שלום לכולם!!!

שלום לכולם!!!../images/Emo124.gif

קוראים לי טל! ואני גר בכפר יונה ובאתי מהפורום מאגיה וכישוף... אני גר בכפר יונה (זה ליד נתניה) ואחד התחביבים החזקים אצלי זה סלסה!! אני חולהההההההההההה סלסה! ואני רוקד כבר שנתיים! ו.......זהו! *על מה הפורום שלכם מדבר פחות או יותר?

שלום לך טל ברוך בואך אל ביתנו../images/Emo140.gif

היי!!! הפורום כאן מדבר בעיקר על עצמנו ועל אמונותנו. כל אחד מציג כאן את האמת המוחלטת שלו. כולנו כאן יצאנו אל מסע אל ניבכי נשמתנו בצורה זו או אחרת. נקרא לפעולה מסע לגילוי עצמי... מסע לכוון מציאת האני האמיתי שלנו, ההכוונה שלנו. מסע להתחברות אל האני העליון ואל נשמתנו פה ושם. מסע אל מציאת תפקידנו כאן ועכשיו בעולם החומר בעולם הגשמי. מסע שתפקידו בסופו של דבר לחבר אותנו ואת התובנות שבנו אל המציאות בה אנחנו חיים. אל הפורום מגיעים אנשים סקרניים בבסיסם. אל הפורום מגיעים אנשים שמחפשים את כוונם בעולם הרוח. ואל הפורום מגיעים גם אורחים שמבקרים ולא מופיעים יותר. כדאי שלא נשכח גם את המשתתפים הפסיבים שרק יושבים קוראים וצופים בנעשה. בפורום מודעות אנו דנים בנושאים שכל אחד מעלה. הנושאים מורכבים. להבדיל מפורומים אחרים ברוחני שמתמקדים בנושא אחד ואיתו מתקדמים. היחודיות של הפורום שהוא מכיל ויכול להכיל את כל הנושאים. הבמה חופשייה אז קדימה לדרך. אור ואהבת אמת ללא תנאי וללא גבול מיכל

דנה^^

New member
מספר שאלות

האם יש כזה דבר באמת אמת מוחלטת לכל אחד? לפעמים גם זו משתנה.. אני חושבת. ואיך ומתי מגלים מהי? או שאולי אנחנו בעצם הולכים לפיה בלי להגדיר אותה בהתחלה? איך מוצאים מהו התפקיד שלנו? ..האם יש לנו בכלל תפקיד שכזה?

דנה^^

New member
ועוד שאלה אחרונה לבנתיים..

ברשימת הפורומים ליד הפורום יש משקפיים.. מיהו מומחה למודעות פנימית, ומה הוא עושה על מנת להיות מומחה?

אני ינסה לענות לך ממה שהבנתי...

מיכל מנדל.. מנהלת הפורום... היא מומחית למודעות פנימית..(נכון מיכל?) ו..... בשביל להיות מומחים בנושא לומדים הרבה בנושא,צוברים ניסיון,צוברים חווית...

דנה^^

New member
תודה, ו-

בעיקרון אני אמשיך את השאלה שלי ביותר פירוט- כיצד לומדים את הנושא? איך צוברים ניסיון ב"מודעות פנימית"? מהן החוויות שצוברים על מנת להיקרא מומחים?

אני לא ה... מומחית למודעות פנימית:-

סתם הדביקו ליד שמי את המשקפיים מכוון שאני במציאות חובשת משקפיים מגיל שנתיים וחצי
ומכוון שתמיד קראו לי משקפופרית כנראה נשאר לי הכינוי והוא רודף אחריי גם בפורום... סתם...
פשוט בתחילת דרכנו לפני שנתיים היינו בדף רוחני לא יותר משישה פורומים שדברו על רוחני. מצאתי את עצמי מיעצת לאחרים על סמך ידע נרכש וידע קדום וכך בצורה טבעית הפכנו לפורום יועץ. בכל אופן מאז ששמנו רגלינו על המפה נתנו השראה לפורומים רבים להפתח והיום אנו מונים לפחות 26 פורומים תחת דפי רוחני ופורטל תפוז. יש לציין שמתוך משתתפי הפורום צמחו לפחות עוד שישה מנהלים של פורומים שונים בדפי רוחני, אז מן הסתם השאירו לנו את סימן המשקפיים אולי כפרס על ההשראה שאנחנו נותנים למשתתפי הפורומים. אולי??? אור ואהבת אמת ללא תנאי וללא גבול מיכל

