שלום לכולם

MiSs GeReV

New member
שלום לכולם../images/Emo13.gif

אני גרה בעיירה קטנה בשם גדרה ואני רוצה לפתוח פה נוער מרצ בגלל שעדין אין פה ובהחלט הגיע הזמן שיהיה. אז... השאלה היא: איך אני עושה את זה? תודה לכל מי שענה:)

שלום לגברת גרב החביבה

גדרה נמצאת ממש רבע שעה מרחובות,ויש סניף חי ובועט ברחובות,רחוב לוין אפשטיין 10. מכיוון שיש חוסר תקציב,אי אפשר לפתוח ממש סניף בגדרה,אבל כל יוזמה מבורכת של פתיחת גרעין פעילות היא טובה. זאת אומרת,את יכולה לארגן פעולות "שטח" מטעם מרצ,כמו התרמות מזון, חלוקת חומר הסברה בצמתים ובמקומות מרכזיים בגדרה,וכל העולה על רוחך,וכמו כן להגיע לפעולות ברחובות פעם בשבוע. אני אשמח לעזור לך בפתיחת הגרעין,פני אליי במסרים. כמו כן אני יכולה לתת לך כמה מספרים של אנשים מגדרה שהיו שמחים על גרעין שם כרגע. אז פני אליי בהקדם האפשרי ואני אתן לך את הטלפון שלי. תודה רבה ובהצלחה! בברכת איזור דרום פורח ומלבלב תרתי משמע
טלטול

אני ניסיתי לפתוח קבוצה בחדרה

לתושבי חדרה, קיסריה, פרדיס, גן-שמואל, פרדס-חנה, בנימינה ובית-חנניה אבל הצוות הבוגר לא אישר את זה אז אני בספק אם יפתחו קבוצה בגדרה. את יכולה לפנות לרוני פרומן מנכ"ל התנועה שכותב בפורום.

נעמן

באופן עקרוני ברגע שתקום ותרכז פעילויות באיזור שבחרת (בלי תלות במבנה\סניף\ש"ש מיוחד או משו...) אז גרעין הפעילות שלך כבר קיים,והוא פשוט מגיע לפעילויות בסניף הקרוב,עובדה שיש גרעין בנס ציונה ושאין שום בעיה,באים לפעילויות ברחובות,אבל במקביל פועלים גם בנס ציונה. ובתקווה שגם בגדרה בקרוב,וגם באיזור שלך! =) טלטול

miou

New member
להילה קרובת משפחתי היקרה והחביבה!

היי הילה קרובת משפחתי החביבה! מה קורה?! תקשיבי אני ממליצה לך בחום לבוא לסניף רחובות היקר כי אם אני יכולה לבוא אז גם את...! וזה אחלה סניף שבעולם!!!!!!!!! אות אות אות אות אות אות אות אות אות אות אות אות אות סניף רחובות! (הל הל הל הל הל הל הל הל הל הל הל הל הל סניף יבנה ז"ל!)

MiSs GeReV

New member
תודה לכולם:)

נראה לי שאני אצטרף לרחובות רק מתי זה ובאיזה שעה? :)

ממממ..

קודם כל-- ברוכה הבאה
אני בטוחה שאם תבואי אלינו לסניף לא תתחרטי (אני בטוחה שלי כבר שכנעה אותך
) הפעילות שלנו היא בימי שני. בד"כ מתחילים בארבע-יש פעולת שטח ואח"כ,בשש יש פעולה ערכית.. ולפעמים יש גם פעילות בימי שישי, אבל לא תמיד..

למעלה