שלום לכולם

ZAHAV2006

New member
שלום לכולם../images/Emo10.gif

היום מצב הרוח שלי שוב לא משהו... עליות וירידות ממש! כמו מזג האויר אני מרגישה שאני חייבת לטפל במצב הנפשי שלי,כי זה לא עסק להמשיך ככה... ממש לא טוב לי פה בעבודה הזו(טוב את זה כבר הבנתם...)!!!ותהליך החיפוש הולך דיי לאט,כי לא ממש יוצא לי ,רק מהבית... אני ישנה כמו קפיץ מתוח,בגלל שאני לא רגועה...והגוף שלי ממש מותש! בקיצור,יהיה טוב... המשך יום נעים לכולנו

תרגישי טוב ../images/Emo24.gif

אולי שווה לבקש עזרה מחברים/משפחה לעזור לך לחפש עבודה. אני חושבת שאת פשוט זקוקה ליום חופש רגוע ומפנק, אולי שווה לקחת ולעשות לך אחד כזה? מניסיון זה עוזר מאוד, לא פותר את כל הבעיות בעולם, אבל מרגיע לזמן מה. ואילו אני- מכל הנזלת בכיתה שמתנסה בה ומהנזלת של 2 הבנות ששומרת עליהן זכיתי להיות מנוזלת ועם כאבי גרון בעצמי והיום עוד ארוך לו: בבוקר הייתי בהתנסות מעשית (ב-7 כבר הייתי בסמינר), עוד מעט הולכת לעבודה עד שמונה ואז בתשע עד 11 עושה בייביסיטר
והשבוע הזה נמשך ככה- עובדת כל יום וזה ממש מתיש
אבל אין ברירה, אם רוצים שהמשכורת תהיה יותר מ- 800 שקל עלובים כמו שקיבלתי בחודש שעבר.

א י ו ש י

New member
../images/Emo50.gif../images/Emo24.gifיהיה טוב

תחשבי חיובי-יהיה חיובי!! אם תטפלי בעצמך תרגישי מעולה תאמיני לי מניסיון בהצלחה!

איך את מרגישה היום?

אני שמחה לקרוא שאת מרגישה את הצורך לטפל במצב הנפשי שלך - נפלא ! כי לא משנה מה וכמה יאמרו לך, זה צריך להגיע ממך והנה אני שמחה על כך.

למעלה