קצת הסברים
ההודעות בפורומים של תפוז "קופצות"
כאשר מגיבים אליהן. כלומר - במידה ואת כותבת תגובה להודעה בתחתית העמוד היא פשוט עולה למעלה בעצמה, על מנת להשאיר דיונים חשובים ופעילים בחיים וכדי שלא יידחקו לארכיון בטרם עת. נושא ההקפצות נכון אך ורק אם ההודעה הראשית היא בת פחות מ-3 ימים, ואם התגובה אליה מכילה לפחות עשרה תווים בגוף ההודעה. אם היית מגיבה להודעה הראשונה שלך, במקום לפתוח חדשה, היא הייתה קופצת
למעלה, ושוב נמצאת בראש סדר היום הציבורי. היות ופתחת שתי הודעות "ראשיות" נפרדות בעלות אותו התוכן ואותו הנושא, אני פשוט "שרשרתי" אותן אחת אל השניה, דרך ממשק ניהול הפורום. הסיבה לכל זה, היא שבכל פורום יש רק 3 עמודים פעילים. בכל עמוד יש מקום ל-20 הודעות ראשיות בלבד, וכל מה שנדחק אחורה, נכנס לארכיון הפורום, וכבר אי אפשר להגיב להודעות. לכן אנחנו משתדלים לעודד גולשים חדשים לפתוח כמה שפחות הודעות חדשות בעיקר אם הן בנושא שכבר יש עליו שרשור או דיון קיים. לפעמים אנשים כותבים הודעות דומות באותו הזמן, או גולשים חדשים לא מכירים את המערכת, ואז תפקיד מנהלי הפורומים הוא לשרשר את ההודעות כדי להשאיר בחיים דיונים אחרים, לפני שיידחקו לארכיון הפורום. מקווה שקצת עזרתי לך בסבך התפוזי!
מה את מתחילה ללמוד בספטמבר? ואיך את מסתדרת עם הנהיגה בצד ההפוך? (זה תמיד סקרן אותי כי בכל פעם שעשיתי את זה היה לי נורא קשה להתרגל... בדרום אפריקה, אוסטרליה ואנגליה)