כולנו הם המומחים למודעות פנימית..:-

היי דנה כולנו המומחים למודעות פנימית כל אחד ואחד מאיתנו שמעלה איזו שהיא תובנה הוא המומחה לאותו פרק זמן תראי איזה דיון יפה התפתח בינך ובין בת חן. אני מאמינה ששתיכן אתן המומחיות בזמן נתון למודעות פנימית. מה היא מודעות פנימית? כל מה שנמצא עמוק עמוק במודע שלנו ובתת מודע שלנו. איך נגיע אל הידע??? נבחר לצאת למסע אל נבכי נשמתנו, כל אחד בזמנו וכל אחד בדרכו. ניתן להעזר בעצות חברים... אור ואהבת אמת ללא תנאי וללא גבול מיכל

שלום דנה

באופן אישי לכל אדם יכולה להיות אמת מוחלטת עבורו עד שכמו כל דבר אחר מופרך ומתחלף באחר. מהי אמת מוחלטת? עבורי למשל היה הרייקי אמת מוחלטת, דרך חיים שאין לעזבה, איכות חיים שאין כדוגמתה, רייקי היה עבורי אמת מוחלטת תקופה עד שפגשתי בטנטרה, ובחרתי בה כאמת מוחלטת לדרך חיים עבורי. לא שנטשתי את הרייקי, אך הרייקי כבא לא אמת מוחלטת מתי מגלים מה היא? כאשר מתחברים אליה בנשמה, ברמ"ח איברים, כאשר הנשמה משתוקקת לזה, אני לא נוהגת להגדיר משהו כי ברגע שמכניסים משהו לתוך מסגרת, מגבילים את כל מה שמחוצה לה וכן, לכל אדם יש תפקיד בחיים, אני קוראת לזה בשם אחר, במקום תפקיד בחרתי ייעוד. וכל אדם אמור לגלות מהו הייעוד שלו בחיים על מנת לחיות את חייו כאן כפי שנבחר מראש ולא לפספס את העיקר. לשאלה שלך איך מוצאים מה הוא הייעוד/תפקיד? אענה לך לפי ראות עיניי שלי. לכל אדם ישנם מספר דברים בחייו ששם הקושי הוא הכי עצום. שם הוא צריך לעשות את עבודתו שלו במסע חייו כאן. להפוך את הדבר הכי קשה לו למשהו שימושי ואני לוקחת לדוגמא משהו קשה ביותר אדם שיש לו נטיה לרצח, אוהב לראות דם, מתעלל, שיקח את החלק הקשה הזה ויהפוך אותו למשהו חיובי כמו להיות רופא, או מוהל, או שוחט שאז מעשיו הופכים להיות מעשים טובים ולא רעים. באהבה רבה

דנה^^

New member
ובהמשך-

ברגע שאת מוצאת שמשהו שהיה בשבילך אמת מוחלטת כבר לא כזה עוד, זה די שובר את זה, לא? אני מתכוונת גם אם עכשיו תחליטי להאמין בדרך מסויימת לא קצת תחשבי שאולי יש משהו אחר שאת מפספסת ושאולי אותו דבר שבו את מאמינה הוא גם לא ה-אמת המוחלטת? ובאותו עניין- אם דיברת על ההגבלות- האם כשאנחנו מגדירים לעצמנו אמת מסויימת אנחנו לא מונעים ומגבילים את עצמנו לדברים אחרים שאנחנו עלולים לפספס בגלל הליכה בדרך מסויימת? עוד שאלה היא בקשר לאותו ייעוד- איך, מתי וממי נקבע הייעוד של כל אחד? (האם את מאמינה בגורל?) האם כשאת חיה את חייך לפי משהו שנקבע יכול להיות שתפספי משהו אחר? או יותר מזה- איך תוכלי להיות בטוחה מהו הייעוד שלך? בקשר לדוגמא שנתת, היא בעייתית בעיני, כי אדם כזה נהנה מסבל של אחרים, ולכן יהיה כמעט בלתי אפשרי מצידו לעסוק בהצלת חיי אדם, אני חושבת. דיברת על זה שמעשים שלו הופכים להיות טובים- אבל טובים בשביל מי? טוב ורע זה יחסי, בעיני המתבונן... דנה.

