שלום לכולם... אתם יודעים שלכלב שלי קוראים מומין ? הנה הוא
R Ran Bimba New member 5/5/06 #1 שלום לכולם...../images/Emo107.gif אתם יודעים שלכלב שלי קוראים מומין ? הנה הוא
B Blue Pencil New member 5/5/06 #4 דומה לו הוא ממש חמוד וזה^^ כשהוא יושב לידך ורואה המומינים, הוא מגיב לקריאות ה"מומין!מומין!"?
R Ran Bimba New member 5/5/06 #5 ../images/Emo6.gif פעם אחת כשראיתי המומינים הוא ישן לידי ואז הראו את סנורקה יורדת מגבעה וצועקת "מומין", אז האוזנים של מומין (שלי) עמדו בשניה והוא נתן נביחה קטנה
../images/Emo6.gif פעם אחת כשראיתי המומינים הוא ישן לידי ואז הראו את סנורקה יורדת מגבעה וצועקת "מומין", אז האוזנים של מומין (שלי) עמדו בשניה והוא נתן נביחה קטנה
W Witchcrafts New member 5/5/06 #9 ../images/Emo6.gif ולמה בחרתם לקרוא לו בשם הזה? ע"ש מומין או סיבה אחרת? $-:
R Ran Bimba New member 6/5/06 #12 אמממ... אחותי הגדולה אמרה נקרא לו מומין, אז זרמנו איתה היום מומין בן 7, בתמונה הוא בן 3 בערך
D dans girl New member 6/5/06 #1 ../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gifהוא כה חמוד ופרוותי../images/Emo99.gif.
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gifהוא כה חמוד ופרוותי../images/Emo99.gif.
ע עינבי ארנבי 1 New member 7/5/06 #13 חחחחחח איזה חאמממודדד../images/Emo99.gif../images/Emo108.gif יוווווווו איזה מאאאאאאאאאאאאאמייי