שלום לכולם!

eli21us

New member
טסט קולי

כל מבחני התאוריה באנגליה נעשים על גבי מסך מחשב יש שאלה ועל ידי נגיעה על המסך את צריכה לענות עליה ויש עוד אפשרות שמחברים אוזניות למחשב ומישהו מקריא את השאלה

היי אנלי..../images/Emo39.gifברוכה הבאה..גם אני..

חדש פה!!שלום לכולם לכל הוותיקונים והחדשיקים(אנלי זה כולל אותי ואותך!) נעים מאוד להיות בחברתכם/ן הוירטואלית! רק עכשיו ברגעים אלה ממש נחתתי ב-,כלומר..נגלשתי לאתר!!לקח לי פורוור לגלות את הפורטל הזה הוא מגניב לאללה,מדליק! אנ´לא גר בבריטניה כמוך(כמו ששמת לב מהניק שלי),אבל לעומת זאת אני גר בפרובינציה קנדית ממש יפהפיה בטירוף בשם " קולומביה הבריטית ", "British Columbia" בלועזית,השם שלה די דומה לבריטניה נכון?פשוט תוסיפי קולומביה,גם אני הייתי מבולבל בהתחלה,ההורים הביאו את כל המישפוחה איתם לפה לפני בערך 12 שנים ומאז פשוט הספקתי להתאהב בואנקובר-->עיר ללא הפצצה..סליחה ללא הפגזה(???)רגע..המממ..התכוונתי"עיר ללא **ה-פ-ס-ק-ה**" בערך כמו תל אביב..זהו..אוףףף זה מתסכל לאללה!בוא נאמר,תחי השפה העברית,מה אני אגיד לך,סורי מיי היברו איז קיינד אוף ראסטי אפטר 12 יירז) הנופים מחוץ לעיר כאן פשוט מטריפים לי ת´שכל,הרי הרוקי העצומים והמושלגים והאוקייאנוס הפאסיפי האינסופי(הכינרת בארץ רק "קצת" יותר קטנה)וכן לפעמים אני מוצא ת´צמי מתגעגע לראשון בטירוף,כל הדודים והדודות והחברים והחברות שלי מהבצפר נשארו מאחור ועכשיו למרבה הצער גיליתי שבזמן האחרון החמאסניקים הבני יונות גם כן גילו את ראשל"צ וסימנו אותה על המפה שלהם,מנאייקים! אגב שמתי לב שיש פה בואנקובר מלא יהודים ולא כ"כ הרבה ישראלים אבל מה שכן יש פה אנשים שהם במקור מבריטניה בגלל שאפשר בקלות לזהות אותם דרך המבטא המוזר שלהם וחוצמזה הם תמיד סימפטיים וחמודים ומנומסים וחייכניים(בדיוק כמו אחייניהם הקנדים)מספיק בשביל להביא לישראלי המצוי ת´קריזה, (כשהם כועסים הם אומרים לך "OH,BUT THAT´S RUBBISH" נשמע מוכר הא?)שמתי לב שהם כולם זקנים בד"כ,את מבינה הם באים לחיות פה את שנות הפנסיה בגן העדן הזה בגלל שכל שרותי הבריאות הקנדים המעולים וכל התרופות שהם צריכים מסובסדים ע"י הממשלה ואז הם ניתנים בחינם לגמרי או שיכול להיות שכנראה הם בורחים מלונדון כי שמעתי שהמהגרים הערבושים/מוסלמים אוטוטו הופכים להיות הרוב שם..נו טוף. דרך אגב אנלי,לידיעתך, אני מעריץ שרוף של
" מנצ´סטר יונייטד "
פוטבול טים מאז ומתמיד והכל באשמת אחי הבכור שהוא אוהד שרוף של ליגת הכדורגל האנגלית,אז רציתי להתעניין אם את יכולה להשיג לי חתימה אותנטית של דיוויד בקהאם האגדי,אני מניח ששמעת עליו אם את מתגוררת במנצ´סטר כי הוא הסלבריטי הכי מפורסם שם, טוב תודה בכל אופן, נשתמע בקרוב, ביי אנלי

