שלום לכולם!!!

rendomgirl

New member
שלום לכולם!!! ../images/Emo13.gif

היי אז מישהו רשם שהפורום מת... ואני חדשה יחסית... אז אני לא יודעת איך הפורום היה שהוא היה חיי... אז אני ינסה לעזור
... (תמיד רציתי לעשות את האייקון הזה...
) טוב... אז זה לא קשור לזה שאנחנו בחו"ל אבל מה הרגע הכי מביך שלכם?

rendomgirl

New member
טוב אז אני אכתוב את שלי...

זה היה בימי הטובים בישראל... חברה שלי ושני בנים באו אלי הבייתה והסתובבנו באיזור לחפש מקום למדורה... ולקחנו עגלה מהמכולת... אז אחד הבנים הסיע אותי והבן השני ניסה להפיל אותו מההעגלה.... בקיצור התעצבנתי עליו והכל אז חשבתי לעצמי שאני אתנקם בו... בקיצור.. שחזרנו לחצר של הבית שלי ראיתי דלי מלא מים מלוכלכים כאלה...
אז רציתי לשפוך את זה עליו שהוא בלי שהוא ישים
... בקיצור אני בשקט בשקט מתכננת את מזימתי... אז לקחתי את הדלי... ובגלל שאני עקומה... הרמתי את הדלי עם יותר מידי תנופה ושפחתי הכל על עצמי!!!
... ואז כולם הסתלבטו עלי כמובן...
והייתי צריכה ללכת להתקלח... זהו בערך... זה מה שעולה לי בראש... טוב.. תכתבו גם אתם... זה כל כך נחמד לצחוק על פדיחות של אחרים....

Doctor Evil

New member
../images/Emo6.gif

קשה לי לזכור משהו ממש מביך.. תני לי לחשוב עוד קצת ונראה...

sivani

New member
חחח יו אני בחיים לא ישכח את זה

החבר הראשון שלי (זת'ומרת חבר רציני) זרק אותי באינטרנט בפורום של IOL לשעבר... וחסר לכם שתצחקו עלי,אני בטראומה מזה עד היום

sivani

New member
ועוד אחד-

אחרי שהוא זרק אותי (ביץ' קטן) דיברתי על זה עם חברה שלי באייסיקיו שלה,וממש בכיתי לה, סה"כ היינו ביחד 5 חודשים,לא מעט זמן... ואני מתכתבת איתה,וכתבתי לה הודעה ממש ארוכה על כמה שאני אוהבת אותו,ו...הם היו באותה הקבוצה באייסיקיו שלי,אז...יש תמיד מקרים כאלה ששולחים הודעות חשובות לאנשים הלא נכונים,ולי זה קורה לא מעט...אז זה נשלח אליו
והיה שם המון דברים שאמרתי עליו..

coconut56

New member
:-O מסכנה סיון זאת באמת פדיחה..

לי הייתה פאדיחה ממש גדולה באמצע שיעור פרטי
לא ידעתי איפה לקבור את עצמי אחרי זה

EROTOMANIA

New member
..............

הא, פדיחות..... הממ .. כל מה שאני זוכרת זה שפעם נפלתי במדרגות של הבי"ס ונחתתי על התחת.

Doctor Evil

New member
...................

לי זה גם קרה... דרכו לי על השרוכים ונפלתי שש מדרגות ישר על האף... והוא לא נשבר!

recruta

New member
הו... זה לא נעים

כבר אמרתי פעם שלברזילאים איןמ הרבה חוש הומור..:) אז: יש איזו בדיחה, שלכל מי שסיפרתי אותה בישראל - הוא צחק בקולי קולות (לא בגלל שהבדיחה מצחיקה, אלה בגלל איך שאני מספר אותה) בקיצור - את הבדיחה אפשר לספר בכל השפות.. וכאן בברזיל היה אירוע גדול שהרבה אנשים מהביצפר שלי היו שם, מרתון בדיחות. ועבדתי קשה על תרגום הבדיחה לפורטוגזית כדי שיהיה מושלם... ואנשים עלו שם על הבמה - וכולם צחקו מהבדיחות שלהם, ואני כבר הייתי בטוח שהבדיחה שלי תגלגל אותם על הרצפה.. :) (הבדיחות שלהם היו גרועות, אני לא צחקתי מהן) כשעליתי לבמה - (140 איש בערך בקהל) סיפרתי את הבדיחה עם כל המאמץ... בסוף הבדיחה היה שקט ענק.. אחרי שלוש שניות הם מתפקעים מצחוק - אנשים שם שוכבים על הגב על הרצפה ונקרעים מצחוק... ואני אומר להם "שמעו, זה לא עד כדי כך מצחיק".. מה מסתבר? הרוכסן של הג'ינס שלי היה פתוח, והחולצה הסתירה אותו, אחרי שסיימתי את הבדיחה כנראה הרמתי קצת את החולצה וראו את תחתוני המשובצים מבצבצים מבעד לרוכסן.
זה היה מביך בכל מקרה.. :)

gaily

New member
אוי פאדיחות יש לי מאות כאלה

פעם אחת ישבנו בבית של חברה שלי והיא הביאה את הבן דוד שלה והוא היה הבן אדם הכי יפה שאי פעם ראיתי אז בהיתי בו בערך כל הזמן ובאיזה שהוא שלב מישהו שאל אותי משהו ולא שמתי לב אז כולם חיכו לתשובה וראו שאני בוהה בו... lol הסתבר שהוא ממש טיפש בסופו של דבר :)

אממ שאני הייתי בחו"ל

אז היינו על המעבורת (ספינה כזאת) מאיזו ארץ ללונדון. היה שם אחד הורסססססס!! אז בשביל שישים לב אליי ואל חברותיי,כל הזמן השתעלנו בקצב מסחרר ובסופו של דבר..הוא שם לב :/ או שירקתי לתוך המים באותו זמן,ומרוב הרוח החזקה זה עף על אישה אחת. או שרציתי לעבוד על אמא בטלפון ועניתי בקול של ילדה קטנה,ובסופו של דבר זאת לא הייתה אמא...אמממממ...יש מלא...

כמה קטעים מפדחים

1-אני וחבר שלי הולכים לקולנוע- בראשל"צ- האולם היה חשוך שקט נהיה בקהל פתאום אתם שומעים פררררררררררררררררררררררררררררררררררררר חבר שלי תקע נאד בקולי קולות- אני נהייתי רציני מת אבל מת מת לצחוק. 2-יש בניידת תמערכת כריזה את הסירנה ואת המד דיבור וקשר והמק"ש(מכשיר קשר+עריזה) הם דומים הם אותו דבר אותו צבע הכל ביחד קראו לי בקשר במקום לענות "רות עבור " בקשר אמרתי את זה בכריזה- שחצי רחוב מסתכל עלי המום . 3 אותו קטע היה לי אם המק"ש במקום להגיד "עצור בצד" בכריזה - ברח לי בקשר את זה-ועכשיו תנסה להסביר למי אמרת את זהכי היה ניידת שבאה ממולי והם עצרו בצד ... תבינו תרמז חחחחחחחחחח

למעלה