שלום לכולם

שלום לכולם ../images/Emo13.gif

אנחנו 2 תלמידים בכיתה י"א, אשר מעונינים לעשות בחופש הגדול מעין מיני קייטנה לילדים בגיל 8. ה"מיני קייטנה" תהיה למס' מאוד מצומצם של ילדים – כלומר, לא יותר מ-10, ותתקיים בבית של אחד מאיתנו. אנחנו מאוד מעוניינים לתכנן אותה כראוי, ולכן אנחנו עוברים במס' פורומים ושואלים מס' שאלות על מנת שנוכל לתכנן את הקייטנה טוב יותר. אנחנו נודה לכם מאוד אם תוכלו לענות על השאלות דרך כאן, או דרך המסרים. 1. האם הייתם רושמים את ילדיכם לקייטנה אשר מנוהלת על ידי בני 17 אחראים, אשר אחד מהם גם עבר קורס עזרה ראשונה ומתנדב במד"א כבר שנתיים ברציפות ? 2. האם הייתם מעוניינים שילדיכם ישתתפו בקייטנה שמתחילה ביום הראשון של החופש הגדול ? (כלומר, מיד עם סיום הלימודים ?) או שהייתם מעדיפים שהקייטנה תתחיל פרק זמן מסוים אחרי היציאה לחופש הגדול ? 3. מה הדברים אשר הייתם בודקים בקייטנה שכזו ? מה היו הנקודות החשובות לכם ? 4. אילו דברים הייתם רוצים שיהיו בקייטנה, מה היה מושך אותכם לרשום את הילדים שלכם לקייטנה זו ? 5. האם עובדה כי במסגרת הקייטנה אשר אנחנו מתכננים לא יתקיימו הליכות לבריכה/ים, הייתה מונעת ממכם לרשום את ילדיכם לקייטנה ? 6. מה המחיר המקסימלי אשר הייתם מוכנים לשלם, למיני קייטנה אשר מנוהלת ע"י בני 17, ובכללי היא נמשכת 3 שבועות, כאשר בימים א'-ה' היא מ-8 בבוקר עד 3 או 4 (כולל ארוחת צהריים כמובן), וביום שישי עד 12 או 1 ?
מראש על תשובותיכם

zimes

New member
לפני שנה, לקראת הקיץ,

באו הנה שני חברה צעירים כמוכם, עם שאלות דומות. אני מציעה שתקראו את כל הדיונים אתם, ורק אח"כ תשאלו שוב. איך מוצאים? זו כבר שאלה קשה. אני מהמרת על כך שנעה ולאה יוכלו לתת קישור (מה מהמרת? יודעת! הן עבדו קשה בשביל זה.)

לאה_מ

New member
באמת היתה כאן שאלה דומה מאד

בשנה שעברה, שקיבלה תגובות מאד אוהדות. הנה קישור לדיון. כפי שראיתם - המשתתפים כאן תמכו ברעיון של קיטנה מהסוג הזה. אגב - לילדים בני 8 יש דעה משלהם, ולכן התשובה לשאלה "האם הייתם רושמים את ילדיכם לקיטנה שבה אין יציאות לבריכה" לא ממש תלויה בהורים - אלא תלויה בילדים. אם יש לי ילד שמאד אוהב בריכה, אני מניחה שהוא לא ירצה קיטנה שאין בה בריכה. אם, לעומת זאת, לילד שלי זה לא ממש חשוב - אז למה לא. אם יש לכם שאלות נוספות או בקשות נוספות - אנחנו לרשותכם.

kokopeli

New member
הבנות שלי עדיין רחוקות מגיל 8 אבל

אני מתרשמת מעבודת ההכנה הרצינית שאתם עושים. מה שלי חסר כאן הוא לדעת למשל מה הניסיון שלכם בעבודה עם ילדים, ומה הפעילויות שאתם כן מתכננים לקייטנה (אפילו באופן כללי בשלב מוקדם). בהצלחה הרבה אור
ואהבה

למעלה