דנה יקרה

קצת קשה להעביר מסר מעמיק כזה בכתב. אמת מוחלטת-כפי שחכמה היא משהו יחסי כך גם האמת המוחלטת. אמת היא כל דבר הניראה כאמיתי בעיני המתבונן ישנו סיפור על 5 עיוורים שהלכו לטיול קטן ובדרך פגשו באנשים במעבירים פיל ממקום למקום, ביקשו החמישה לדעת מה הוא פיל וכל אחד מישש בידיו חלק מגופו של הפיל לאחר שעברו ההם דיברו בניהם חמשת העיוורים על הפיל ותיארו אותו אמר האחד שנגע לו בחדק כי פיל זהו משהו ארוך ארוך עבה, וחלק ומתעקל אמר השני שנגע לו בזנב, מה פתאום, פיל זה משהו ארוך ודק וחלק. אמר השלישי שנגע לו בבטן, לא נכון, פיל זה משהו ענק, עגול, ויש עליו מעט שערות. וכך המשיכו החמישה להתווכח אז מה הוא פיל? ולא, שום דבר אינו שובר שום דבר אלא מעביר אותך לעצמה גבוהה יותר מה שהיה קודם כעיקר, הופך להישאר טפל. ייעוד? נושא ענק הנשמה לפני בואה לעולם המוגבל בגוף, בוחרת לה את מסעה ביקום הניפלא הזה. היא הוחרת באיזה גוף להיוולד, מי יהיו הוריה, איזה חוויות היא תחוה בחייה, את מי תפגוש בחייה, ואיזה טראומות היא תעבור כאן, וכו... את, יש בך כמה את. כמו שבי יש כמה אני, יש את שמחה, את עצובה, את מאושרת, את היסטרית, את ממורמרת, את אמיצה, את גיבורה וכו... בין כל האת הללו נחתם הסכם קוסמי, שרק לאחר מכן, בחתימת כולן, נפגשים ביצית וזרע. ברגע שמישהי מהן מפירה את ההסכם, העולם שלך הופך להיות לא מאוזן. מה עושים כשמפירים הסכם? בדרך כלל תובעים את מפר ההסכם. כך זה גם בחיים. תתבעי את מי שהפרה את ההסכם בחייך, ושום דבר אינו בעייתי אלא אם כן בחרת לראות בו בעיה, גורל? אני לא נוהגת להשתמש במושג הזה, אך אני יודעת כי כל נשמה שלא תבעה את מפירי ההסכמים בגלגול הזה, תתבע אותם בגלגול הבא. והיא כאן כי לא תבעה אותם בגלגולה הקודם וכך הלאה. וזה בדיוק אותו דבר עם הדוגמא שנתתי שהיא נראית בעייתית בעינייך. בקשר לפספוס. מאחר ואת בחרת את חייך מראש, אין דבר שייתפספס כי זו בחירה. רק מה שיצטרך להיות שלך יהיה כזה. מה שלא לא יהיה לעולם. ראי אנשים רודפים אחרי דברים בחייהם, מה שלא עושים ולא מצליחים, זה לא צריך להיות שלהם. ברגע שתראי את הדברים ככאלה, תראי כי אינך מפספסת מאומה. כי את שבחרת מראש תקבלי בלבד. נמהסטה

דנה^^

New member
ובעיני שוחט זה לא דבר חיובי

פה זה כבר איך שכל אחד רואה את הדברים

דנה^^

New member
יש הרבה דברים בדת

שאני לא מסכימה איתם. הם לא חלק מהאמת שלי.. באשר לשאר אני אענה לך מחר או מאוחר יותר כי אני חייבת לשבת קצת על פיזיקה.. :\

דנה יקרה

אינך חייבת להסכים עם הכל, כפי שאינך חייבת לא להסכים עם הכל. האמת שלך היא רק שלך, ויום אחד היא תתרחב או שתצירי אותה. ועדיין היא שלך דת? זהו מושג לקוי, יש תורה, יש מצוות, יש שומרי מצוות ויש שלא, ולכי ללמוד פיסיקה, בהצלחה בלימודים אם תרצי אשלח לך רייקי לעזרה. באהבה רבה

יניב כ.

New member
כיהודי אני רואה במוהל

איש אכזר וצמא דם המבצע השחתת איבר המין של תינוק קטן וחסר אונים.

שאלה אליך כיהודי, בעצם יותר משאלה

האם אתה מיומך השמיני לחייך לא עברת ברית מילה? אם לא הרי שאינך יהודי לא? ואם עברת ברית מילה, האם איבך מינך הושחת? אם הוא הושחת הרי שאינך מסוגל להשתמש בו לא? אנא, שים לב באילו מושגים אתה בוחר להשתמש. כיהודי, שאינו יודע מה היא המילה, וקיום מצות המילה, ושמירת המילה אתה די רחוק מהמהות ובאמת אני לא חושבת שיש טעם להמשיך בדיון זה, אלא לסיימו כאן, ואולי נפתח אותו שוב כאשר תתחבר יותר ליהודיות שבך. אור ואהבה

למעלה