סיפור להתחלה....
יום אחד החלטתי לנסוע לחוף הים. ארזתי כמה חפצים, נכנסתי לאוטו ונסעתי. הגעתי לחוף, פרשתי מגבת, הורדתי את חולצת הבטן, ופשטתי את חצאית החוף הקצרה והצמודה, שהייתה בצבע תכלת. וכך נשארתי עם הבקיני שלי, שחלקו העליון הבליט לי את השדיים, והפטמות (שכבר אז עמדו), וחלקו התחתון היה תחתון חוטיני אדום. מרחתי קרם הגנה, ונשכבתי על הבטן. "סליחה, אפשר לשבת לידך?" שאל אותי מישהו. הסתובבתי וראיתי בחור כבן 24, גבוה, חטוב, עם שרירי חזה, ופנים מהממות. "כן, כמובן", עניתי לו. דיברנו והשיחה התפתחה לכל מיני כיוונים, אך היא נעצרה כיוון שהבחור הציע לי לנסוע אליו לדירה. כמובן שהסכמתי. הגענו לדירתו, שהייתה קרובה לחוף. התיישבתי על המיטה, וחיכיתי לקפה שהוא הכין לי. אחרי ששתינו את הקפה ודיברנו, התעייפתי ונשכבתי על המיטה. הוא התיישב לידי, והתחיל לגעת לי ברגליים, מלטף לי את הרגליים למעלה למעלה, מלטף לי את הבטן, מנשק אותה. הבנתי לאן העיניינים מתפתחים והורדתי את החזייה. אל מול עיניו התגלו זוג שדיים יפות וגדולות, ופטמות אשר מזדקרות כבר כמה שעות. הוא לקח את שתי ידיו והתחיל לעסות את השדיים בקצב איטי ומעגלי, פיו התקרב לפיטמותיי, עד שנגע בהן, והתחיל למצוץ אותן, לנשק אותן, ולעסות אותן עם הלשון. ידו השמאלית, זזה למטה, מהשדיים לבטן, ומהבטן לכוס, הוא הזיז את התחתונים הצידה, ונגע בדגדגן שהיה כבר רטוב, הוא הכניס ישר שלוש אצבעות לכוס, עמוק עמוק. ואני הוצאתי אנחה. לאט לאט, הוא ירד למטה, והתחיל לנשק את הדגדגן, להכניס אותו לפה, ולהכניס את הלשון שלו לתוכי. מיציי גופי היו מרוחים על לשונו ועל פניו, אך זה לא היה אכפת לו והוא המשיך למצוץ ולמצוץ, עוד ועוד, עד שגמרתי. החלטתי לגמול לו על כך, קמתי מהמיטה, השכבתי אותו, הורדתי לו את המכנסיים, וכבר אז זקפה גדולה וקשה בלטה. הורדתי את התחתונים שלו, וראיתי בעייני את הזין הכי יפה שיש, הוא היה באורך של כ-19 ס"מ, ועובי כ4.5.