עילית33

New member
היי ואנקובר../images/Emo42.gif

ברוך הבא!!|חיבוקרק רציתי לאמר לך שהחלום שלנו הוא להגיע לבריטיש קולומביה- ולהשתקע- אמן ואמן!
בכל מקרה- כיף לך שאתה במקום כזה מדהים. אני בגרמניה ומתמודדת בקושי עם השפה הזו
...ומי ייתן ובעוד כמה שנים- קנדה- ועוד הכול באנגלית
איזה כיף
מקווה שתהנה כאן בפורומינו החביב.. נשתמע
עילית

אהלן!!עילית!!!!../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif../images/Emo45.gif

Guten tag מה העניינים בדויטשלאנד?!?!? נעים מאוד להכיר אותך שלום מואנקובר הרחוקה...תודה על קבלת הפנים,תודה כמו שאומרים במדינת המרצדס-בנז vielen dank. אני שמח שהצלחתי לנחות על הרדאר בגרמניה, ובקשר לחלום הנהדר שלך להשתקע בבריטיש קולומביה,אני מאוד מאוד מאחל בשבילך ומשפחתך שהוא אכן יתגשם בקרוב מפני ש ואנקובר נרגשת כולה ומתכוננת לקראת הגירתם של מלא ישראלים [(ממש לא
]עדיף שאצטט בשלב זה את הפתגם המפורסם שאמר בזמנו מייסד העיר הרצליה(סתאם):"אם תרצו אין זו אגדה". ובכן עילית את בהחלט צודקת,תסלחי לי אם בשלב זה אני יישמע מעט נלהב..אבל..(i can´t help it)ואנקובר זו ה-עיר הכי עלאכייפאקית והכי קולית והכי נקייה והכי מנומסת בקנדה(טוב נו עושה רושם שישראלים בטורונטו ומונטריאול יביעו הסתייגות(בנימוס)מהדיעה הזאת אבל זבש"ם
) ובעצם,אני סקרן לדעת למה ומדוע בחרת את גרמניה בתור יעד הגירה ראשוני בניגוד לבריטניה או הולנד למשל? שלא תביני לא נכון,לעניות דעתי גרמניה היא מדינה מעניינת אולם אני משוכנע שהיא וודאי לא בהכרח נכללת ברשימתו של הישראלי הממוצע נוסח "3 המדינות(מלבד לארה"ב)שאליהן אני מוכרח להגר"וכמובן שגרמנית היא שפה קשה ומתוסבכת אני מסכים לחלוטין. אבל מה שכן,אם הייתי נשאל לגבי מציאת דבר חיובי כלשהוא בלחיות בגרמניה זו העובדה שבאוטוסטראדות בגרמניה(autobahn)כידוע לך, אין הגבלת מהירות וכל העסק הזה גורם לי לקנא בגרמנים,שאגב,ממש לא הופתעתי לגלות שהם הנהגים הכי ממושמעים והכי מנוסים והכי רגועים והכי יעילים בעולם המערבי בהתחשב בעובדה שהם טסים במהירויות של קרוב ל-200 קמ"ש מהעבודה הבייתה וחוזר חלילה,מצידי כבר נמאס לי מלהמשיך ולקבל דוחו"ת בשל מהירות מופרזת ואני לא תמיד משלם אותם כמובן מה גם שגלאי הרדאר שלי התקלקל לא מזמן ואין לי זמן לקנות אחד חדש,אז במידה והייתי מתגורר בגרמניה אני מניח שהייתי מסוגל לטוס על האוטובאן כאוות נפשי בלי בעיות. טוף זה אוטוטו 3 בצהריים ואני רעב אז אני הולך להזמין לעצמי
אוףףףףףף וידרזן , נשתמע

