שלום לכולם!

Annelie

New member
Hello all../images/Emo13.gif

Any one from Manchester? PS - glad to see the forum has changed...

Annelie

New member
שלום לכולם! ../images/Emo13.gif

יש פה ישראלים שגרים במנצ´סטר?

שלום Annelie

אני גרה באפסטייט ניו יורק, אבל יש לנו לא מעט חבר´ה מאירופה, וגם מאנגליה. מישהו בטח יגלה אותך בשעות הקרובות! בינתיים ספרי לנו על עצמך, מה את עושה שם, כמה זמן וכו´? וכמובן, ברוכה הבאה
ונקווה לראותך יותר!

Annelie

New member
ובכן..../images/Emo142.gif

דבר ראשון, אני לא מבינה מה קורה פה עם ההודעות. קודם ההודעה הקודמת שלי נדחקה לתחתית ועכשיו היא צצה לה...נו, שויין. בעלי בריטי, אני פה כבר בערך 3 שנים מתוכם 2 נשואה, עובדת באחת האוניבסיטאות ומתחילה ללמוד בספטמברו...זהו

ברוכה הבאה למשפחתנו היקרה ../images/Emo6.gif../images/Emo65.gif

שלום שלום אני חושב שמבחנתך כולנו במנצ´סטר לא? מתי שתרצי את יכולה לקפוץ לבקר תמיד נהיה אצלך בסלון לשיחת חברים כוס קפה או סתם ויכוח חמוד
זה בדיוק המטרה של הפורום ישראלים מכל מקום שאין בו הרבה ישראלים ביקצור להיות עם אין ולהרגיש יש חחחחחחחח בכל מקרה אני בטוח שתמצאי חברים פה מהאיזור שלך לשיחה לא וירוטואלית ברוכה הבאה

hagit graf

New member
הצטרפתי לפורום

ערב טוב שמחה חהרגיש קצת בבית בעזרת הפורום מרגישים לא לבד.שמחה להכיר אולי ישנם עוד ישראלים בגרמניה שזקוקים לקשרים נעימים. להתראות בקרוב

Gefen

New member
ברוכה הבאה חגית ../images/Emo39.gif../images/Emo141.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

נכון, הפורום בהחלט עוזר להפיג את הרגשת הלבד.. ופה את באמת לא לבד, וגם לא היחידה מגרמניה- יש לנו את עלית, שבטח עוד לא גילתה את ההודעה שלך... אני מקוה שתגלו גם שאתן קרובות... אגב, מאיפה את בגרמניה? ומה הביאך לשם? ספרי אם בא לך.. גפן

קצת הסברים

ההודעות בפורומים של תפוז "קופצות"
כאשר מגיבים אליהן. כלומר - במידה ואת כותבת תגובה להודעה בתחתית העמוד היא פשוט עולה למעלה בעצמה, על מנת להשאיר דיונים חשובים ופעילים בחיים וכדי שלא יידחקו לארכיון בטרם עת. נושא ההקפצות נכון אך ורק אם ההודעה הראשית היא בת פחות מ-3 ימים, ואם התגובה אליה מכילה לפחות עשרה תווים בגוף ההודעה. אם היית מגיבה להודעה הראשונה שלך, במקום לפתוח חדשה, היא הייתה קופצת
למעלה, ושוב נמצאת בראש סדר היום הציבורי. היות ופתחת שתי הודעות "ראשיות" נפרדות בעלות אותו התוכן ואותו הנושא, אני פשוט "שרשרתי" אותן אחת אל השניה, דרך ממשק ניהול הפורום. הסיבה לכל זה, היא שבכל פורום יש רק 3 עמודים פעילים. בכל עמוד יש מקום ל-20 הודעות ראשיות בלבד, וכל מה שנדחק אחורה, נכנס לארכיון הפורום, וכבר אי אפשר להגיב להודעות. לכן אנחנו משתדלים לעודד גולשים חדשים לפתוח כמה שפחות הודעות חדשות בעיקר אם הן בנושא שכבר יש עליו שרשור או דיון קיים. לפעמים אנשים כותבים הודעות דומות באותו הזמן, או גולשים חדשים לא מכירים את המערכת, ואז תפקיד מנהלי הפורומים הוא לשרשר את ההודעות כדי להשאיר בחיים דיונים אחרים, לפני שיידחקו לארכיון הפורום. מקווה שקצת עזרתי לך בסבך התפוזי!
מה את מתחילה ללמוד בספטמבר? ואיך את מסתדרת עם הנהיגה בצד ההפוך? (זה תמיד סקרן אותי כי בכל פעם שעשיתי את זה היה לי נורא קשה להתרגל... בדרום אפריקה, אוסטרליה ואנגליה)

Annelie

New member
../images/Emo73.gif ../images/Emo63.gif

וואי, איזו תסבוכת של הודעות, מצד אחד זה הגיוני, ומצד שני...אני פשוט לא רגילה ככה. אני מתחילה בספטמבר ב-Salford University ללמוד לתואר ראשון ב-Leisure Management (עד שהחלטתי מה אני רוצה ללמוד..) ומחכה בקוצר רוח מעורב בחששות (בסה"כ כבר עברו להן 6 שנים מאז שלמדתי ברצינות בפעם האחרונה). בקשר לנהיגה זה ממש לא קשה, אולי כשעושים את זה בטיול, אבל עד שהתחלתי לנהוג כאן עברה חלפה לה שנה בה הייתי נוסעת מתמידה, אז העין והמח מתרגלים להיפוך. אני עכשיו מוציאה את הרשיון הבריטי שלי אחרי שטירטרו אותי ונתנו לי מידע לא נכון וביום רביעי הבא יש לי תאוריה ועדיין לא התחלתי ללמוד (אני באשליה שזה שאני נוהגת מעל שנה כבר זה מגדיל את הסיכויים שלי
)

