שלום לכולם שמי יובל

שלום לכולם שמי יובל

ואני בן 24 בעוד כ 5 ימים ב24 למאי אהיה 24:) אחח איזה מגניב יצא:)? מישהו מוכן להסביר לי פחות או יותר מה הולך פה ? אני בעקרון מחפש זוגיות עם בני מעל גילי(כמובן בפרופורציה:) ) אבל השאלה אם זה הפורום הנכון או שאני צריך לפנות לפורום אחר ואם כן אז לאיזה השאלה אם אני גם צריך לספר פה קצת על עצמי אאו שזה אכן שייך לפורמים אחרים כאן בתפוז. תודה מראש יובל

yosef 30

New member
היי יובל - ברוך הבא ../images/Emo140.gif

מזל טוב ליום ההולדת שלך
אתה מוזמן לחזור שוב באותו תאריך ונחגוג לך ביחד יום הולדת ותהיה לנו את הזכות לברך אותך בדברים טובים .
מה הולך פה בפורום. זהו פורום שיש בו אנשים מדהימים ובלעדיהם הוא לא יכול להתקיים - יש אותי שאני זה שמוחק כל מיני הודעות מטרידות ובעיקר שואל הרבה שאלות
. אנחנו מדברים על זוגיות, סקס, חיים אישיים, בעיקר רוצים לדבר על ההכרויות שלנו, רוצים להכיר בדיוק כמוך בני זוג, זה יכול לקרות כאן, זה יכול לקרות דרך מישהו מכאן - הכל פתוח. אתה מוזמן לשתף אותנו בחוויות שלך, ללמוד קצת מאיתנו ואנחנו נלמד ממך. חוויות השיתוף וההתייעצות היא מצויינת מאחר ואתה נמצא במקום שבו מבינים אותך ויודעים בדיוק על מה אתה מדבר. ואני מאמין שכאשר אתה רואה איך אנשים מסתכלים על הדברים - אתה יכול לקבל הרבה פרופורציות לחיים. כל אחד מבני הפורום והמשפחה הייקרה הזו - תורם ונתרם מאוד. אני לא יודע אם יש פורום שעוסק בהכרות גאה נטו! יש המון פורומים הקשורים לקהילה. בדף הראשי של הפורום ישנה רשימה גדולה של כל הפורומים השייכים לאשכול גאווה. אתה מוזמן להיכנס ולהתרשם מכל אחד מהם ולמצוא לך את הנישה המתאימה לך. בכל דרך שתבחר אני מאחל לך בהצלחה ותתברך בים של אהבה
יוסף.

אז ככה:

אני יובל בן 24 עוד 5 ימים:) עובד כאחראי ערכיון בעמותה לבריאות הציבור ולומד צילום כבר בקורס הרביעי מתוך 15. אני רקדן היפ הופ חובב ומעסה חובב (אומרים שיש לי ידיים טובות חח) אופה מקצועי למדתי את זה שנתיים והיה לי עסק משלי תקופה קצרה כתבתי מונולוגי הומור לערוץ 2 ואני כותב ספר בדיוני ושירה. אני בן אדם מאוד רגיש (מעל הממוצע) בעל תרבות חוץ ישראלית נולדתי בארץ אבל גדלתי בחו''ל בגלל סיבות בריאותיות בזמנו שהיום פחות קריטיות . אני מרגיש חוסר שייכות ולא מצליח להתחבר לגברים בישראל. הקשר היחיד שהיה לי ניגמר בטרגדיה הוא מת מתאונת דרכים, בגלל זה נפרדנו. היינו שנה וחודש ביחד וזה היה לפני כ עוד מעט 4 שנים היית אהבה ראשונה ואחרונה. ומאז גם קשה לי לקבל אהבה אין לי בעיה לאוהב ולתת ממני אבל לקבל בחזרה אני מאוד סגור (אני מפחד להיפג בגלל הרגישות יתר שלי) זה אני בקצרה:)

