שלום לכולם! COLT

DevilMan

New member
שלום לכולם! COLT

ראית,גם אני הגעתי לפה בסוף,למרות שאני נמצא גם במוטו. שים לב לשינוי:DAREDEVIL=DEVILMAN,אבל העקרון נשאר...

נתן.ל

New member
ברוך הבא ../images/Emo140.gif הנה קח ../images/Emo96.gif ו|../images/Emo185.gif

ותביע נא את דעתך: מה יותר טוב, GS או ER רמז : רק MZ

DevilMan

New member
בטח שסוזוקי !!!

אני לא ממש אובייקטיבי(אני אוהב את החברה ואני רוכב על RMX) אבל גם בלי קשר,הGS יותר אמין,יותר סחיר בשוק,חלקי חילוף זולים האופנוע עצמו זול יותר והוא בכלל לא פחות טוב מהER. מבין שניהם,בלי לחשוב פעמיים,הייתי לוקח את הGS.

כRובי

New member
DevilMan..../images/Emo13.gif

אתה עוד תכיר את נתן ל. (לצערך
) כל מה שהוא אומר , תיקח בערבון מוגבל..
השאלה שהוא העלה , זה מעין הומור פנימי של הפורום..אתה עוד תלמד להכיר אותו.. בינתיים , קח תפוז ותהנה ממזג האויר הנפלא של הפרדס..

DevilMan

New member
טוב, הלקח נלמד../images/Emo12.gif

אבל בכל זאת, אני מעדיף סוזוקי על קאווא...

C O L T

New member
טוב לראות אותך כאן ../images/Emo45.gif

בפורום הטוב. באמת חשבתי להפעיל לחץ טלפוני מתון לשכנוע, אבל הקדמת אותי ולכן ניצלת
. מה דעתך ללכת איזה יום לקפוץ קצת עם ה-RMX ואז להציף את הפורום בתמונות באיכות ירודה (מעשה ידי)? אני בטוח שכרובי ישמח
. באמת, ברוך הבא, כפי שתראה, או כפי שכבר ראית, כאן האווירה קצת שונה מפורום מוטו, אבל שלא יהיו ספקות - כולם כאן חברים, ואין מקום טוב יותר לאופנוען מפורום תפוז, אלא אם הוא ברכיבה באותו הרגע.

DevilMan

New member
חזרה לזמנים הטובים COLT !!!

אין בעיה,אפשר מחר בצהריים(13:00 בערך)לנסוע לקצת לשטח.אבל שם,בגולף,לא יודע איפה יהיה אפשר לקפוץ יותר גבוהה.צריך למצוא מקום חדש! יש לך מושג איפה?היום הסתובבתי קצת,בחיפושים אחרי מקום ולא מצאתי כלום. או שנמשיך שם,בגולף? מה אתה אומר?

DevilMan

New member
ועוד דבר....

מה זה נועלי צמיג? קראתי שאם מורידים לחץ בצמיגים(ממש מורידים) אז צריך לשים "נועלי צמיג" מה זה לעזאזל? התחלתי לכתוב גם בפורום שטח,שאלתי על נסיעה בלי מספר... מה זה התעצבנו עליי... אבל יהיה טוב

C O L T

New member
נועלי צמיג

אם תשים לב טוב לגלגל אופנוע שטח, לעיתים תבחין ביותר מוונטיל אחד, בדיקה מקרוב תגלה לך שרק אחד זה הוונטיל המקורי, האחרים הם מעין צירים עם הברגה, צירים אלה מחזיקים חלק גומי עבה המקבע את הצמיג למקומו, במיוחד במצבים של לחץ אוויר נמוך, כנדרש בתנאי שטח מסויימים, אז הפנימית רכה וחלשה מכדי להחזיק את הצמיג במקומו. ועניין השאלה של לנסוע בלי מספר, אפשר לשאול גם כאן, מבטיח לא להתעצבן (כתב COLT תוך ליטוף הקנה המבריק של האקדח הנאמן).

DevilMan

New member
-פורום שטח-

אף אחד לא התעצבן,אני רק צחקתי.את האמת קיבלתי ת'הזמנה של STIVENZ לבוא לשם,אז באתי.סה"כ נחמד שם והרבה יותר מקצועי ממוטו,זה ידוע. לאט לאט נשתלב (או שלא...) בקשר למספר,חשבתי לפרק את כל היחידה של המספר + אור בלם בשביל לעשות זנב יפה לאופנוע,אבל כנראה שאני ירד מזה,לא נראה לי ששווה את הסיכון. אתה יודע מה הקנס על נסיעה בלי מספר?

C O L T

New member
בלי מספר - הזמנה למשפט

אבל אפשר לחבר את המספר בצורה שטוחה על הכנף האחורית,כפי הנהוג באופנועי שטח רבים. החוקיות מוטלת בספק, אולי יש לאנשי פורום השטח או מישהו מכאן נסיון עם זה. נראה לי שכל עוד נראה המספר בבירור - לא תהיה בעיה.

C O L T

New member
שכחתי משהו קטן

החצר בתהליכי שיפוץ, והאופנוע בחצר, אז תהיה קצת בעיה להוציאו, אבל נסתדר. בקשר לאתר הצילומים, אם מזג האוויר ישאר יפה, כנראה נחזור לאותו המקום. אולי נצליח לגייס את עזרתו של ג'יפאי מזדמן, עם כלי החפירה שלו, לבניית ושיפור הרמפה. יהיה בסדר.

למעלה