אני רואה שהתרגלת מהר מאוד ../images/Emo3.gif

ושיהיה בהצלחה עם התאוריה. כשאני הוצאתי כאן את הרשיון המקומי שמחתי שלמדתי לתאוריה, כי לא שהיא כזאת מתוחכמת פשוט היא דבילית בצורה יוצאת מן הכלל. 90% מהשאלות הן בנושא נהיגה בשכרות כמו למשל: שתיתי חמש בירות, מה עושים עכשיו? א. נוהגים הביתה ב. שותים כוס יין כדי להפיג את ההשפעה ג. נוסעים בזהירות ד. נותנים לחבר לנהוג והעשרה אחוז הנותרים הם בסגנון כשהרמזור מתחלף לאדום, אתה: א. שם רגל על הגז ב. שם רגל על הברקס ג. בודק אם אין מכוניות בצומת ועובר מהר ד. מסתכל לצדדים לבדוק אם אין שוטר באיזור בחיי!

עדי

הרגת אותי. כמה שזה נכון. אני זלזלתי, לתיאוריה הראשונה שלי לא למדתי והייתי צריכה לנחש מה ריכוז האלכוהול המותר בדם (וטעיתי....ורע מאד... כי את זה הייתי אמוה לדעת ממקור אחר אבל לא משנה) שכחת שיש כאן גם שאלות כמו: איך לתמרן את האוטו על שכבה של קרח מסוג X לאחר שני ימי שלג.... בניגוד לשלג שהצבר למעלה משבוע וכו´ וכו´ (ואיך להרכיב שרשראות על הגלגלים) בקיצור- לפחות בקשר לאמריקאים שבינינו- ללמוד. לא לזלזל. מצד שני, אם אתה נכשל- אפשר לבוא שוב מחר.... והכי קטעים-אתה יכול גם לנהוג הביתה אחרי שנכשלת בטסט או בתיאוריה. עד המבחן הבא.

אכן, הקטע של לנהוג הביתה משעשע

בהחלט. בעיקר אם יש לי גם פרמיט וגם רשיון ישראלי... אצלנו לא היו שאלות על שלג וקרח. חבל באמת שלא לימדו אותי את זה כי החורף הראשון שלי היה ממש החלקרח. היום אני ממש מומחית, גם בסוגי צמיגים, באחיזת כביש, שלג לעומת קרח, לזהות לפי צורת הכביש כמה הוא חלק וכו´ - אבל לקח לי ארבע שנים וארבעה חורפים של 6 מטר שלג ונסיעות יומיות לעבודה 65 מייל בכל כיוון כדי ללמוד את זה...

eli21us

New member
המלצה לתאוריה באנגליה

אני לא יודע איך האנגלית שלך אבל את יכולה לבקש טסט קולי וסתם כך שבכמה מקומות בעולם עברתי תאוריה ראשונה ובאנגליה רביעי

judyr

New member
היי אנילי

אח שלי גר במנצ´סטר.... ובטח הוא ישאיר לך הודעה מחר או היום... אני אהיה במנצ´סטר לביקור בקרוב מאוד.... לשם הדיוק ב- 22 ליוני....

Gefen

New member
ג´ודי...צירוף מקרים מדהים

גם לך יש אח במנצ´סטר?
אנלי, ליתר דיוק וכדי שלא תתבלבלי- אנחנו מדברות על מרסלה- חבר פה בפורום שחי במנצ´סטר, אני בטוחה שהוא ישמח לדבר עם ישראלים בסביבה.. ואני שמי סמדר, כרגע עדיין בקנזס ואוטוטו אכתוב פה מאוסטרליה... רוצה רק לאמר לך ברוכה הבאה בצל קורתינו
גפן

marsala

New member
אחיות הרחמים...sisters of mercy

חחחח.. כן האח פה!! anellie אני חי במנצ´סטר כבר שבע שנים, נשוי לקייט אבא לשני כלבים, טוטו וטילי (יורקשייר טרייר, מדהימים!!) מתעסק במסחר ביינות איכות
חי ב whitefield (ממש ליד אייל ברקוביץ...) אבל משפץ בית שקנינו ב ashton איפה אתם?? יא גם אני למדתי ב university collage of salford שזה ליד היוני אוף סולפורד .. לגבי המבחן נהיגה אל תלחצי גם אני נהגתי שנה לפני שנגשתי למבחן ועברתי פעם ראשונה (אז עוד לא הייתה תיאוריה, זה התחיל כאן רק לפני משהו כמו חמש שנים) וכמו שכבר כתבו תבקשי מבחן קולי . אז ברוכה הבאה!! מויש " מרסלה" ... מעבר לפינה..

Annelie

New member
how many sisters do you have ../images/Emo8.gif../images/Emo48.gif

Ashton-on-mersey or Ashton-under-lyne? I live in Flixton. I have a doggie too-Holly. What is this voice theory test and why is it better? bye for now adi ps- like your occupation being a dedicated wine drinker!!

judyr

New member
i dont know how many sisters......

אבל ... אני בהחלט אחות שלו
יווווו לא יכולה להתאפק... עוד 23 יום

למעלה