שלום לכולם !! :cool:

כRובי

New member
שלום לכולם !! :cool:

קודם כל אני רוצה לברך את כל הגולשים בברכת יום טוב וברוכים הבאים לבית החדש של קהילת האופנועים הפעילה , הדינאמית והתוססת ביותר ברשת ! עוד אני רוצה לברך את הנוכחים בברכת ברוכים הנמצאים – את VMAX ואת MISS MOR ועוד..וכמובן אני מברך גם את צחי והKLE ! שהזמין אותנו לכאן…לפרדס של תפוז.. שנמשיך בצחוקים ובקומזיצים המשותפים שאנו עורכים מדי יום – מי מהעבודה ומי בשעות הלילה הקטנות מהבית. על תדאגו תושבי תפוז הוותיקים – לא תצטערו על שהצטרפנו אליכם.. (היי ! שדון ! תפסיק לקטוף תפוזים מהעץ ! הם עוד בוסר !!) וכמה הבהרות לחברי פורום IOL שאולי לא מבינים איך בדיוק העניינים עובדים כאן.. הדיון הפעיל הוא זה שיופיע בראש הדף – כל הודעה משורשרת לדיון שמכבדת את עצמה ואת בעליה (הודעה עם תוכן שמוסיף לאיכות הדיון) תגרום להודעה הראשית ולדיון המשורשר אחריה להופיע בראש הדף – הדבר הזה יוביל למצב שבו דיונים שמעניינים את כולם ל-א יידחקו להיסטוריית הפורום (חסל סדר צעקות `` הוא לא משרשר הוא לא משרשר`` ושות`) ויופיעו תמיד לעיני הגולשים. הודעה בת 3 ימים ומעלה כבר לא תקפוץ לראשית הדף באם יגיבו עליה. גם תגובה של ``אחי-אתה צודק`` לא תקפיץ את ההודעה (ולא משנה לפני כמה ימים נכתבה). כוכביות לצד ההודעה מסמנות הודעה חדשה. לאחר 12 שעות מפרסום ההודעה תעלם הכוכבית. עם ביצעם מספר פעמים REFRESH וההודעה הופיעה כחדשה (עם כוכבית) בכל אחת מהפעמים אזי לאחר 10 דקות תיעלם גם הכוכבית הזו. לחיצה על סימן הטיפה (הכחולה) מצד ימין של ההודעה תפתח אותה בדף חדש(ובכך תהיה להודעה שלכם כתובת) למעלה תוכלו למצוא את האופצייה של הודעות ללא תוכן – הדבר מקל על הורדת דפים-דבר שמקל על מעבר דפים מהיר לאחור (אין צורך להוריד כל פעם למחשב את תוכן ההודעות שבדף – רלוונטי מאוד לבעלי חיבור איטי). בעתיד.. יהיה לנו דף קהילה שמתייחס לדף הקהילה הקודם שהיה בIOL כנק` פתיחה וממנו רק שיפרו דברים ופיתחו – יהיה מקום לכל המאמרים, תמונות וקישורים כפי שהיה בIOL. בקרוב מאוד יעלה גם דף עם כרטיס ביקור אישי לכל אחד מחברי הפורום (בדיוק כמו הדף שג`וס היקר שלנו הכין באתר האופנועים של הקהילה הקודמת) בינתיים , תוכלו למצוא בתחתית הפורום 3 קישורים רלוונטיים.. הכללים לגלישה נכונה, הגיונית ונאותה בפורום נשארו כשהיו.. בלי קללות , בלי השמצות אישיות או כלליות , בלי דיונים שלא קשורים לאופנועים בלי תמונות פורנוגרפיה או תמונות שלא קשורות לאופנועים. בלי הודעות פרסום של בית עסק זה או אחר . בלי הודעות קניייה או מכירה של אופנועים שחוזרות על עצמן (פעם בשבועיים זה עוד סביר לחזור על אותה הודעת מכירה) סרטונים ארוכים (להורדה) מחייבים את המעלה אותם לתאר מה מופיע בסרטון כדי למנוע מאתנו הורדה ארוכה של סרטון שכבר הועלה בפורום בתקופה האחרונה. ובכן , אני מאחל לכולנו גלישה מהנה ופורייה ובתקווה שנקבל את הגולשים שייצטרפו אלינו בעתיד בידיים (וירטואליות) פתוחות לרווחה ובפנים ידידותיות למשתמש (ממש כמו WINDOWS רק בלי לקרוס כל הזמן..) B-) כRובי

guysha

New member
שמנו מזוזות? :)

כRובי, המון בהצלחה, ואם צריך עזרה יש לך כתובת... אגב מעכשיו הכינוי יהיה guysha כבר לא coyote...

Miss Mor

New member
לכרובי ולחבר`ה :)

אני אישית שמחה שהגעתם לפה. ממש תענוג לראות את המקום הזה תוסס ולשוחח עם אנשים מביני עיניין ולהרגיש שעושים משהו למען הקהילה. בהזדמנות זו אני רוצה לומר שוב תודה לצחי - כל הכבוד! אני שמחה שאתם מרוצים מהבית החדש ואני חייבת להגיד את זה- אמרתי לכם שטוב פה! :) אז המשך יום כתום וסעו בזהירות! שלכם, Miss Mor

argos

New member
לרגע חלפה מחשבה במוחי שאולי

נפלנו עליכם כל כך חזק שפשוט לא תדעו איך להתמודד עם ה``צרה`` הזו. אבל אני שמח שבסופו של דבר קיבלתם אותנו בצורה כזו ;-) אני משוטט בפורומים של תפוז זה זמן רב, ומבחינתי זה כמו לחזור הביתה.

טוב תודה.

אני מחר יעלה לפה את הICQ שלי אלא אם כן GPZIV ייתן לי פה יד ויזכיר לי.. ;-)

איפה אלפרד ? :) שיכנס ויקרא

אלפרד ידידי... טוב לראות שאפילו המחשב החדש לא מונע ממך להמשיך ולהגיע ועזר לך למצוא את הכתובת החדשה לביתנו הצנוע.... אפילו כרטיס שנון הצלחת לעשות... אז אינך תמים כמצטייר :) אז הנה... בשביל להשלים את התמונה, להדליק אור בבית הזה ולראות איך הכל עובד... כנס להודעת הכרוב בראש הטור.... היא ממצה את התפעול הבסיסי... שלא תגיד שלא דואגים לך.... :) השדון...מחפש את הברז של החבית... :)

alfred

New member
או, נו, אז גם השדון כבר נזעק לפה?

אלפרד עדייו מגשש את דרכו בטכנולוגיות הזרות לו, אבל בסוף הוא יסתדר. תודה על קבלת הפנים...

למעלה