שלום לכולם
, שאלה:

k i k a

New member
שלום לכולם ../images/Emo13.gif , שאלה:

מישהו מכיר כאן פורום פעיל וטוב בעברית לסדרה "הכי גאים שיש" ? משום מה אין בתפוז.

Lizz

New member
אם אין...

תפתח\י אחד. אני מכירה המון אנשים שיבואו :)

Shmulikrazyy

New member
לקיקה

אין פורום כזה ולכן הצעתי להקים אותו. תפוז דחתה את הרעיון מכיוון ש"התכנים של הסידרה מתנגשים עם פורום גאווה". לא הבנתי איך הגיעו למסקנה מעין זאת וניסיתי שוב להסביר להם שאם יש פה פורום של סדרות כמו "אולי זאת אני" ו"דוסון קריק" אז בוודאי שיש מקום לסידרה בשיעור קומה כמו הכי גאים שיש, אבל הם פשוט מתעקשים לתת פורומים לסדרות באיכות ששואפת לאפס. בכל מקרה, אנחנו נמשיך להינות מהכי גאים שיש עם פורום או בלי. נ.ב. מייקל נהפך לאישה בצורה כל כך מוצלחת... אוסקר למאפרת

GREENSsss

New member
אני מסכימה

מייקל נראה טוב מאוד כמו אישה- יותר מידיי מייקאפ ופודרה אם תשאלו אותי, אבל רק חסרה לו ההליכה והדיבור והוא יצליח לעבוד עליי עם המראה שלו!

k i k a

New member
יש פורום אחד ב "דיבורים"

רק שזה זה לא ממש זה... בשביל זה שאלתי על אחר, אם מישהו מכיר. בכל אופן, תודה על התשובות. ומייקל אכן נראה נפלא בדראג (יותר טוב מברגיל
)

יש בזה אמת

זה באמת מתנגש בשאלות ובנושאים שפורומי הגאווה עוסקים בהם.. למשל בפורום זהות מינית יש כל שבוע שרשור הכי גאים שיש שעוסק בביקורת על הפרק, בשאלות שהפרק שואל ועוד.... פורום הכי גאים שיש למרות הרעיון הטוב בהחלט כן מתנגש ביותר מפורום אחד מאשכול הגאווה בתפוז
, לפחות לדעתי.

Just Rotem

New member
אמממ....

אני יודעת שיש פורום באתר של ערוץ 3 ובאתר הישראלי של הסדרה .... אההה.... וגם יש קבוצה חדשה ביאהו .... ומייקל נראה טוב בכל מצב !!!!!!!!!!

למעלה