שלום לכולם

שלום לכולם ../images/Emo107.gif

אני בת 15 ואני תושבת חיפה. ביום חמישי בערב שהטיל הראשון נחת כאן, כולכך קרוב לבית שלי, הבנתי הכל התחלתי להבין את מה שבאמת קורה-כי עד שזה לא קרוב אלייך אתה לא באמת מבין, התחלתי להבין את תושבי שדרות וביכלל את כל המצב, הבועה הזאת שחייתי בה פשוט התפוצצה לי בבת-אחת בלי התראה קודמת. כשאתה לא רגיל לזה אתה ניכנס לסרטים עם עצמך, מה שקרה לי-הלחצתי את כל הבית וישר נסענו מכאן יותר דרומה ז"א שמיום חמישי בערב ועד מוצ"ש ב-1 בלילה לא הייתי בבית, בחיפה. אני בלי שינה, כי אני לא מצליחה להירדם וחזרתי ביגלל שחשבתי שהמצב ישתפר אבל מסתבר שזה לא ככה. כל היום הקפיצו אותנו לאיזורים המוגנים, המקום שבו נהרגו שמונה האנשים קרוב אליי לבית, שמענו את הבומים. (שמענו כל בום) אני כבר לא לחוצה כמו בהתחלה, זה התחיל להיכנס לשיגרה וההיסטריה די פחתה. התיקשורת מנפחת הכל וגם את המצב הזה, כל היום טוחנים על זה-ואולי זה טוב. בכל אופן זה לא שאי אפשר להיות כאן וזה לא שכל חיפה ברחה יותר דרומה. אנחנו עם קטן עם עוצמה ענקית!! אלוקים איתנו, יש לנו צבא חזק והם יודעים לעשות את העבודה שלהם!! אנחנו צריכים לשמור על עצמנו כעם מאוחד!! דווקא ברגעים האלה אנחנו צריכים להוכיח שאנחנו עם אחד ומאוחד!! אנחנו לא צריכים לחשוש מהם, אם כבר הם צריכים לחשוש מאיתנו!! ואם נרגיש שאנחנו קצת חוששים זה הרי טבעי, קשה לחיות במצב כזה שהגורל שלך לא תלוי בך. שכל חייל וחייל יחזור הביתה בשלום, יש מי שמחכה לו שהחטופים יחזרו כמה שיותר מהר הביתה בשלום! שהמצב ביכלל יגמר כמה שיותר מהר לטובה ושלכל הפצועים תיהיה החלמה שלמה ומהירה!! אני שולחת לכם מכאן תושבי הצפון וביכלל לכל הארץ חיבוק ענקי!! יהי זכרם ברוך של כל ההרוגים תפנימו: מלחמה--> נלחמים בהווה על מה שקרה בעבר ומגלים שאין עתיד.
 

MC MoRaNa

New member
כולנו איתך.

גם ברגעים הקשים כשיש פיצוצים וגם כשהמצב נרגע ואפשר לנשום לרווחה לכמה דקות, תזכרי שאת לא לבד. כל הכבוד שאת שומרת על אופטימיות ויודעת שגם ברגעים קשים, הצבא שומר עלינו ואת דואגת לזולת. המשפט שאמרת כלכך נכון, פשוט כלכך. שולחת הרבה חיבוקים
 
עם ישראל איתך!

ה' לא יפקיר אותנו לערבים.
ו, כן, הכל לטובה. היו חזקים שם.
 

elina002

New member
הלוואי והייתי מרגישה כמוך

אני גרה בטבריה ו3 מתוך לא יודעת כמה בדיוק קטיושות שהיו כאן נחתו לי ליד הבית. הכי גרוע הוא שאני לא הייתי בבית אלא בסיס. עכשיו שאני בבית אני די פוחדת לצאת והסירנה שהעירה אותי ב7 בבוקר לא ממש תרמה. אז למרות הכל אני מעדיפה חופשה קצרה במכרז לפני שאני חוזרת לבסיס.
 
למעלה