שלום לכולם

taltila

New member
שלום לכולם ../images/Emo13.gif

טוב אז בהתאם לבקשות החוזרות ונשנות, עדכנתי את הכרטיס האישי
אתם מוזמנים לצפות, בקרוב אולי תמונה.. אבל אוליייי!!!!! מאהב יש לך שם כמה הפתעות!!! מקווה שאני לא מביכה אותך!! חחחחחח
ביי!

Sefy

New member
../images/Emo8.gif Interesting card

? So if i´m hungry and I got nothing to eat, you volunter

סיפור להתחלה....

יום אחד החלטתי לנסוע לחוף הים. ארזתי כמה חפצים, נכנסתי לאוטו ונסעתי. הגעתי לחוף, פרשתי מגבת, הורדתי את חולצת הבטן, ופשטתי את חצאית החוף הקצרה והצמודה, שהייתה בצבע תכלת. וכך נשארתי עם הבקיני שלי, שחלקו העליון הבליט לי את השדיים, והפטמות (שכבר אז עמדו), וחלקו התחתון היה תחתון חוטיני אדום. מרחתי קרם הגנה, ונשכבתי על הבטן. "סליחה, אפשר לשבת לידך?" שאל אותי מישהו. הסתובבתי וראיתי בחור כבן 24, גבוה, חטוב, עם שרירי חזה, ופנים מהממות. "כן, כמובן", עניתי לו. דיברנו והשיחה התפתחה לכל מיני כיוונים, אך היא נעצרה כיוון שהבחור הציע לי לנסוע אליו לדירה. כמובן שהסכמתי. הגענו לדירתו, שהייתה קרובה לחוף. התיישבתי על המיטה, וחיכיתי לקפה שהוא הכין לי. אחרי ששתינו את הקפה ודיברנו, התעייפתי ונשכבתי על המיטה. הוא התיישב לידי, והתחיל לגעת לי ברגליים, מלטף לי את הרגליים למעלה למעלה, מלטף לי את הבטן, מנשק אותה. הבנתי לאן העיניינים מתפתחים והורדתי את החזייה. אל מול עיניו התגלו זוג שדיים יפות וגדולות, ופטמות אשר מזדקרות כבר כמה שעות. הוא לקח את שתי ידיו והתחיל לעסות את השדיים בקצב איטי ומעגלי, פיו התקרב לפיטמותיי, עד שנגע בהן, והתחיל למצוץ אותן, לנשק אותן, ולעסות אותן עם הלשון. ידו השמאלית, זזה למטה, מהשדיים לבטן, ומהבטן לכוס, הוא הזיז את התחתונים הצידה, ונגע בדגדגן שהיה כבר רטוב, הוא הכניס ישר שלוש אצבעות לכוס, עמוק עמוק. ואני הוצאתי אנחה. לאט לאט, הוא ירד למטה, והתחיל לנשק את הדגדגן, להכניס אותו לפה, ולהכניס את הלשון שלו לתוכי. מיציי גופי היו מרוחים על לשונו ועל פניו, אך זה לא היה אכפת לו והוא המשיך למצוץ ולמצוץ, עוד ועוד, עד שגמרתי. החלטתי לגמול לו על כך, קמתי מהמיטה, השכבתי אותו, הורדתי לו את המכנסיים, וכבר אז זקפה גדולה וקשה בלטה. הורדתי את התחתונים שלו, וראיתי בעייני את הזין הכי יפה שיש, הוא היה באורך של כ-19 ס"מ, ועובי כ4.5.

המשך...

התחלתי לשפשף את הזין, למטה למעלה, למטה, למעלה, למטה, למעלה בקצב שהולך וגובר עם הזמן. לאחר מכן, התחלתי ללקק את איבר מינו מלמטה למעלה מהאשכים עד לכיפה, ומהכיפה עד לאשכים. הכנסתי את הזין לתוך פי, והתחלתי למצוץ ולמצוץ, להכניס ולהוציא להכניס ולהוציא, יותר מהר ועוד יותר מהר. "אני הולך לגמור", הוא הספיק להגיד, ותוך שתי שניות הוא פלט לפי נוזל לבן, דביק וחמים, שטעמו היה שונה מכל שאר הטעמים שטעמתי, טעמו היה מתוק טעים, הזכיר לי טעם של דבש. בלעתי כל טיפה וטיפה, מהשפיך. לא הסתפקתי בזה, התחלתי שוב למצוץ, והזין נעמד ונהיה שוב קשה תוך כמה דקות. הזין שעמד כמו חייל בטירונות, היה חלק כל כך ויפה כל כך, שרציתי אותו בתוכי מיד. התיישבתי על הבחור, וחיכחתי את הכוס שלי בזין שלו,עד שהוא נכנס בעצמו. הוא התחיל להזיז את האגן קדימה ואחורה, הרגשתי כאילו אני בשמיים. הוא דחף את הזין עמוק לתוכי, עד שכולו נכנס. אז הוא התחיל לזוז בתנועות איטיות שהלכו והתגברו, והתגברו עוד ועוד, ונעשו מהירות ומעייפות, המשכתי לרכוב עליו, זה היה מדהים. והוא המשיך לצאת ולהכנס לצאת ולהכנס, עד שגמר בזרם אדיר בתוכי. שכבנו אחד ליד השני, עם חיוך על הפנים. השעה הייתה מאוחרת והייתי צריכה לחזור הביתה. "תודה רבה, על הכנסת האורחים", אמרתי לו, והוא ענה "בבקשה, מתי שתרצי תתקשרי אליי, אגב קוראים לי רועי".

french lover

New member
טלייייייייייייייי!!!!!!!!!!!

חולה עלייך מתוקה!! שכולם ידעו שאת הכי מתוקה בעולם!!!!

למעלה