שלום לכולם!!!!

rinatgor

New member
שלום לכולם!!!! ../images/Emo13.gif

מה קורה? מישהו פה ראה את מייקל בחדשות?מה קורה פה עם הבן-אדם הזה שקוראים מייקל ג´קסון?אני רוצה להגיד שהבן-אדם הזה הוא פשוט מדהים!!!
אין לי מילים לתאר אותו הוא פשוט אבל פשוט מושלם!!!! מישהו פה לו מסכים איתי? פשוט אין כמוהו!!!!! איזה מושלם הוא,אני פשוט לא מאמינה שיש בן-אדם כזה ואני מעריצה אותו 12 שנה.אני כל פעם מחדש נדהמת מימנו (במובן החיובי)אני אוהבת אותו יותר ויותר כל יום שעובר.איזה שמח הוא ניראה,ואם הוא שמח אז גם אני.אני לא יודעת מה איתכם אבל אני כשראיתי את מייקל בחדשות הוא יותר משוחרר, ויותר שמח וצוחק ופשוט נהניתי לראות אותו ככה.אני פשוט מתה על מייקל ג´קסון!ניכנסתי לאתר של cnn ,והורדתי משם את כל החדשות על מייקל המלך!!!וזה פשוט מדהים.

ברוכה הבאה לפורומנו הצנוע! והמדהים

... אני דפנה ואני מעריצה את מייקי כבר 7 שנים. אני מרגישה כמוך, מייקל מדהים אותי כל פעם מחדש, והיה נהדר לראות את מייקי צוחק ונהנה! מקווה שתהני בפורום!

rinatgor

New member
בטח שהייתי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני בת 19.5 . הייתי במפגש ובכל המפגשים...

The MoonWalker

New member
טוב... גם אני הייתי..

אבל אף אחד לא יודע מי אני הייתי, חוץ מאולי רואי ורונן... וסיון...

rinatgor

New member
את זוכרת.....

איך השתגענו במפגש מעריצים היה כיף....
מאוד נהניתי,יצאו לי הרבה תמונות.איזה כיף היה חבל על הזמן.את זוכרת את שי?(אני,את,והוא היינו היחידים שהשתגענו)אז הוא עכשיו בגרמניה רואה את מייקל
איזה כיף לו. הוא ראה את הכל עם פרינס כשמייקל הוציא אותו לחלון.היה לך כיף באותו יום?
אני אוהבת אותו כל-כך
.

Art Of Madness

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif../images/Emo187.gif../images/Emo19.gif

אני סיון... לא מעריצה.... וכן בכל זאת אני כאן....
שהייה נעימה!

למעלה