שלום לכולם >>>>>>> B-) ותודה

נשית

New member
שלום לכולם >>>>>>> B-) ותודה

שלום לכולם אז זהו רכשתי לי מחשב והיה כאן עם כולכם עם רק אותי תקבלו, שמחה אני להיות חלק ממכם , ותודה לך קצין יקר על העזרה שלכם תמיד נשית ;-) לא .....לא... יעזוב אותכם גם עם תתפוצצו....חחחחחחחחחחחחחחח ביי מואוווווווווווו <נשיקות> :)

מחשב חדש

שלום נשית . באמת מסקרן אותי איזה מחשב יש לך . זה מעניין באמת איזה מחשב יש לכל אחד מחברי הפורום . לי יש פנטיום 2 350 מגה הרץ עם 128 מגה זיכרון . בערך מאמצע פברואר 1999 . כבר שנתיים . ואיזה מחשב יש לך , נשית ? ואיזה מחשב יש לכם ? מצפה לתשובות , הפטריה הסגולה ...

נשית

New member
אני לא ממש מבינה <במחשבים> כך שלא יוכל לענות לך ==פיטרי= :-(

ליאתוש

New member
לפיטריה סגולה

פנטיום 800 192 זיכרונות אר דיסק 20G+10G יחד 30G בערך 4 חודשים חחחחחחח עושה תחקיר ליאתוש...

תיקון

הרד דיסק רושמים כך . Hard Disk . כלומר , דיסק קשיח , כונן קשיח . כי הוא לא מיתכופף כמו דיסקט חמש ורבע אינץ` . ___ הלוואי עלי מחשב כמו שלך . כמה הוא עולה ? אני צריך לחסוך למחשב חדש . 5000 ש``ח ? בעצם רק הרד דיסק חדש אני צריך . למרות שיש לי מקום , וזה לא נורא כל כך ..

ליאתוש

New member
לפיטריה סגולה

נכון בערך זה המחיר לי עלה 4.500 עם 128 זיכרונות וHard Disk 20g את השאר אני הוספתי כולל צורב שהיה לי סורק ומדפסת היום הHard Disk לא עולה הרבה ליאתוש

מחשב חדש

מחשב חדש

יופי . עכשיו אני צריך לחסוך . אני מקווה שעד 2004 יהיה לי מספיק כסף ל .

לא רוצה בתשלומים

מספיק שיכנעו אותי לשלם בתשלומים על 2 המחשבים הסלולריים שלי : lgc 800w של רשת פלאפון נקסט , שחור . ואת Ericson T-28s מרשת אוראנג` . שמקולקל עכשיו . אשלם על המכשירים האלה עד אוקטובר 2003 ! כל חודש 30 שקל .. את המחשב החדש שלי מקווה ליקנות עוד 3 שנים ,בפברואר 2004 . וליפני זה צריך לימצוא עבודה , כדי לשלם עוד בערך בידיוק 250 דולר ב10 בפברואר , ב10 ב4,6,8,10 .250 כפול 5 == 1250 דולר שכר דירה עד ה10.10.2001 . בשקלים זה בערך 10000 שקל . ואין לי עבודה מאוקטובר . סימן שיהיה לי אוברדראפ של 10000 שקל . מאין יבוא עזרי ?

חגית...36

New member
נשית חמודה אני שמחה על הצטרפותך שיהיה לך יום טוב ושבת שלום יקירה

הקצין

New member
נשית

מזל טוב על הצתרפותך . סוף סוף משלך ... תהני חמודה . ממני קצין וג`נטלמן

למעלה