שלום לכולם

S H I L G I

New member
שלום לכולם ../images/Emo13.gif../images/Emo29.gif

עוד חודש וחצי אני עוברת סוף סוף דירה. מה שאומר שאני אוכל סוף סוף לאמץ לי חבר חדש לחיים (או חברה, מה שיצא). אני רוצה לאמץ מצער בע"ח או מכל עמותה אחרת. או שאם מישהו נוסע לחו"ל ומשאיר את כלבו, אני אאמץ אותו. אם אני אקח כלב גזעי (אם אני אתאהב בעמותה כלשהי בכלב מסוים שהוא גזעי ולא מעורב..) אני אוכל מראש לדעת את האופי. זה הקטע שאני פונה אליכם.. אני צריכה לדעת איזה גזע מתאים הכי טוב לתנאים הבאים: סגור בבית (בלי חצר) מסתדר עם חתולה (כזה שלא ינבח עליה כל הזמן או שלא יאכל אותה לפחות
) יכול להיות כמה שעות בבית (בזמן שאני בבצפר) גודל קטן-בינוני (רק במקרים מסוימים יתנו לי לאמץ גדול, זה יהיה קשה לשכנע..) כמה שפחות משיר שיער (אני יכולה לעמוד בזה אבל אני רוצה שגם ההורים שלי יהנו מהגידול..) **לא אכפת לי שיהיו לו 3 רגליים, שיהיה עיוור (יש כלבים עוורים בכלל??)/חירש...** תודה!! נטע

קחי רק בחשבון שתצטרכי לטפל כל חייו

ולא לעשות לו "פרשת תשליך" ולזרוק או למסור אותו ברגע מסויים בחייו - לכן שווה לקחת גור טוב.

S H I L G I

New member
גור?../images/Emo29.gif

אני מוכנה לקחת אפילו כלב זקן עם בעיות, שיזדקן בנחת.. ברור שאני רוצה חבר לכל החיים, לקחתי את זה בחשבון כבר מזמן

TiNkErBeL69

New member
../images/Emo28.gif אם את רוצה כמה שפחות שיער....

אז תקחי שנאוצר ננסי (מה יהיה לי בעוד שבועיים וחצי), לשנאוצר השיער לא נושר, וזה בדוק
אבל אם לא איכפת לך איזה כלב, אז קחי לך עצה, לכי לצער בעלי חיים (איפה שכל הכלבים שאין לכם בית חם וזקוקים לו) ותקחי משם, את הזה שהכי ימצא חן בענייך, כי את כל הגזעיים יקנו בסוף, אבל את אלה שזקוקים באמת לבית חם אולי לא יקחו, ואז בסוף.........

lilithmm

New member
בצב"ח ת"א יש המון גזעים

הם מחכים לבית נואשות. יש שם פקינזית גזעית בת 3 בלי עין. אבל היא מעדיפה להימסר למבוגרים.

ניל´´י

New member
שנאוצר ננסי....

השנאוצרים הם בעלי שיער זיפי שאינו נושר, אולם הוא חייב לעבור אחת לחודש עד חודשיים מריטה, תהליך המריטה אינו כואב להם, סוג השיער מיועד לצורת תספורת זו, גת את צ'אמפי הווסטי שלי אני נוהגת למרוט אחת ל3 שבועות, כדאי שתבקשי מהמגדל שאת קונה ממנו שילמד אותך את רזי המריטה, כך תחסכי כמה מאות שקלים, בתקוה שהוא אכן יודע למרוט את הגזע. בהצלחה בגידול הגור החדש!! ניל"י.

האפי לי

New member
הייתי לוקחת כלב

פודל מעורב הפודלים ידועים ככלבים שלא משירים שיער. אני מכירה כמה פודלים מעורבים וגם הם בדיוק כמו הגזעיים לא משירים שיער. קל למצוא פודלים מעורבים שננטשו מדובר בכלבים קטנים עד בינוניים לרוב ולכן הם מתאימים לדירה והם חברים נפלאים לכל החיים. אם מדובר בנוחות ההורים אני ממליצה לך לא לבחור בגור משום שכלב בוגר כבר יודע איפה ומתי עושים צרכים

למעלה