיקות ונשללו פגמים פיזיים או כל פטלוגיה אחרת?! אם הכל תקין, אז אוכל לומר שבראיה הסיני מדובר בחולשת דם הלב עם תקיעות של דם. חשוב להבין שאלו מונחים סיניים ואין זה אומר שהלב לא בסדר. דיקור סיני וצמחי מרפא עשויים לעזור-הסיניים יטפלו במצב זה על ידי צמחים שמחזקים דם ומניעי דם להפחת הכאב. בברכה מוטי

למעלה