שלום לכולם שמי נתן

the man1111

New member
שלום

לאחר מחשבה שלי וטלי . ששנינו בעצם מחליטים,כמעט התיאשנו ממקורות אחרים וגם מפה כמעט . הצורה היחידה שזה יוכל להתאים לנו היא :רק במידה ודניבוי תמצא עוד זמרת טובה שאתה מכיר או דרך קשרים וניסים בהחלט מתאים ומגוון מאוד לפי קישורים שהבאת שלו במסרים. וממך נבקש רק לפשט את השירה יותר כמו בסקיצות שהבאת קישורים . המופע יהיה בחוץ מסביב לבריכה מאחורי בית פרטי,והתאריך כנראה בין 17-24 לינואר או בחצר נוספת בבית יותר קטנה ומכוסה ,תלוי במזג האוויר באותו יום. אנחנו כבר בקשר עם חברת הגברה ,כי אחד מהחברים של באי הערב הוא בעל חברת הגברה .השכר בהחלט יהיה הולם ביותר בכל קנה מידה . שאר הפרטים ותאומים סופים ואיזה רפרטואר וחלוקת זמני ההופעה ,כל הדברים נעשה כבר במסרים ודרך טלפונים שנחליף . תודה לג'ני ותודה לך דניבוי על הקשורים לערן וקישורים לעוד זמרת ששלחת במסר.

Jen74

New member
יש זמרת אחת שלפני כמה חודשים הופיעה בהרצליה

בשירים של אלביס ועשתה את זה בצורה מעולה. אני לא יודעת אם תוכלו להשיג אותה ואם בכלל היא כרגע בארץ. מדובר בשירי מימון, ההיא מכוכב נולד ומהאירויזיון. לא נתן, אני לא צוחקת איתך, אני מתכוונת ברצינות. אם מה שאתה מחפש זה רמה גבוהה ורוצה מישהו ממש טובה שתשלים את דני, שמסתבר שבחרת בו להופיע, אז אני ממליצה על שירי מימון כי לדעתי אף אחת אחרת לא תעמוד בסטנדרטים שאתה דורש. זו רק דעתי ואני לגמרי רצינית ולא צינית.

../images/Emo4.gif ג'ני .. אני חושבת באמת ששירי מיימון מצויי

מצויינת.. רק שמשום מה הכתבים של Elvis Alive /שווים בדיקה. אני מבחינתי .. לא יודעת למה נוטה להאמין לו... אבל שדניבוי ידיד שלי. אני לא מקבלת בכלל את העובדה שמותר לאנשים ל" התחבא" מאחורי לינק.. גם אם זה אינטרנט, לפחות כשמדובר בעבודה בהופעה. שימי לב.. אין לי בעיה שבנאדם יהיה אנונימי בכל וזה זכותו, אבל אם זה בשביל להוליך שולל... זה משהו אחר.. סליחה.. מכובודכם, אבל יש לי נטיה להאמיןל Elvis Alive הוכחה. אין לנתן מה להסתתר נכון??? אז אני מוכנה שידבר איתי המסנג'ר. ואני מבטיחה לו ולדני בוי זמרת מעולה... את שירי מיממון שהיא גם במיקרה חברה טובה שלי מאילת. בבקשה... אם יגיד לי כן.. אני מבטיחה אישית לתת לו לדבר עם שירי. ואת המסנג'ר שלי..כמובן במסר אישי. אני באתי לעזור לנתן ולא ההיפך.. אבל זה דורש בדיקה.

Jen74

New member
אין לי סמכות וזכות לבדוק את העניין

למי שזה מפריע וחושבת שנתן הוא דני ורוצה לברר את העניין מוזמן לעשות זאת במסרים או כל מקום אחר ולא על גבי הפורום. יש סיבה שלא מחייבים את הגולשים להזדהות בזהותם האמיתית. מצד אחד זה עוזר לאנשים לכתוב בחופשיות על דברים שלא היו כותבים לו היו יודעים את זהותם האמיתית. מצד שני, זה פתח לטרולים וסתם משועממים לכתוב הודעות פוגעות ולפריע להתנהלות הפורום. אם מדובר בגולש חדש בפורום או בגולש מוכר בפורום שבוחר להתחבא מאחורי כינוי של גולש כביכול חדש - זה עניינו בלבד. אם וכאשר הודעותיו יפגעו בפורום או במי מהגולשים - הודעותיו יימחקו ובמידת הצורך הוא יחסם מהפורום. עד עכשיו לא ראיתי כל צורך למחוק או לחסום.

