שלום לכולם

snowe

New member
למה שקט?

אתה לא קורא? קרוספייס אומר שהוא מאושר בגלל.... לייפי אומרת ש.... אנג´ל אומרת שרק התעו..... משהו הלך לקניות ו..... סנואי דואגת לאביחוש........ ו...................................... זת כלום???????????????????????????????

Crossface

New member
זה כמו באזור הדימדומים

אתה מדבר עם בן אדם ועומד מולו ואז מתברר לך שהוא בכלל לא רואה אותך

snowe

New member
../images/Emo6.gifאיך אפשר לא לראות אותך? תגיד!!!!

אתה יכול לא להיראות? בדיחה?

Crossface

New member
את כנראה לא רואה אותי

כי שלחתי לך מסר ועדיין לא קיבלתי תגובה

snowe

New member
לא עובדים!1

ואם בכל זאת עייפים וצריכים לעבוד אז מנסים לדמיין שאתם עושים משהו שכייף לכם לעשות כגון: עבודה למען משהו אהוב... חוג שאוהבים כגון: אירובי ? להתחיל להקיש על מקשים בקצב אירובי וכך הלאה... לשתות קפה... אם לא אוהב אז תה... או...מיץ... או חלב.... יין... ו.... בין כה וכה יעשו את מה שהם רוצים נכון? ביי שיגעתי אותך כבר עם כל העצות

ניקולי

New member
קווני מתוקה

את חושבת שמישהו מתחשב בנו שאנחנו אומרים אין לי כוח?? את מיז ה מענין בכלל?? יש עבודה עובדים צריך ללכת עם הילדים לחוגים הולכים זה מה יש!! נשמתי אני מקווה שבהמשך היום תנוחי קמת ע"מ לסיים את היום.. רק טוב שלך ניקול*

snowe

New member
או קיי את!!!!!!

גם אני זאת את אז לא להיפגע מרוב שאני פה קוראת את ההתכתבויות שהשם המקורי שונה מהכינוי כבר הסתבכתי עם את או אתה אז תחשבי שזו שגיאת כתיב איתך הסליחה

snowe

New member
את מזכירה לי את תשובותיה של "לייפי"

של אוריתוש שבפורום וכנראה הסלנג הזה לאמר "אחותי" הינו להיט בתקופתנו אבל מה לעשות שאני לא יכולה להיות "אחותכם" בגלל הגיל אני יכולה להיות רק אמא יש לי בת בגילכם והרי את יכולה לשאול את אוריתות וקרוספייס וקנגורית שבפורום שיעידו על אמיתות דברי אז מתוקה שלי ילדתי/ את הכל בסדר אני לא כועסת סתם מקשקשת אז קחי בקלות האמת שלפעמים שכותבים דברים בפורום ובגלל שלא מכירים אנשים קשה מאוד לעיתים להבחין בין הומור לכוונה ולכן מקווה שאת באמת למרות שאני "אמא" את אחותי ביי

Queen Of Love

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

אופססססססססססססס
תסלחי לי כנראה זו העייפותתתתתתתתתתתת

@@

New member
קוויני ../images/Emo25.gif

היי בובה
תתנחמי, גם אני עייפה, או יותר נכון קרועב מעייפות, הלכתי לשיון ב- 5 לפנות בוקר וקמתי עם כאב ראש
+ כמות
מרובה בדם... אז
מצבי יותר גרוע, לא
אוטוטו אנחנו
כמה שעות שינה והכל חוזר לתפקוד מלא ועד שתלכי הבייתה הכנתי לך
חם ומתוק שקצת יעורר אותך (אני מהבוקר עם 5
)
לחיזוק ו
כי בא לי

למעלה