בופיק

New member
היי אספן יקר../images/Emo13.gif

קודם כל ברוכים הבאים... אני מבינה שעוגות לא צריך להציע לך... אתה כבר עושה אותם לבד... אבל תה או קפה הולך? אתה מוזמן להצטרף לנוהל שישי שלנו, שבו כל אחד מציע מתכון, ואתה אין לי ספק תציע לנו ממבחר המתכונים המשובחים שלך, שיעורר את כולם לעשיה ואפיה:) נשמע שאתה בן אדם פעיל במיוחד
אוהב המון דברים ופתוח מאוד בתחומים שונים.... אני מניחה שהאירוע שעברת עם בן זוגך ז"ל היה ארוע לא קל, ואף משהו שהשאיר בך פצע גדול
פצע שעוד מגליד.... הרגשת חוסר השייכות היא הרגשה מאוד מאוד קשה... יש מקום או קבוצת אנשים שאתה כן מרגיש שייך אליה
מדוע איך מרגיש שייך לגברים בישראל
מה עושה אותם שונים בעינייך מאשר הגברים שאתה מכיר ממקומות אחרים בעולם
אתה חושב שקשר אמיתי יכול להתקיים כאשר רק אחד מבני הזוג נותן
או כאשר רק אחד מבני הזוג מקבל
אני מקווה שפה כן תרגיש שייך... אני רוצה שתרגיש ככה איתנו
ובנוסף אני מקווה שאת ההקשבה, העצות, הדעות, המחשבות ובעיקר האהבה שתקבל כאן כן תוכל לקבל בתוך תוך... זה באמת פורום מיוחד במינו... פורום עם הרבה מאוד אהבה שאני רוצה שתהיה חלק ממנה... שותף לה הן בנתינה שלך והן בך שתדע לקבל בעצמך את האהבה של חברי הפורום.... בנתיים חיבוק ענק ממני בופיק

היי בופיק

כי ההומואים פה בארץ מתנהגים כמו שוק בשר והמרחק של שעה נסיעה ברכב\רכבת אצלהם זה סיפור מה שלמשל בארה''ב לדייט ראשון הבן אדם טס! כמה שעות בשביל לראות את הבחור(אין להם את הברננות הישראלית) שהגבר שלו חייב להיות עם קוביות ושרטוט כמו סרגל( זה לא שאני הר אדם כן יש קצת מה לתפוס בקטנה אני עובד על שיקום הגוף לא הייתי בתאונה אבל הייתי ממש פעיל בסספורט ושבבום אחד מפסיקים הכל זה משפיע על הגוף. לא שותה קפה ותה חח. אני עד היום מרגיש חוסר שייכות אף אחד מהחברים שלי לא מכיר את החברים שלי כאילו אני מבלה ביחידים איתם ככה שאף אחד לא רואה אחד את השני., למזלי אני שחקן טוב משחק מהחיים אני לא איש של מסכות בכלל אבל אני יכול לשחק (לנסות לשכנע את עצמי שאני יכול לסמוך עליו) ואם אחרי תקופה האדם קורא לי באני אוהב אותך אני מתגעגע אני אומר אותו הדבר בניסיון לשכנע שזה הדיי בגלל הסגירות שלי קשה לי להתאהב אבל לאנשים קל להתאהב בי בגלל כל העיסוקים הגיוון והאישיות שלי ואני לא מרים אף חלילה זה הדבר האחרון שבתוכניות שלי להציג את עצמי כן כ מרים אף כי אני לא כזה. תודה יובל

בופיק

New member
תרבות...

