שלום לכולם..

caroline barina

New member
שלום לכולם.. ../images/Emo13.gif

אם יש לי מחשב נייד איך אני מחברת לו אינטרנט קבוע שיפעל בכל מקום ובכל זמן בלי בעיות? וכמה בערך דבר כזה יכול לעלות לי? תודה רבה

יוגב 18

New member
שטיות במיץ הגבניות

אם יש למ אורנג אני יכול להסביר לך איך אתה גולשת חינם מהמחשב הנייד מה שצריך זהמחשב נייד כמובן פלאפון של אורנג קו פתוח או ביג טוג (עדייף חבילה של ה 200 מגה) וכבל שמחבר תסלולארי למחשב עכשיו זה בעיקרון זה גולש על חבילת הוואפ ולא על אינטרנט G ככה שזה לא יעלה לך שקל מלבד החבילה אחרי שחיברת את המחשב הנייד לסלולרי בעזרת הכבל את נכנסת לתוכנה PC SUITE של נוקיה ובתוכנה יש פונקציה לחיבור אינטרנט את נכנסת לשם ואז לוחצת על הגדרות>> הגדרת החיבור בצורה ידנית ושם כותבת נקודת גישה:wap.orange.co.il שם משתמש:eek:range סיסמה:mobile54 עכשיו עושה התחבר וזהו האינטרנט בסוללארי מחובר למחשב עכשיו את נכנסת לדפדפן אקספלורר ולוחצת כלים>> אפשרויות אינטרנט>>חיבורים אז תראי את החיבור של המודם הסלולארי לחצי עליו ואז לכי להגדרות תלחצי על השתמש בשרת proxy בחיבור זה ואז תכתובת תכתבי באייפי הזה 192.118.11.55 ובפרוסקי תכתבי 8080 ותעשי אישור תכתבי בדפדבן כתובת אינטרנט http://google.co.il וזה יכנס לך על חשבון חבילת הWAP בלי לשלם שקל אגג את יכולה להשתמש באיסיקיו אפילו רק לשנות הבגדרות הת הפורט ל 8080 במקום 5190 וזהו יש לך חיבור בכל מקום הארץ אני אישית משתמש ככה באוטובסים וברכבת זה ממש אחלה

יוגב 18

New member
בסלקום זה קצת בעיה

את תוכלי לגלוש רק בדפדפן של אופרה על המחשב אבל זה יראה קטן כמו בסלולרי אז ככה שחבל ובקשר למכשיר נראה לי שאפשר אם כל מכשיר רק הבעיה שאני מאז ומעולם אם נוקיה ככה שאין לי מוסג איך את מחברת תמכשיר הסלולארי למחשב

Jan22

New member
אני אומר לך מה

תתקשרי לספק הפלאפון ושלך ,ותקבלי את ההצעה. מה שהאדון המאוד נכבד כאן מציע ,הוא גנבה ! יוגב ,אני מכיר טוב מאוד את הקומבינה הזו . זה בדיוק כמו ''לקחת'' אנטרנט מהשכנים שלך ללא הרשות שלהם.

Jan22

New member
זה 'ע'גבנית ,אחלה של זלזול ..

אם אתה שולל ,תשלול עם קצת תרבות. אני מכיר שדרך ''פלאפון'' משלמים כסף ,והרבה. אורנג' ? אין לי מושג.

e-shfiyut

New member
WAP זה לא גלישה כמודם.

וגם אם מצאת איזה קומבינה כזאת (שאגב זה רמאות ולא חוקי), אזיש הגבלה ל200MB, שזה לא הרבה. לפני שאתה אומר שטויות במיץ עגבניות תבדוק על מה אתה מדבר, ועל מי אתה עובד, ומה אתה גונב בדרך. ולפותח/ת השרשור, גלישה כמודם זה לא סיפור מאוד יקר. לא זול, אבל גם לא מאוד יקר. תרימי טלפון לאורנג'/סלקום/פלאפון ויתנו לך באופן יותר מדויק על העלויות שנעות בין 30 ל300 שקל, תלוי בנפח החבילה.

יוגב 18

New member
חחח אהבתי תמילה גניבה

אורנג גנבו אותי מאז ומעולם ועוד מלא אנשים כמוני ושאני לא יתחיל לספר לך סיפורים ולגבי הקומבינה זה גולש על המהירות של וואפ כמודם סלולארי לכל דבר ואין לי סיבה לשקר עלייך אני עושה את זה בחבילה של הדור 3.5 במכשיר נוקיה n95‎‏ שרכשתי ואני מוריד קבצים במהירות 1.4 מגה לדקה וזה מאוד שימושי בשבילי

e-shfiyut

New member
מצטערת, אבל הגינות זה חשוב.

אף אחד לא הכריח אותך להיות לקוח של חברה מסויימת, או להשתמש במכשיר סלולרי זה החלטה שלך בלבד. גנבו אותך? תתבע חזרה את מה שמגיע לך.

למעלה