שלום לכולם!

שלום לכולם!../images/Emo110.gif

ההיי לכולם! מ´נשמע? אלף וחצי שנה לא הייתי פה אז היום החלטתי לקפוץ לבקר ובדרך גם לספר לכם כמה דברים.. אז ככה, קניתי מושבת קוורץ קטנה.. נראה לי שכבר סיפרתי לכם.. העברתי את כל האבנים שלי ליד המיטה וככה אני מרגישה יותר קרובה אליהן.. לא איבדתי שום אבן משהו כמו 3 חודשים!! זה שיא בשבילי!! ועכשיו לחדשות האמיתיות.. ביום ראשון יצאתי לשופינג עם 3 מחברותיי הטובות... *אהמ* בזמן שהן התעמקו על ´איזה צבע של צמיד לקנות?´ קלטתי בזווית עיני החדה ביותר (חח..סתאם..) מתקן קטן על השולחן של המוכר עם אבנים מכוערות, והן באמת היו מכוערות בתוך שקיות ועל כל שקית היה כתוב המזל.. עכשיו, למזל עקרב הייתה אבן ג´אספר אדום מזזזזה מכוערת וכמעט רצחתי את המוכר!! בכלל, כל האבנים היו מכוערות כמו שאמרתי, חוץ מהקוורץ שהייתה שייכת למזל שור.. מה כבר יכול להיות מכוער בקוורץ? בכולופן, פתאום נזכרתי שהזכירו פה בפורום שהקוורץ עוזר ללמוד למבחנים ובכלל בלימודים! מכיוון שזאת תקופה קשה מאוד מאוד בבית, אז לא ממש הולך לי בבית ספר, אני לא משקיעה, לא עושה ש.ב. וכו´.. אז קניתי שרשרת של קוורץ וזהו!! עכשיו, אני פותחת את השקית ומה אני רואה?? האבן מחוררת!!!!!!הם חיררו אותה בשביל לשים אותה בשרשרת.. התעלקתי על המוכר והתלוננתי בפניו על זה שהאבן מחוררת למרות שזאת לא אשמתו, ומה הוא אומר לי? ´זאת הדרך היחידה לשים את זה על שרשרת..´ מה?? יש מלא דרכים והתחלתי להסביר לו כמה דרכים ובלה בלה בלה.. מכיוון שידעתי שלא יהיו לי הרבה אפשרויות בזמן הקרוב לקנות קוורץ והבוחן בגיאומטריה קרב לא הייתה ברירה אלא לקנות את האבן.. היום התקיים הבוחן ואני רוצה לציין שהוא הלך ממש טוב!! אתמול היה לי שיעור חזרה והייתי עם האבן כל הזמן הזה ופתאום ´פומפ!´ הבנתי את החומר והייתי הראשונה בכיתה כשסיימתי את הבוחן והוא הלך כל כך מהר והבנתי הכל! מה אני אגיד לכם, אפילו המורה לאנגלית התחילה להעריך אותי טיפ טיפונת.. חי חי.. התחלתי להכין שיעורי בית באנגלית.. אני יודעת, בטח תגידו שזה לא קשור, אבל אפילו הבנתי את השיעורים! ואפילו אפילו אפילו השתתפתי בשיעור!!!!! חוץ מזה, שאני מרגישה הרבה הרבה הרבה יותר טוב! פתאום הראש שלי מסודר ואני לא צריכה לדאוג לפני שאני הולכת לישון לשיעורי בית שלא הכנתי.. טוב, לילה טוף לכולם! אני כל כך שמחה שבסוף החלטתי לקנות את הקוורץ, למרות שאני מרגישה קצת רע שהיא מחוררת..

../images/Emo39.gif איזה נחמד! ../images/Emo13.gif

אני גם הרגשתי שהקוורץ עוזר לי ללמוד, למדתי עם גנרטור קטן למבחן בערבית ובוחן באנגלית וזה באמת עוזר. אני כשאני הולכת איתו קורים כל מיני דברים קטנים מגניבים. נורא נחמד
. בהצלחה לך עם הלימודים

stoneage

New member
הי תודה על השיתוף, אחלה סיפור

למרות שהקוורץ לרוב מגבירה.....ההשפעה על לימודים היא לרוב כאשר לומדים עם גנרטור ביד,,,,ועובדה שלך גם החלוק עזר...יופי !!! שימשיך לך ככה !

sofiaa

New member
קוורץ

עתליה, ראשית אני מברכת אותך על כל היכולות החדשות שבאו בעקבות השרשרת והאבן, זה שהאבן מחוררת לא פוגם ביכולת שלה להעביר אנרגיה לטובתך, את יכולה אחת לשבוע לטהר אותה בשמש ולאחר מכן לכוונן אותה לטובת מה שאת בוחרת להחזיר אותה בשתי הידיים ולדמיין שקרן אור יוצאת מתוך צ´אקרת העין השלישית (בין שתי הגבות), ולאמר בליבך אני מכווננת אבן זו או שרשרת זו לטובת הצלחה במבחנים ובלימודים. אני מאחלת לך הצלחה ומקווה שהורייך גאים בך.

למעלה