שלום לכולם

דפנונית

New member
שלום לכולם ../images/Emo13.gif

הי, יש לי שאלה אליכם: לפני חודש בערך התחלתי ללכת לחוג קיקבוקסינג אבל התברר שזה לגמרי לא מה שחשבתי - אין שקי איגרוף, לא ממש "נלחמים", סתם קופצים ועושים תנועות בכאילו... יותר מדיי מזכיר אירובי...
אז רציתי לדעת לאיזה חוג אני יכולה ללכת - אני רוצה משהו ששורף קלוריות, מחזק את השרירים, וכמובן - שיהיה כיף, שיהיה אמיתי, אני לא יודעת בדיוק איך להסביר... אני מקווה שמישהו כאן מבין אותי...
אז תודה מראש..!

loislane1

New member
נעים להכיר

כמו שאת לא יכולה לעשות אירובי לפני שלמדת ללכת, כך את לא ממש יכולה להילחם (אפילו לא נגד שק איגרוף) לפני שלמדת תנועות מינימליות באיזו שהיא שיטה, ולא משנה איזו. את נשמעת מאוד נמרצת, והתחום הזה של אומנויות לחימה זקוק למוטיבצייה שנוטפת בכמויות מהדברים שכתבת, אז לכי על שיטה ותכבשי אותה בהצלחה רבה שיהייה לך!!!

akira

New member
שלום

אין שיטה אחת שעונה באופן מושלם על כל מה שאת מבקשת, לעניות דעתי. איגרוף למשל זה כיף, אמיתי, שורף קלוריות ובקשר לחיזוק שרירים אני לא ממש בטוח עד כמה זה טוב. אבל לדעתי ההמלצה הכי טובה היא פשוט לבדוק את המקומות שקרובים לביתך וללכת לשיעור ניסיון עד שתמצאי משהו מתאים.

בודוקאן

New member
הרבה אפשרויות

את יכולה למצא את מבוקשך בהרבה ענפים. אין תחליף לביקורים והתנסות, וממש כדאי להשקיע בזה. אם את מחפשת שיהיה "אמיתי", הרי שאו מדובר בסגנון שכולל "מגע", כמו שיש בסגנונות שונים של קראטה, ועוד דברים שאני לא מבינה בהם, ומשאירה זאת לאחרים שמבינים. אני יכולה לעזור רק בתחום הג´ודו. בהחלט "אמיתי", אך לא כולל "מכות", חוץ ממקומות בודדים שלומדים אטמי-ואזה. בג´ודו הספורטיבי אין בעיטות או אגרופים, אך יש קרב מלא, הטלות, קרב על הקרקע שכולל ריתוקים, חניקות ובריחים. המון אנרגיה נשרפת, פיתוח נהדר של הקואורדינציה, תגוה מהירה, קראית שפת הגוף של האחר ומאוד מחזק את כל מערכות השרירים. אני בטוחה שאפשר להשיג זאת גם באומנויות אחרות. אבל, צריך לנסות כדי לדעת אם תאהבי את זה.

דפנונית

New member
קודם כל תודה לכל העונים ../images/Emo140.gif

האמת שאני לא כזו נמרצת.. לצערי אני קצת עצלנית אבל זה ( - אומנויות לחימה) משהו שמצא חן בעיני והחלטתי להשקיע.. עכשיו, לא נראה לי כ"כ שג´ודו זה הסגנון שלי, יצא לי לראות שיעורי ג´ודו פה ושם וזה לא מה שאני מחפשת.. אגרוף נשמע טוב אבל זה לא, איך נאמר - אלים מדיי...?
ואני יודעת שצריך להתחיל בבסיס, אבל מה שאני התכוונתי בהודעה הראשונה שלי זה שהחוג אליו אני הולכת קוראים קיקבוקסינג אבל זה ממש לא - זה אירובי עם שם יפה יותר.. טוב, אני מניחה באמת שהדרך היחידה היא להתנסות,כי אני בעצמי לא כ"כ יודעת להסביר מה אני רוצה בדיוק..

neko

New member
קיקבוקסינג זה אכן

נהיה לאחרונה יותר טרנד של אירובי שדומה ללחימה מאשר אגרוף תאילנדי (שזו לדעתי הייתה הכוונה במקור). בכל מקרה, מכיוון שאת לא יודעת מה בדיוק את רוצה, הייתי מציע לך לספר לנו איפה את גרה, כדי שנוכל להפנות אותך למקומות שאנחנו מכירים באזור. בנוסף, כדאי לך לבדוק את www.budogirls.com, שזה אתר נחמד בפני עצמו (שמישהו העלה הנה לא מזמן).

akira

New member
שוב שלום

אם איגרוף זה אלים מדיי (למה ?) ואת בכל זאת רוצה משהו עם הרבה אנרגיות ותנועה,לפי מה שאני מבין, תוכלי לנסות קפוארה למשל.

זה לא מה שאת רוצה?

מאידך, את טוענת שה"קיקבוקסינג" שאת עושה עכשיו אין בו שום לחימה, אלא סתם קופצים ועושים תנועות בכאילו - מצד שני, את רוצה משהו ששורף קלוריות ומחזק את השרירים (אירובי?). נראה לי שאת נמצאת במקום שאת מחפשת - מקום שמשפר קצת את הכושר, מחטב ומרזה. באומנות לחימה, הדברים הנ"ל הם תוצר נלווה ולא העיקר.

למה לא נעשה נפשות קצת?

ממה שהבנתי את קצת עצלנית. המודעות הזו דווקא מוצאת חן בעיני. אני דווקא רוצה להפנות אותך לאמנויות הלחימה. אפילו שאולי זה לא מה שבדיוק חשבת לעשות. את יכולה למצוא בפורום הזה המון על הפילוסופויה שמאחורי. בלי לייאש אותך את צריכה לדעת שאמנות לחימה כמו מוזיקה או בלט דורש המון זמן ואימונים רבים שעשויים לשעמם במידה מסויימת. אבל התמורה היא רבה. ואני כמובן ממליץ על אמנות לחימה יותר מעל סתם אירובי. וכמו שאמרתי, את מוזמנת לעיין בפורום זה לגבי הסיבות. בהצלחה. נ.ב לא אוהב שקוראים לאמנות לחימה "חוג".

WhiteBear

New member
אומנות לחימה היא לא חוג... אבל

ניתן להתייחס אליה כאל כזאת. ה"חוג" משמש אנשים לא מעט. אישית, הייתי מעדיף שאם כבר לבחור חוג, אז כזה שיכול להתפשט יותר לתוך החיים בצורה קונסטרוקטיבית, ולא דברריק מתוכן ששיא הממשות שלו היא בהיותו - חוג.

muay thai

New member
הכי קרוב אליך ,יש בהרצליה ובקרית או

אונו , אם תתגברי על המרחק אז אשלח לך בפרטי את הטלפונים

למעלה