אני חושבת שעיניין הנסיעה היא מנטליות, זה משהו שהתרגלנו אליו... אני אישית לא הייתי שופטת מישהו כי הוא חושב שנסיעה של שעה זה הרבה, אולי הייתי מוצאת איתו את האמצע... בקשר לשוק בשר, זה גם מאוד תלוי, יש מקומות שזה ידוע שזה מה שהולך שם, כמו כל הפיק ברים, שגם אני מאוד סולדת מהם!!! אבל אני בטוחה שיש אנשים שסולדים מזה כמוך... חלקם הגדול נמצא פה בפורום
אין מה לעשות פלח האוכלוסיה הזאת היא חלק מאיתנו, אבל אנחנו לא חייבים להיות חלק ממנה.. אנחנו יכולים לבחור עם מי אנחנו רוצים להיות... אני מסכימה איתך שאתה לא חייב להיות הדוגמן מהשער של איזה עיתון אופנה!!! ממש לא!!! אם אתה שואל אותי אני אפילו מעדיפה אנשים שהם טיפה מלאים, למה
כי לחבק אותם זה הדבר שהכי עושה לי את זה
אין ספק שכאשר מפסיקים עם הספורט במכה זה מאוד משפיע על הגוף...בתור אחת שעושה ספורט והרבה
אני מאוד פוחדת מזה ולכן אפילו כשיש לי מצבי רוח קשים, או לחילופין שאין לי כוח אני מחריכה את עצמי לעשות.... הפחד לפעמיים הוא זה שמחדיר לי את המוטיבציה... אילו סוגי ספורט נהגת לעשות
מדוע אינך מפגיש בין כל החברים
או לפחות חלק פוגש ביחד וחלק אחר ביחד
אולי אתה אומר בחזרה שאתה אוהב כדי לרצות את הצד השני
מה יקרה אם לא תגיד אני אוהב בחזרה
צמיד צריך להגיד בחזרה
ואם באותו רגע לא מרגיש לי שאני אוהב
אתה לא חייב להתאהב מהר, קח לעצמך את הזמן שלך ... זה בסדר
אני מאמינה שזה יבוא.. ותנסה לתת לעצמך להרגיש, לחוות ולהתרגש
אפילו אם זה בקטנה ואפילו אם זה רק מול עצמך
ברגע שזה יבוא מול עצמך זה יבוא גם מול האחר.... חיבוק בופיק

אין לי בעיה

אין לי בעיה עם מול עצמי הבעיה היא שאני כבר איבדתי אמון בגבר הישראלי
. אני מעדיף להשאיר את המעגל החברתי שלי ביחידים אני לא מרגיש נוח ביותר מ אדם אחד בקבוצה אני מרגיש מנותק. אני לא אומר אוהב כדי לרצות את הצד השני. אני אומר את זה כי אני מנסה להוכי לעצמי שאני יכול שוב להתאהב באנשים כי איבדתי את זה מאז הזוגיות האחרונה. יש לי מחסום שאני מרגיש שאני לא ראוי שאוהבו אותי בגלל העעבר החברתי שלי . ואני חושב שיש קא'ץ כל פעם שמישהו חושף את הרגשות שלו כלפי.

בופיק

New member
אמון....

אין ספק שאמון הוא דבר מורכב מאוד. קל לשבור אמון, אבל קשה מאוד לבנות אותו חזרה.... לדעתי אנחנו מתחילים להאמין או לסמוך על אדם או על קבוצה ברגע שיש לנו משהו משותף איתו, גם אם זה משהו נורא טיפשי.... יש בנו איזה נטייה להמשך לאנשים שעברו חוויות דומות לשלנו, שיכולים להבין אותנו..... כמובן שכל אלו הם צעדים לקראת בניית אמון.... זה שיש לי משהו משותף עם מישהו זה לא אומר שאני סומכת עליו ב100% אבל זה התחלה לרכישת אמון מחדש
זה בסדר לא להתחבר לקבוצה ולהרגיש יותר נוח מול אדם אחד... לא כולנו אנשים של חברה גדולה
אתה לא צריך להוכיח לעצמך כלום
אני יודעת שזה קל להגיד, ואני בעצמי הרבה פעמיים מנסה לרצות או להוכיח... אבל ברגע שאנחנו בטוחים בעצמנו מספיק אנחנו כבר לא צריכים להוכיח כלום!!! כולם ראויים לאהבה
וגם אתה
הקא'ץ זה ללהרגיש נאהב, הוא אומר את זה כי ככה הוא מרגיש כלפייך וככה הוא רוצה שתריג כלפיו.... נסה לחשוב למה אתה הייתי אומר למישהו שאתה אוהב אותו
מדוע
מה הקא'ץ מאחורי המילים שלך
אולי כך תגלה מה הקא'ץ שלו.... יאללה חמוד חיבוק ענק
בופיק חוזרת לשיעור.... וגם אם אנחנו לא מודעים למשהו הזה