עילית33

New member
היי ואנקובר!!!!../images/Emo171.gif../images/Emo141.gif

אני רואה שהידיעות שלך בגרמנית עולות על שלי...
- GUTEN TAG גם לך ידידי
אתה לא הראשון שממליץ לנו על ואנקובר כיעד מושלם- למעשה שמענו את זה כל כך הרבה ועשינו מחקרים באינטרנט ובסוף הסקנו שאכן- זה המקום להגיע אליו!! ורק להבהרה:
הסיפור שלנו כל כך מסובך שקשה לי בכמה מילים - אבל אני אתמצת. בעיקרון המטרה הייתה תמיד קנדה- אלא שבדרך רצינו סקוטלנד
כדי לרכוש את תארי הלימוד המתאימימם בארץ מדהימה זו ונסענו לשם לרגל לימודים- אבל מה- בדרך עצרנו אצל משפחה בגרמניה לביקור
ופתאום בעלי התקבל לעבודה שהוא מזמן חלם עליה
והסתבר לנו שלימודים אקדמיים פה הם לחלוטין בחינם!!
- כן כן זה באמת ככה!אז כל התוכניות נכנסו להקפאה- והחלטנו ללמוד ולחוות ולחיות בארץ הבירה והוורשט לעת עתה.
- זה ככה ממש על קצה המזלג..
בסך הכול יש ברמניה הרבה פלוסים - אבל השפה פשוט בלתי אפשרית לי - לצערי- אז מתישהו אני מאמינה שנפשיר את ההקפאה ונמשיך בתוכניות- אבל אני מקווה שזה ייקח כמה שנים טובות של חוויות חיוביות כאן
- בכל אופן , תמיד טוב להתחיל במקום שיש משפחה וחברים- זה מאוד עוזר ליצור תחושה של בית
. עכשיו- לגבי האוטוסטרדות בגרמניה- נכון שמותר לטוס
- אבל מי אמר שהנהגים כאן אדיבים וטובים??? אוי ואבוי!!! הם אגרסיביים
, עוקפים כמו מטורפים
, חסרי סבלנות
, ומספר ההרוגים מתאונות דרכים ובכלל תאונות הדרכים הם קרובים למה שקורה בישראל
ביחס לאוכלוסיה. המצב כאן ממש לא טוב מהבחינה הזו
- וממש מפחיד לנסוע לפעמים
בעיקר בכבישים הקטנים בהם השיכורים משתוללים בטירוףכמו ילדים קטנים במשחקי אגו גדולים
טוב, ממש נחמד לי להכיר אותך- מי ייתן וניפגש פעם פנים מול פנים...והרמז הוא: מי ייתן ונהיה שם כבר!!!
איזה תענוג- לחשוב שהכול באנגלית- יא!!!
דרך אגב: מאיפה הגרמנית שלך??

רב שלומות לשניכם../images/Emo140.gifוברוכים הבאים

נקווה שנראה אתכם פה הרבה עושה רושם שהמשפחה שלנו ממש גדֶלה בזמן האחרון! איזה כיף.

Gefen

New member
ואנקובר ברוך הבא...../images/Emo70.gif../images/Emo48.gif../images/Emo65.gif

אני שמחה לגלות פה מצטרפים חדשים מכוון קנדה.... שדי חסרו לנו פה תמיד.. אז שב, שתה
, וחכה שהשף המנגן (תופס עוגב) יחזור מהקונצרטים שלו, אז בטח תהיה פה גם עוגה... גפן

אהלן,רוב תודות לגפן..../images/Emo140.gif

אהלן מואנקובר, את נשמעת חמודה לאללה אני מוכרח להודות!! טוב לדעת שאני בשלב זה היחיד שמאפיין את הנציגות הקנדית בפורום, כן יירבו! תופס עוגב הוא השף המנגן הא? שף?איזה מקריות מעולה אני כל כך רעב,אני הברזתי מהלאנץ´ ברייק היום אני מוכרח לטרוף משהו איי.אס.איי.פי...אגב,מעניין לדעת באיזה קונצרט הוא נכח, פסטיבל וודסטוק, לא חושב, זה היה ב-99... טוב נו נשתמע

Gefen

New member
וואלה צודק...

אני באמת חמודה..
טוב שמישהו פה שם לב...
וגם אתה נשמע לי כמו אחלה של תוספת לפורום, רוצה שנמשיך בשרשור טפיחות האגו ההדדיות??
דווקא מתאים.. (עזוב..זו השעה המאוחרת, וגם הערב סיימתי בשעה טובה את המטלה האחרונה בהחלט שלי במבוא לכלכלה..אז יש לי סיבה למסיבה....הלללויייהההההההההההההה............
) גפן

חזרתי חזרתי! מי אמר אני ולא קיבל

תשומת לב
או עוגה? זהו? היה טעים? ו... גפן, חשבתי שכבר הבנת שמתים עלייך

anatlea

New member
לישראלים בבריטניה

תיכנסו לאתר של עלונדון.נט ותרשמו לקבלת המגזין בדואר. זה הקשר של כל הישראלים באנגליה. ממש כיפי, הרבה חדשות, רכילויות, ספורט בידור ואירועים וכולי... www.alondon.net

למעלה