שלום לכולם

שלום לכולם ../images/Emo13.gif

החלטתי להצטרף
נראה לי אחלה של פורום! שמי דודי, בן 15 מאיזור הדרום! נעים מאוד
- דודי

Pagra Baleben

New member
שלומלום דודי!../images/Emo13.gif../images/Emo185.gif

אחלה שם זה דודי אני דודי דודי התותח*_*

nobodys girl

New member
שלום דודי

באמת אחלה פורום אני אדוה מאיזור המרכז :) ספר לנו משהו על עצמך...

על עצמי... ../images/Emo13.gif

שמי דודי, (כבר אמרתי לא
) בן 15, גר ביישוב ליד ב"ש, תלמיד כיתה י´ בתיכון אשל הנשיא אני מתתתתת על מוזיקה!!! אם אין מוזיקה אין חיים בשבילי!!! ז´אנרים: רוק ישראלי, ישראלי, ראפ, רוק כבד להקות\אמנים אהובים: היהודים, מופע הארנבות של ד"ר קפסר, ברי סחרוף, איפה הילד, שייגעצ, אינפקציה, חמי רודנר, ירמי קפלן, כנסיית השכל, מוניקה סקס, סאבלימינאל, שלמה ארצי, עברי לידר, איגי וקסמן קיצר... הבנתם ת´ראש שלי
מעבר לזה אני גם אוהב לבלות, מסיבות, פאבים, מועדונים, וכל שאר היציאות למיניהם... אמממ..... אני חניך ומדריך בתנועת נוער (הנוע"ל) אמממ... טוב... בהקשר של הפורום אני גם פנוי
(בינתיים) חוצמזה אני מנהל 2 קהילות בתפוז
: (אממממ.. פרסומת סמויה
סתם סתם...
) 1. רוק ישראלי 2. מד"צים אתם מוזמנים לשאול מה שאתם רוצים לדעת לגבי ואני אשמח לענות
- דודי
וזה
בשבילכם...

לא ממש ת´אמת ../images/Emo13.gif

David זה השם האנגלי שלי, (דיויד ולא דוד) אז כיוון שהשם "Dodi" באנגלית בעל משמעויות רבות ומשונות וגם יש כאלה שרושמים אותו בצורות שונות ואני בעצמי לא סגור על זה... למשל: dodi, dudi, dudy אני עד לא מזמן הייתי כותב dodi אבל המשמעות של זה באנגלית לא טובה כ"כ אז אני קורא לעצמי David גם בגלל שזה שמי האנגלי האמיתי והנכון לכתוב. למעשה השם שלי בת.ז זה דוד אבל מאז שנולדתי קראו לי דודי (כולל ההורים שלי) אז... דיויד הוא שמי האנגלי וככה אני רושם את שמי באנגלית
איך היה שיעור האנגלית שלי

yellow cheese

New member
הנה המתלהב מקן מיתר.. ../images/Emo3.gif

אוף איתו.. סתאאאאאאאאאאאאםםםםםםםםם
דודי..אח שלי
וולקקקקקקקאם
אוהבת אותך מלא..

יהלe

New member
דודי

אני מאמינה שנסתדר!!!!!!!! יש לך אחלה טעם במוזיקה!!!!!!!! (גו שייגעץ!!!) והנוער העובד!!!! וולקאם..

למעלה