שלום לכולם!

liorhikri1991

New member
שלום לכולם!../images/Emo13.gif

אני חדש כאן ונראה לי שאנסה להצטרף לפה
אני ליאור,בן 17 עוד חודש,גר בפ"ת ואוהב לשמוע מוזיקה טובה. בתקופה האחרונה התחלתי לשמוע רק רוק לועזי(או איך שלא יקראו לזה) והלהקות העקריות שאני שומע: Green day,my chemical romance,Linkin park,nightwish. להתחלה,הייתי שמח אם הייתם יכולים להמליץ לי על שירים ו/או להקות שיש להם מוזיקת רוק טובה וגם אם זה יהיה מטאל אז זה לא יזיק.

Caraya

New member
היי, וולקאם

וכל הכבוד על ההחלטה
הטעם המוזיקלי של רוב החבר'ה כאן קצת שונה משלך, ככה שאם אתה מחפש עוד להקות בסגנון שרשמת הייתי ממליץ לך לבדוק גם בפורומים של הלהקות האלה (אני יודע לפחות של-MCR יש פורום). ואם בראש שלך להיפתח גם לכיוונים חדשים- יש כאן הרבה חבר'ה שישמחו לעזור לך.

liorhikri1991

New member
תודה רבה לך../images/Emo13.gif ואין לי בעיה...

ואין לי בעיה להצעות אחרות או נוספות,אשמח מאוד.

M e n s R e a

New member
הנה, אני אהיה נחמד הפעם

ובמקום לעשות צחוק מהלהקות האלה-פשוט אמליץ לך על דברים בסגנון דומה, אבל שאינם כאלה. למשל פאנק-במקום את להקות הפאנק האמריקאי המודרני שאתה שומע, הייתי ממליץ לך בחום על The Ramones. הלהקה שיסדה את הפאנק.

liorhikri1991

New member
תודה לך...

אנסה אותם,ואגיד לך את דעתי מאוחר יותר. ואשמח לעוד המלצות ממך.

M e n s R e a

New member
אני רואה שאתה אוהב מטאל

אז הנה להקות יסוד בתחומים היותר ידועים של המטאל: Metallica-5 האלבומים Megadeth-כל דבר שאי פעם הם שחררו Black Sabbath-תתחיל לפחות מהאלבום הראשון פנתרה-Vulgar display of power זה יספיק לעת עתה, בלשון המעטה, וזה עקרונית מה שאני שומע מהמטאל

MilkShack

New member
ברוך הבא ליאור

כאחד ששומע רוק ועוד בן 17 אני רוצה לשאול אותך כמה דברים ממתי התחלת לשמוע רוק? ניסית עוד סגנונות לפני הלהקות האלה?

liorhikri1991

New member
בעיקרון...

בעיקרון,אני שומע רוק בשנה האחרונה,זה תפס אותי חזק ב3 חודשים האחרונים. אתה מתכוון לסגנונות נוספות של רוק?,כי אם כן,אז ניסיתי מטאל וזה אחלה לדעתי,הייתי שמח אם הייתם ממליצים לי כאן על להקות או שירים בסגנון,ובאמת שאני פתוח לסגנונות נוספים. אני חייב להודות (שלפני שנה בערך התחלתי לשמוע רוק ישראלי,ובאמת ראיתי שזה חרטא אחת גדולה,אז העלמתי את זה). זהו,רצית לשאול עוד משהו?

M e n s R e a

New member
רוק ישראלי זה חארטה

ולא מומלץ שההודעה הראשונה שלך בפורום תהיה בנושא ריב עם אנשים חכה שתהיה ותיק ומוכר פה, כמוני

M e n s R e a

New member
וכדי לחדד את הנקודה:

אני לא סובל את מה שנהיה ממשינה, שייגעצ לא מעניינים ועושים מוסיקה ברמה של ילדים בני 12, ביט69 הם בערך בגיל של המוסיקה הזו, בשן וברמן מדקלים רוק וחושבים שהם מגניבים, ואם תפגוש את חמי רודנר-שאל אותו מתי הוא עשה את הניתוח הזה, שהפריד לו את הביצים מהגוף

Live at Leeds

New member
ממתי שייגעצ וביט69 הם דוגמא?

אייפה ברי סחרוף? איפה מוניקה סקס? רוק ישראלי זה לא חארטה

M e n s R e a

New member
וגם כוורת

אני התייחסתי קודם כל למה שרלוונטי כיום, כלומר למה שהכי בולט. למרות שגם הם עוד מתפקדים. צודק. אבל אין יותר מדי דברים מרשימים שם, פרט לשתי הלהקות שציינת, לטעמי.

M e n s R e a

New member
דיברתי בעיקר על היום

אבל ממילא המצב לא היה משהו באף תקופה. פשוט פעם היה קצת יותר טוב.

Anuerysm

New member
יש לך היום את נעם רותם, יציאת חירום

הזבובים קיצר לא חסר

אממ

שלום חנוך,רמי פורטיס,נושאי המגבעות,איפה הילד,המכשפות,מופע הארנבות של ד"ר כספר, רוקפור,תערובת אסקוט,כנסיית השכל. לא חסרות להקות רוק ישראליות טובות ומשובחות.

למעלה