שלום לכולם

yelly

New member
שלום לכולם ../images/Emo101.gif

לאחר התבלטות רבה שהעלתה במוחי דברים כמו אמנות תפלות, חמסות
וכו' החלטתי לכתוב את הודעתי. העניין הוא כזה: האירוע: טסט שני הזמן יום חמישי בבוקר הבעיה: איך עוברים? אני כ"כ רוצה לעבור! חייבת אין מצב שאני לא עוברת אז איך נרגעים? מה עושים כשכל מה שתלוי בי יהיה חלק?
דרכים להתחנפות לטסטר?
בגד מסוים ללבוש?
כל דבר שרק יכול לעזור, אשמח אם תציעו תודה רבה! יעל.

sun232

New member
בתור אחת שעוד לא עשתה טסט 1-

אין לי שמץ!!! אבל מאנשים הבנתי שחשוב לבוא רגועה, עם בטחון עצמי, לא להראות שאת מפחדת מהתנועה, אוטובוסים, ברחוב צר וכל זה... לעשות רושם טוב של נהגת בטוחה וטובה... זה הרבה עניין של רושם!!! להרגע, לנשום עמוק, לחשוב חיובי, אם עושים טעות לבקש או ישר לתקן לא להראות שלקחת קשה, להיות מרוכזת, לקוות לטסטר נחמד ולנהוג טוב!! בהצלחה!!!!!!!!!!!

yelly

New member
נראה לי

שבטסט הקודם הייתי עם יותר מדי ביטחון עצמי או סתם אדישות כי נכשלתי על כניסה לפנייה במהירות גבוהה מדי - זה לפחות מה שהטסטר טען.

sun232

New member
ורק על זה נכשלת?

זה כבר קשור לחוסר תשומת לב כי את צריכה להוריד מהירות ולהוריד הילוך... זה פחות קשור לאדישות או בטחון עצמי.. לדעתי!!

yelly

New member
הענין היה קצת יותר בעייתי:

החלק הזה של הטסט היה בכביש חדש שרק נפתח ולעולם לא נסעתי בו. יש לציין שזו לא הייתה אפילו פנייה אלא עקומה! והייתי על 45 קמ"ש אולי 2 שניות אחרי שהעברתי להילוך 3 אבל הטסטר כבר הצליח לנפח את ההערות בטופס הכישלון שלי למימדי ענק בכל מקרה זה לא העניין.

DOR LTD

New member
../images/Emo26.gifאוקיי

הפנייה הזו שדיברת עליה , אותתת כשעשית אותה? אם כן אז זו פנייה לכל דבר ופנייה עושים מקסימות בהילוך שני! בקשר לטסט
לבוש את הבגד מזל שלך אם יש לך.. תביאי משקפי שמש אם יש לך.. תלבשי ככה משהו שמקרין אחריות משהו ייצוגי( אני עשיתי את הטסט עם נעלי בית אבל זו לא דוגמא חח)והכי שוב הנעליים שלך!תביאי את הנעליים שאיתן נהגת בשיעורי הנהיגה.
הטסטר לא יותר מדיי דברים תגידי לו "שלום" או "בוקר טוב" עדיף "שלום" בוקר טוב נשמע לי צבוע.. הוא יגיד לך בהצלחה תגידי תודה וזהו לא צריך יותר לדבר. לפני פניות לא לשכוח לא לשאול "פה ימינה?" כי אם הוא לא מדבר אז נוסעים ישר.
להיות רגועה 1.אני מציע לך לקחת כדור רגיעון לפני הטסט או טיפות למינהן זה בטוח יעזור לך ואם לא באמת אז את תהיי רגועה רק מהמחשבה שזה חייב לעזור. 2.תדמייני שזה לא יותר משיעור נהיגה, בזמן הנהיגה על תחשבי על הטעויות שאת עלולה לעשות, זה יגרום לך ללחץ, פשוט תרגעי ותזרמי. 3.אני מציע לך להיות ראשונה.ככה לפני שתקלטי שאת בטסט אז כבר הוא יהיה בשלבי סיום. 4.אם חנייה לא מצליחה לך, תבקשי לתקן, אם התיקון לא יוצא, לא לאבד את העשתונות ולבקש ברוגע "אפשר אולי לעשות חנייה במקום אחר?" 5.תבקשי מהמורה שלך לעשות שיעור ממש לפני הטסט, אני 5 דקות לפני הטסט עוד הייתי בשיעור ובגלל זה עוד הייתי רגוע כי לא היה לי זמן להיחלץ. מה עוד? תאמיני בעצמך! את עוברת את הטסט.! וכל טעות שאת עושה, להמשיך כרגיל! לא להראות שזה השפיע עלייך. להראות שליטה בכביש. את שולטת בתנועה ולא היא בך להסתכל במראות בכל רגע פנוי. שתי ידיים על ההגה. לפני כל כיכר עדיף להעביר לראשון, לכל מקרה שיבוא. לפני פניות להעביר לשני. פרסה - ראשון. בהצלחהההה

בקשר ללבוש...../images/Emo105.gif

כמה שהמחשוף יותר גדול הסיכויים לעבור טסט יותר גדולים! אפילו המורה שלי לנהיגה הודה בכך...

apl

New member
../images/Emo6.gif

המורה הראשון שלי(עברתי שבוע שעבר)הציע לי דווקא לבוא שזופה(הוא טוען שזה מעלה את הסיכויים לצלוח את הטסט)לטסט..בגלל שאצלי בקיץ שיזופ הוא עניין שבשגרה אז הוא לא ממש חידש לי...זה גם היה כבר לקראת סוף הקיץ ולבשתי גופיה לבנה,עשיתי טסט(אני עדיין מנסה לעבור טסטים..לא הולך לי
)ולא עברתי.. אז מה המסקנה המתבקשת...?! שלא תמיד הלבוש הוא זה שיציל את המצב(ועדיין אני חושבת שנהגתי מעולה)... בהצלחה לכולם בטסטים\תאוריות..

SavageGirl1

New member
../images/Emo6.gif לא במקרה שלי...

הטסטר שלי היה דתי עם כיפה סרוגה,ואני הייתי עם גופיה...וכן זה דיי מעסיק לך את המוח במחשבה שאולי הוא שונא בנות שלא מתלבשות 'צנוע' וזה חבל כי אני בטסט חשבתי גם על זה במקום להיות מרוכזת ר-ק בכביש..

ChilD SouL

New member
../images/Emo26.gif

מישהו שלמד איתי נהיגה אמר שידידה שלו באה לטסט עם מחשוף ובאמצע הטסט התחילה לבכות ואפילו שהיא לא נהגה כ"כ טוב הטסטר העביר אותה.
גברים...
בכל אופן, תנסי לבוא רגועה ולנהוג עם ביטחון כי חברה שלי לא עברה טסט בגלל שחיכתה יותר מידיי בצומת (בלי תמרורים) ונתנה לכולם זכות קדימה עד שהכביש היה ריק. שיהיה לך

yelly

New member
../images/Emo24.gif

תודה לכולם !! אני אנסה ליישם את כל מה שנראה לי מועיל ממה שאמרתם לי פה שוב, המון תודה! יעל

למעלה