דניבויss

New member
היי ראיתי כרגע את מה שה הקטן הזה כתב

הנה גם שוש חוטאת באותם סימנים .אבל אין זה פלא שאתה תמיד מחפש אינטריגות . גיא,ליז,יפית, יפה כתבתם,פריסילה ביקשהו שוש פרסלי ו 11:11 | 17/12/07 את הבלתי אפשרי,,כמה אני מבינה אותה,,הילדה הרומנטית שאפה "לבית קטן בערבה", ליז,,אל תשכחי שאלביס הגביל אותה ורצה "ברבי", אז שניהם בסוף יצאו מופסדים,,

ElvisAlive

New member
מצטער, אבל לא

זה לא כמו הפיסוק שלך. ואם נוסיף את צורת ההתבטאות ואת האפשרות שלך עוד פעם להציף את הפורום אם הוידאוים שלך אז... בכל מקרה דני, תספר לנו איך היה באירוע.

../images/Emo13.gif אף אחד לא ביקש לחסם או למחוק..../images/Emo6.gif

)איזה רחוק הלכת?... בסך הכל אמרתי .. שאנשים הולכים " שבי" אחרי הודעה כזא שאמורה להיות עבודה.. לא לי...
אני לא גרה כאן...אני אורחת..
גם אם אני חושבת שיכולתי לעזור לנתן.. כי אחרי הכל .. אני שרה את כ החור שציין ובהרבה שפות.. מה ששירי למשל אמרה לי שהיא ל א עושה.. כי היא מתמקדת בחומר שלה קצת שרה אלביס וזהו.. לא נוגעת באיטלקית, ספרדית ולא בצרפתית...אז.. אני באתי רק לעזור.. אבל במחשבה שניה... אני אורחת וגם לא הייתי טורחת לעשת את זה .. יש לי מספיק טאררם בחיים ואני לא מחפשת פיצ'יוקייס במיוחד שבנאדם מתחבא מאוחרי " עיתון"... חחחח אני יודעת שמאז ומעולם אדם שרצה הופעה.. בא לראות אמן בהופעתו או לפחות ניפגש איתו קדם לכן לסגור דברים .. אבל פה ... חוץ מאשר יהירות ושטויות לא ראיתי כלום!@@!!! מה לעשות.. אני אמיתית1... ...

Jen74

New member
לגבי היהירות אני מסכימה בהחלט

בא גולש שלא מכיר את הגולשים בפורום וקובע עובדות נחרצות עליהם ועל חבריהם האומנים.

דניבויss

New member
היי ג'ני כן שירי בהחלט טובה

אבל בגלל שהיא מפורסמת מאוד ומיוצגת ע'י "חבילה " של אנשים משרד ויחסי ציבור וכל מה שמיסביב כולל הפרסום הסכום יכול להיות אלפי אלפי דולרים .כשנניח אם פה הוא ישלם לכל אחד נניח סתם 1500$ לערב זה אז לשירי הוא יצטרך לשלם פי כמה פעמים בגלל שהיא מאוד מפורסמת ,ושוב בגלל הפרסום העצום . אני מכיר זמרות ששרות בארועים או זמרות לא מוכרות ואני שם דגש חזק וגדול על העינין .כי יש בין הלא מוכרות/מוכרים זמרים/רות יותר מוכשרים ממפורסמים .מפורסמים זה לא תמיד מדד ליותר טובים או מוכשרים לרוב.והאמת בשביל אפילו 500$ ניתן להשיג זמרת מדהימה שתשגע את האנשים ותהמם אותם .והכל עינין של שם ופרסום .

למעלה