שלום לכולם...

caroline barina

New member
שלום לכולם...../images/Emo13.gif

אז ככה...קניתי עכשיו מחשב נייד של לנובו.. N200 3000 0 (הגיוני? זה מה שכתוב עליו) אחלה מחשב ואני נהנית ממנו מאוד רציתי לדעת ככה: א. בכמה מוכרים אותו היום? חדש.. ב. איך אני יכולה להעביר את המועדפים שלי מהמחשב הישן? היות ואין לי שם צורב ופה אין אפשרות להכנסת דיסקט... ג. במחשב אין אופיס ואמרו לי בחנות שאו שאני אקנה דיסק (ב700 שקל? שיחלמו..) או שיש איפשהו להוריד את זה בחינם באינטרנט.. אבל איפה אני מוצאת את זה?... תודה רבה לכולם

NoFear4e

New member
תלוי

קודם כל תתחדשי... א) תלוי איזה מעבד יש למחשב וכמה זיכרון ומה הוא הצ'יפ הגרפי שלו ... המחיר של מחשב כזה יכול לנוע מ 3700 שקל עד ל 5000 שקל ... תלוי במפרט הפנימי . ב)העברת קבצים את יכולה לעשות או דרך DISC ON KEY דרך ה USB ... או אם אין לך את יכולה לשלוח תקבצים שלך למייל ותורידי אותם במחשב החדש . ג) לא מדברים פה על תוכנות לא חוקיות

caroline barina

New member
תודה רבה על התגובה המהירה

בקשר להעברה של קבצים הסתדרתי פשוט רציתי לדעת איך אני מעבירה את המועדפיםשהיו לי במחשב הישן.. ואין לי USB אז אם יש דרך אחרת אני אשמח... בקשר לאופיס ממש ממש ממש לא התכוונתי לתוכנות לא חוקיות אלא לגירסא חינמים שניתן להוריד מהאתר שלהם... אתה רוצה להגיד לי שכל בני ישראל קונים אופיס ב700 שקל?... יש גבול לתמימות....

יאיר B

New member
אין לך DOK.

אז יש אפשרות אחרת (כבר צויינה מעלי אגב, אני רק אחדד): במחשב הישן, לכי למועדפים (הם נמצאים בפרופיל המשתמש שלך), תכניסי את כולם לקובץ ZIP ואת הקובץ הזה תשלחי לעצמך במייל (זה לא צריך לשקול יותר מכמה MB). במחשב החדש, להתחבר למייד , להוריד את הקובץ ולפרוס אותו במועדפים שם. המלצה: כדאי לקנות אחד כזה, המחירים מאוד נמוכים וזה שימושי מאוד. אגב, אם יש לך נגן זה גם יכול לתפקד באותה צורה. לגבי אופיס: אופיס היא תוכנה שעולה כסף. הורדה שלה מהרשת היא לא חוקית וצריך לקנות אותו בחנות (מה אחרים עושים אני לא יודע, אני משתמש באופן אופיס שהיא חינמית, אין לי אופיס על המחשב למעט המציגים שלהם). מאחר ואנו בפורום פתוח הכפוף לחוקי האתר, לא ניתן להתייחס לדברים כאלה פה.

caroline barina

New member
מעולה..

אתה משתמש בגירסא חינמית? מה היא כוללת ומה ההבדל בינה לבין הגירסא היקרה שעולה כ-700 לדיסק?

יאיר B

New member
לא כל כך מעולה. יש הרבה בעיות עם התוכנה הזאת

כאשר צריך לתקשר עם אנשים שיש להם אופיס של MS. היא שונה ממנה בממשק, בצורת הקבצים (אם כי יש אפשרות יבוא ויצוא לפורמט של MSOffice, זה לא תמיד דומה למה שרצוי). את יכולה לנסות להוריד ולהתקין, מקסימום אפשר תמיד להסיר (וזה לא עולה כסף). האתר בארץ: http://www.openoffice.org.il/

למעלה