שלום לכולם

LiorShap

New member
אני דיי ממהר אז פשוט אגיד

את לא חושבת שאת יותר מדי דרמטית? באמת אני שואל,לא רוצה לריב ולא כלום. את לא חושבת שזה מצחיק שאת חושבת שמישהו פה שונא אותך? על מה בדיוק יש לנו לשנוא אותך? בקיצור,תנוחי

MeWithoutU

New member
די כבררר...כ ו ל ם תפסיקו על זה!!!../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

פרפרית ניסתה לעודד את פאנקית!!! פאנקית לא הבינה את פרפרית...ופרפרית לא הבינה את מור - בקיצור זה גם לא משנה מי התחיל ומי סיים...אנחנו לא בגן! העיניין הוא שאנחנו אמורים להיות פורום שתומך ועוזר ולא פורום שכל שני וחמישי יש פה ריבים!!!!!!! אי אפשר ככה!!!!!!!!!!! מספיק כבררררררררררררררר אני דיברתי עם פרפרית - ובשיא הכנות - היא רק רצתה לעודד ולשמח את פאנקית...לא היו לה שום כוונות רעות!!! והיא ממש נעלבה שככה תוקפים אותה...ובצדק...כי היא בשיא הכנות באה עם כוונות טובות... היא לא רצתה להעליב אף אחד ולא לתקוף או לפגוע באף אחד... והיא נפגעההההההההההה...גם אם אף אחד לא התכוון לפגוע בה... והיא הרגישה רע...ואפילו כעסה שלא הבינו אותה נכון! אז אנשים - זה לא משנה מי התחיל... וזה לא משנה איפה בדיוק התחיל הטלפון השבור הזה... בבקשה ממכם - כולנו רוצים שיהיה לנו את הפורום המקסים הזה כדי לשתף בדברים שלנו...ולקבל תמיכה... ובעיקרון כדי לא להיות לבד... ועכשיו יש מצב מגעיל ששני בנות מדהימות ומתוקות מסוכסכות בגלל אי הבנה!!! אז די כברררררר באמת די!!!!! אולי תתפסו שיחה במסרים או במסנגר לבד ותסדרו את הדברים?תדברו על מה שהציק לכן ומה אתן עושות כדי לפתור את זה ביחד...ואם יש צורך - אז לבקש סליחה.........תעזבו את האגו בצד ותשלימו כי יהיה מאוד חבל ששניכן תיהיו בריב...ותתנו לנו (שאר חברי הפורום) להיות תקועים באמצע - כי אנחנו רוצים בטובתם שניכן!

butterfly white

New member
מיוש (אולי בפעם האחרונה שייצא לי לומר זאת)

עם יחס כזה ומסר ששלחה לי אין על מה לדבר. ואפילו ששמחה שהלכתי ומדברת מלוכלך. תודה על הכוונות הטובות. עכשיו אנ עוזבת אז אין לה למי להטפל אז אולי כל זה יפסיק כבר.

MoRoSH11

New member
אני לא הולכת להיות נחמדה

את רוצה לעזוב- תעזבי. לא מחזיקים אותך פה בכוח. אבל אל תפילי ריב של שלך עם אחת מחברי הפורום על כל מי שכותב פה.

butterfly white

New member
אני אסביר לך

הריב גורם הרגשה לא נעימה שאני מתכוונת לטוב ובעצם מה? לא מעריכים כלום. אני לא מחפשת כבוד אבל לפחות לא לזלזל. אני יודעת שהיא תעשה מסיבה ליד הקבר שלי כשאמות אז אי אפשר להיות רגועים.

butterfly white

New member
המשך

ומקוה שהבנתי טוב את כוונתך להפיל על הפורום שזה אומר שבגלל הריב אעזוב. תקני אותי אם אני טועה.

MoRoSH11

New member
הבנת חלקית

יותר מזה אפילו- זה שאחת התנהגה לא יפה לא אומר שכולנו פה ככה. תפסיקי לדבר ברבים גם.

funky n

New member
אני ממש לא אשמח על "הקבר" שלך

וביקשתי סליחה כמה פעמים מכל הלב והתחרטתי וחבל לי שאת לא מאמינה.

למעלה