אם תכירי אותי מ

עבר למסך תדעי על מה אני מדבר זה בעיה לבטא ולהסביר במסך מחשב את כל הסיטואציות:)

יובל, ברוך הבא ../images/Emo24.gif

אני מצטרפת לכל מילה שבופיק אמרה. אני משתתפת בצערך על האובדן האיום והפתאומי שחווית. זה איום לאבד אדם שאתה אוהב וזה איום שבעתיים כשזה קורה ללא התרעה מוקדמת, ללא יכולת להיפרד. אני מקווה שביום אחד קרוב תמצא בך את הכוחות לא רק להעניק אהבה אלא גם לאפשר לעצמך לקבל אהבה. אני מקווה שתוכל להעזר בנו ושתמצא כאן בית חם, אוהב, ותומך. נתחיל מזה שביום שבת הקרוב נחגוג לך יום הולדת 24
איריס

תרבות ישראלית...

הי יובל. אני לא מאלה שכותב בפורום הזה במקרה נכנסתי אליו וראיתי את הודעתך. רציתי רק לומר לך שאני מאוד מבין מה שאתה מרגיש בנוגע ל"שוק הבשר" בארץ. וגם אני גדלתי בחו"ל ולכן גם אני בעל תרבות חוץ-ישראלית שמאוד מקשה עלי ביצירת קשרים חברתיים עם ישראלים. עניין של מנטליות. זהו, זה רק מה שרציתי לומר לך. שלא תרגיש לבד במצב הזה. :) כל טוב.

white star

New member
../images/Emo54.gif ברוך הבא יובל ../images/Emo140.gif

רציתי להתייחס לחוויה שלך על הגברים הישראליים - בגדול אתה צודק, אבל בקטן אתה לא בהכרח צודק. כמו שאומר הפתגם הידוע "לכל כלל יש יוצא מהכלל". אם אני אקח אותי לדוגמא, אני מהצפון והBOYFRIEND שלי הוא בכלל מת"א. ושנינו דובים שלא מעוניינים להראות כמו דוגמני תחתונים. ואני מכיר עוד לא מעט זוגות כמונו (בהווה ובעבר) שכן מצאו את שביל הזהב. אז אל תתייאש יקירי, לכל סיר יש מכסה

The Man In Hat

New member
תודה על התגובה

אני תמיש שמח לשמוע עוד דעות. אבל עדיין אני בספק אדיר אם אמצא כאן את אהבתי (בארץ) לארץ או לתושביה:)

The Man In Hat

New member
עוד דבר חשוב(סדר בבקשה)

מישהו מוכם להתנדב לעשות סדר באנשים הרשומים כאן שמות של אנשים כי אני רואה פה סיטואציות ודמויות שאני לא מכיר כלל מלבד 2 שקבוע ענו לי לשאלה שהיית לי ועל האיחולים שלכם יובל

white star

New member
../images/Emo54.gif נעים מאוד אני רותם ../images/Emo140.gif

ואם תסתכל בהודעות, בדרך כלל אנשים בסוף ההודעה רושמים את השם בפורום הזה. לדעתי זה חמוד :)

The Man In Hat

New member
כן , אבל התכוונתי לסדר

שבמקום פעם אחת כל פעם מישהו אחר אם יש כאן מישהו שמכיר את כולם ויכול לרשום מי משתתפי הפורום הנוכחיים(חדשים תמיד באים כמוני חח) אז אם יש כאן מישהו שיכול לעזור לי להכיר את החברה בצורה מסודרת ולא כל פעם מישהו קופץ :)

white star

New member
../images/Emo54.gifאולי יש מקום לפתוח שירשור הכרויות קליל?

ככה שכל אחד יוכל להציג את עצמו לטובת החדנשדים (לא שאני כזה וותיק פה, כולה שבועיים חחח)

The Man In Hat

New member
לא הבנתי מה זה שירשור ? אני לא מבין

עברית טוב חח אני מחלליף את השפה שלי אז העברית נשכחת(וטוב שכך)

white star

New member
../images/Emo54.gif אולי התמונה תעזור לך להבין

ואגב, אתה אף פעם לא תשכח את העברית. שפת אם לא שוכחים (לא את הרוב בכל אופן)

למעלה