שלום לכולם!

הייתי ממליץ לך להתחיל מהקלסיות

תתחיל לשמוע PEARL JAM, ALICE IN CHAINS, PINK FLOYD... אח"כ תמשיך ל- SOUNDGARDEN, STONE TEMPLE PILOTS, RAGE AGAINST THE MACHINE, THE SMASHING PUMPKINS ככל שתתחבר יותר ויותר לז'אנר של רוק תגלה עוד ועוד להקות מצויינות... אגב, זאת המלצה שלי, ככה אני התחלתי את ההיכרות שלי עם הרוק.

M e n s R e a

New member
אז למה בדיוק, עם המלצות כאלה, אכפת לך מרוק

ישראלי בכלל? ואגב, רק כדי לא לצאת מלוכלך-הכוונה ברוק ישראלי היא לא לרוק שבא מישראל, אלא לסגנון מוסיקלי. לא מיקום, אלא ז'אנר.

חח אחי לא פגעת:)

סתם הרגשתי צורך עז לגונן על הרוק הישראלי... האמת, כשאני חושב על זה, אני יותר מתחבר לפולק רוק ולאינדי הישראלי... לגבי הרוק, נכון, בשנות ה-90 הכל היה יותר טוב, אבל עדיין נשארו הוכחות לכך שפעם היה גם פה ייצוג מעולה לרוק!

liorhikri1991

New member
באמת תודה לכולם.איזו קבלת פנים חמה../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif

תודה על ההמלצות והייתי שמח לעוד כמה,יותר מודרניות גם,בסגנונות השונים של רוק ומטאל. אז כמה דברים: עד עכשיו שמעתי כמה שירים של "דה רומאנס"-אהבתי חלק מהם,וחלק מהם אפילו הכרתי ולא ידעתי שהם שלהם. מטאליקה-להקה טובה מאוד,גם שמעתי עליה נפלאות,שירים טובים. אמשיך לשמוע את שאר ההמלצות בימים הקרובים ונראה כבר. ובטוח שאקח חלק בפורום שאתחיל להבין קצת יותר בנושא,כי בכללי אני שומע מוזיקה שאני אוהב,ואני לא בדיוק אחד שנספח כמו שיש קבוצות של פאנקים וכו',אז אני לא כזה,אני אחד ששמוע מוזיקה כי אני אוהב אותה וזהו זה,אבל רואים שיש פה אנשים נחמדים ויש על מה לדבר,אז למה לא.

liorhikri1991

New member
לא טובע,שמעתי כמה שירים...

ואת האמת ששמעתי מחברים לא מזמן גם של מטאליקה ועוד כמה שאני לא זוכר...

liorhikri1991

New member
חחח....

בקרוב,לא בימים הקרובים,אני שומע כמה ממה שהציעו לי ובינתיים אהבתי כמה,שירים של הביטלס שמעתי כבר פעם,והם די בסדר בסה"כ

MilkShack

New member
חברי הפורום אני גאה בכם ^^

פעם ראשונה שהמנהל לא צריך למחוק הודעות בנושא של חדש XDD סתםסתם, לא נפתח פה..

ringo rulz

New member
רגע! אתה זה מפתח תקווה שארגן את כל ההפגנות

נגד קווים? וואו, אני זוכר אותך עוד מימי הסקולזון!

למעלה