שלום לכולם

2LIRONOS7

New member
שלום לכולם../images/Emo127.gif

אני חדש פה וכו' אבל זה לא ממש חשוב או משנה
ולעניין: לפני שבועיים בערך שמעתי את IQ ו"נלכדתי"
למי שלא מכיר את IQ ובעיקר את האלבום האחרון שלה, מה שאתם מקבלים מלהקת הניאו-פרוגרסיב-רוק הבריטית הזאת הם צלילים מלודיים והרמוניים ושינויי קצב משובחים עם צלילים עוצרי נשימה ומנגינה מרתקת המתפרשת על פני 24 וחצי דקות בשיר Harvest Of Souls. במידה ושמעתם את השיר הנ"ל (או את Sacred Sound), הייתי מעוניין דבר ראשון לשמוע את דעתכם לגביי אותו אלבום ושירים ספציפיים ויותר מזה - אני די בטוח שקיימות להקות עם מנגינה וצלילים דומים, אם אני לא טועה אז הייתי מעוניין לשמוע על המלצות ללהקות דומות ואפילו סתם לדעת מה חלקכם אוהבים. לילה טוב

RedCherry

New member
כן... ניאו פרוג

יש המון כאלו. הגדולה מכולן (ביחד עם IQ) נחשבת למריליון. לא יודע עם הם נחשבים ניאו פורג אבל תנסה גם את הFlower Kings. וחוץ מזה, אני מאמין שתהנה גם מיס ומג'נסיס ואולי מקינג קרימזון (למרות שהם קצת יותר "אפלים" מהשאר).

2LIRONOS7

New member
לא נתפסתי על הפלאוור קינגס

שאגב הם סימפוניק רוק
שמעתי את יס (וחיבבתי) ואת ג'נסיס (כשהייתי צעיר אז נורא אהבתי אותם, רק שמה ששמעתי אז הם האלבומים היותר פופיים שלהם (לא שיש בזה כל רע...) ואת האלבומים הראשונים שלהם כבר הספקתי לשמוע והחומר שם חביב אבל לא נדלקתי על משהו מיוחד (אני רק אומר). ואת מריליון עדיין לא שמעתי
אשמע, תודה.

Rudess

New member
שלום גם לך

להקה מעולה, אם אהבת אותם תשמע את הלהקות הבאות: Pendragon Illuvatar Flower Kings Arena

2LIRONOS7

New member
כבר בדרך../images/Emo13.gif

פלאוור קינגס שמעתי אלבום אחד (Retropolis) שהיה טוב
ו-ארנה? התחלתי לשמוע את האלבום "העבודה משחררת" מ-1973, נראה איך הוא. ו-2 להקות חדשות לגמרי לשמוע (Pendragon, Illuvatar), כבר מעולה - - - תודה רבה

jbloo

New member
התבלבלת

העבודה משחררת = אראה = להקת פרוג פיוז'ן איטלקית מצויינת. ארינה=להקת נאו פרוג שכדאי שאני לא אכביר עליה במילים בפורום הזה.

jbloo

New member
כמו שאמרתי-

אין טעם שאני אדבר בפורום הזה על ארינה, במיוחד לא בת'רד הזה, כי אני באופן אישי לא סובל נאו פרוג וארינה מהווים דוגמה מצויינת לכל קלישאות הנאו פרוג שעושות לי ממש רע באוזן. אם אתה אוהב נאו פרוג מן הסתם לא תסבול כמוני...

2LIRONOS7

New member
בינתיים הניאו פרוג היחיד שאני אוהב

הוא החומר של IQ - בעיקר האלבום האחרון "Dark Matter". דווקא הייתי מעוניין לשמוע את דעתך לגביי ניאו פרוג... אם ברצונך אז אפילו במסר. אני פשוט די חדש בתחום ותמיד טוב לשמוע דעות של אנשים שונים.

מורנא007

New member
Pendragon

להקה בריטית שמנגנת בסיגנון של 'גנסיס פגשו את פינק פלויד' והם מבצעים קטעים פנטסטיים ורוחניים. יש לי את האלבום THE MASQUERADE OVERTURE ועליו אני ממליץ.

AnarchistPhilosopher

Well-known member
אם אתה אוהב אותם אז תנסה

גם את ה-dvd שלהם, זו דרך טובה לא פחות להכיר את שאר השירים שלהם (זולה יותר מאשר לקנות את כל האלבומים ועדיפה על פני צפיה במחשב כשהאיכות מוטלת בספק). אמנם הוא אינו כולל שירים מהאלבום האחרון, אבל יש להיטים כגון: narrow margin,human nature ועוד שאינני זוכר כרגע.

Rudess

New member
יש לי את ה-DVD של IQ

הוא פשוט ענק!!! אפשר לקנות אותו דרך אינסייד אאוט או דרך כל חנות מוסיקה דוגמת אמזון, לייזר-סידי וכו'... אני בספק שיהיה בחנויות בארץ, אולי אם תבקש מקצת אחרת שיזמינו לך במיוחד.

AnarchistPhilosopher

Well-known member
אפשר להזמין דרך laser club

דרך הטלפון (אני חושב), אבל אני חושב שזה יעלה יותר מאשר דרך האינטרנט. בכל אופן, לא ידוע לי על מקומות ישראלים אחרים שניתן למצוא שם את המוצר הזה.

אני גם מצטרף לשאלה

יש לי את Dark Matter והוא די מוצלח לטעמי. איזה אלבום הוא הבא בתור?

למעלה