שלום לכולם

XxTherionxX

New member
שלום לכולם ../images/Emo13.gif

לא הצצתי בפורום כבר המון זמן... (התגעגעתי
) כל כך כייף לראות את הפורום הזה כל כך פעיל... דיי מזמן פתחתי גילד.. בהתחלה סתם נתתי לחברים להזמין את כל מי שבא להם.. מרמה 0 ועד.... מה שבא.. עכשיו אחרי שידרוג רוב הגילד זה רמות 70 פלוס.. אני אתמול עליתי עם הרנג'רית שלי לרמה 73 והיום נראה לי שאני אעלה ל 74.... (אני ממש בשוונג רציני ביומיים האחרונים...) ועכשיו אני צריכה את העזרה שלכם
חיפשתי אם יש בפורום מדריך ל GPQ ולא מצאתי... אני אשמח אם תוכלו להפנות אותי למדריך כזה.. (אם עדיין אין אני מאוד אשמח אם אחד המומחים פה יכין מדריך ל GPQ) והדבר השני.. איך משיגים NX?? לאן שולחים את הכסף ואיזה פרוצדורות צריך לעשות לפני ?? וזהו בנתיים... תודה מראש לכל מי שמגיב...
XxTherionxX סקניה

miss_t

New member
WB../images/Emo140.gif

בקשר לגילד PQ יש מדריך בהיידן סטריט, זה לא ממש מסובך אם אתה מבין אנגלית. מה שכן- אם אתם רוצים לסיים את הPQ הזה אתם צריכים תוקפים מעל רמה 90, או CB בסביבות ה85 שיש לו MESO EXPLO.... בשביל להרוג את הבוס... בקשר לNX - יש מאמר שאני כתבתי במאמרים- קצת לקראת סוף המאמר מוסברת האופציה לשליחת כסף

XxTherionxX

New member
היי..

תודה על התגובה... אני בת...
אם תוכלי לצרף לי את הקישור מההידן סטרי אני אשמח.. (אני קצת מפגרת בלמצוא שם דברים) תודה

miss_t

New member
בבקשה

קישור כל הדברים שכתוב שם נכונים וחשובים (בעיקר 5- כי יש שם הרבה חלקים שהם פשוט קפיצה). אם יהיה משהו לא מובן- בכיף אשמח להסביר אם אדע..

XxTherionxX

New member
אממ...

הייתי שעתיים היום בקפטן וקרו... אחר כך עוד קצת זמן בFOG בFOG אני עולה ממשש ממש מהר... אם לא היו מציקים לי שם על כל הכובעים של האססינים השחורים לרמה 60 שאני מוצאת כל הזמן... הייתי עולה רמה... בסוף קיבלתי ת'סעיף ב 93% והתנתקתי.... מחר בצהריים אני אעלה רמה בFOG ואחר כך... הפסקה ממייפל עד יום ראשון... יש לנו תחרות חשובה בשבת... (סוסים משהו) ויש המון הכנות... אין זמן לשחק....

XxTherionxX

New member
אחלה EXP רק טוחנים את ה HP בטירוף..

אחרי 20% איבדתי איזה 300 HUNAGI 1.100HP

XxTherionxX

New member
עם פריסט רמה 70 שמרפא כל הזמן...

ולפעמים יש שם לאגים.... אלוהים ישמור..

XxTherionxX

New member
האג'יפשן איבנט...

בתל מונד בשבת הקרובה... תחרות לסוסים ערביים מצרים

ToryMaster

New member
באימשלך

לא ידעתי על זה, אוף, עכשיו אני רוצה ללכת ולא יכולה
. אני מצפה לשמוע חוויות וסיפורים.

XxTherionxX

New member
לצערי... רוב הארוע...

אני עובדת... וסביר להניח שאת רוב המקצים אני לא אראה... (אנחנו באים עם איזה 10 סוסים) אבל אני אנסה לסנג'ר מישהו שיצלם... רק את האליפות והזכרים הבוגרים.. כבר הודעתי להנהלה שאני לא מוכנה להפסיד

XxTherionxX

New member
אז זהו... 15 דקות ב FPG

ועליתי רמה!!!! 74!! עכשיו הפסקה עד יום ראשון
ד"א יש למישהו מושג באיזה סדר כדאי להעלות את הסקילים של הרנג'ר?

למעלה