שלום לכולם..... אני חדש פה אז תכניסו אותי לענינים אה?
מ מיצוס New member 1/12/04 #1 שלום לכולם..... ../images/Emo11.gif אני חדש פה אז תכניסו אותי לענינים אה?
א אליאור המקורי New member 1/12/04 #2 |מכניס| לענינים..תרגעו.. ברוך הבא מיצוס, ניק נחמט ביותר.. תהנה מאיפה אתה בירושלים? ספר קצת על עצמך..
ל ליגי t New member 1/12/04 #3 ../images/Emo24.gif ברוך הבא... ../images/Emo29.gif ספר על עצמך קצת...
מ מיצוס New member 1/12/04 #4 אופס.... כנראה שלא הבנתי טוב- משתתפים פה רק אנשים שגרים בירושלים? אני יותר מאזור המרכז.....
נ נשימה תאית New member 1/12/04 #5 ברוך הבא ../images/Emo13.gif רוב החברה מירושלים, אבל יש פה גם כמה מאזור המרכז אז אתה לא לבד... בעקרון לפורום הזה נכנסים אנשים שרוצים לדעת משהו בנוגע לירושלים, או סתם לדבר ולעלות נושאים שקשורים לעיר... תעיף מבט בהודעות בעמוד הזה ובעמודים הקודמים...
ברוך הבא ../images/Emo13.gif רוב החברה מירושלים, אבל יש פה גם כמה מאזור המרכז אז אתה לא לבד... בעקרון לפורום הזה נכנסים אנשים שרוצים לדעת משהו בנוגע לירושלים, או סתם לדבר ולעלות נושאים שקשורים לעיר... תעיף מבט בהודעות בעמוד הזה ובעמודים הקודמים...
מ מורי לנצח New member 2/12/04 #6 יוווו שלווום../images/Emo140.gif../images/Emo187.gif ברוך הבא ואל תדאג כל אחד עם קצת חיבה לירושלים מתקבל פה אפילו אם הוא גר בלפלנד
יוווו שלווום../images/Emo140.gif../images/Emo187.gif ברוך הבא ואל תדאג כל אחד עם קצת חיבה לירושלים מתקבל פה אפילו אם הוא גר בלפלנד