שלום לכולם

שלום לכולם ../images/Emo13.gif

אני לילך בת 15 מהקריות ואני חדשה פה בפורום ראיתי שיש פה אנשים ממש נחמדים ואני ישמח להיצטרף אליכם ... אז נעים מאד ...

nobodys girl

New member
ברוכה הבאה

אני אדוה מפ"ת וכן, באמת יש פה אנשים נחמדים נו נו, אל תתביישי, לא ננשך ולא נציק ספרי משהו על עצמך

חח אדווה .. את מתוקה !

אני מקרית חיים .. ואתה ?? אדוה - ומה את רוצה שאני יספר ? תשאלי שאלות ואני יענה..

nobodys girl

New member
שאלות.. ממ.. משימה קשה

יאללה.. אני מתחילה אז מה התאריך לידה שלך? מה את אוהבת לעשות? איזה מוזיקה את שומעת? יש לך חבר? מי למה כמה? ספרי ספרי.. ( : באיזו כיתה את? יש לך חברות מעצבנות במיוחד? מה הצבע האהוב עליך? מספר מזל? אחים אחיות חיות מחמד? שאיפות לעתיד? שאיפות בהווה? מקווה שזה יתן לך כיוון לענות :)

או.קיי אז ככה

התאריך לידה שלי הוא 15.12 ממש עוד חודש !!!! אני אוהבת לצאת לבלות עם חברות שלי ידידים שלי וכל זה , אוהבת לעשות שופינג בקניון , לדבר בטלפון , אממ .. ועוד המוווווןןןן דברים כאלה את יודעת .. כרגע אין לי חבר אבל אני אוהבת מישהו .. סיפור ממש ממש ארוך .. בהזדמנות אני יספר .. יש לי כל מיני חברות חמודות שאני חולה עליהן ! הן ממש מתוקות .. וכרגע לא עולה לי בראש אף חברה מעצבנת .. אני הכי אוהבת את הצבע כחול .. כמו העיניים שלי ..
.... יש לי אחות קטנה ממני בשנה .. ואני בת 15 ... כיתה ט .. מקרית חיים .. ובקשר לזה שאני אוהבת .. הוא הילד הכי מקסים בעולם אני פשוט מתה עליו ... אבל יש עוד איזה מישהו שאני דלוקה עליו אבל הוא חרא של ילד ... הוא פגע בי כמו שאף פעם לא פגעו בי ואני לא יסלח לו על זה בחיים אבל אני בכל זאת דלוקה עליו ויש לי משהו אליו ... הבנתוש ????? עכשיו ספרי לי קצת על עצמך ...

adam thats all

New member
יש לי שאלה...

העניין של מלאכים שלא שומרים על מלאכים אחרים מאיפה שמעת אותו??? בבקשה תעני לי...

GirlFriend

New member
ברוכה הבאה לפורומינו הצנוע ../images/Emo163.gif

אני אורית בת 14 מירושלים..
אכן אכן יש כאן טנשים נחמדים...

למעלה