שלום לכולם שמי טל

tal106

New member
שלום לכולם שמי טל

הייתי רוצה לקבל קצת פרטים על הקורסים לדיבוב. מי הכי טוב? מי הכי מומלץ? תודה

lironosh15

New member
אהלן טל :]

ממ... אני לא מכירה הרבה אבל אני עישיתי הייתי בקורס בג'פטו אני מאוד מאוד נהנתי שם! לדעתי זה טוב מאוד! אני ממליצה עליו! ממ... יש גם את אלרום ונ.ל.ס כמו שהבנתי אבל אני לא בטוחה וגם לא יודעת שמעתי שהם טובים את הקורס הג'פטו מעבירה יפה גבאי שהיא מקרו XD והיא ממש טובה! חח אגב, אני לירון :]

MorraniChan

New member
היי טל

מממ.. בפורום אנחנו לא משמיצים אולפנים כי כל אחד חווה את החוויה הזאת באולפן אחר בקורס אחר :) אני מודעת לקיומם של שלושה קורסים: קורס באולפני ג'פטו, קורס באולפני נלס, וקורס חדש בהדרכת ניקו בר [שהוא אחד הבמאים והמדבבים הטובים ביותר]. בכל אחד מהקורסים מדריכים טובי הבמאים שיש כיום בעולם הדיבוב. כל אחד מהקורסים הם מעולים ומומלצים בחום :) מקווה שעזרתי

Rio

New member
זה לא להשמיץ

לשמיץ זה לבוא ולומר "אני שונאת את אולפני נלס, אל תלכו לשם" (מה שממש לא נכון). נראה לי שאפשא להמליץ על אולפנים (אחרי שמי ששואל מקבל את כל הפרטים על האולפנים האחרים), לא? אני לא ממש זוכרת מה היה כתוב על זה בחוקי פורום.

ellapr41

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

מורן ולירון כבר ענו לך על השאלות, ובכל מקרה, יש גם "שאלות נפוצות" ועוד כל מיני דברים בטאגליינס, אז שווה לך להציץ גם שם
שיהיה בהצלחה והשתלבות נעימה!

Eyal 1 2 3

New member
ברוכה הבאה!

אני אייל בן 13 וחצי והתחלתי קורס לפני שבועיים השתלבות מהירה!

ברוכה הבאה! :)

באמצעות שוטטות קטנה בפורום (וגם, אם יתחשק לך, בארכיון) - תוכלי למצוא מגוון שלם של המלצות, שרשורים, הודעות ודיבורים על קורסים ואולפנים שונים. את מוזמנת להישאר בפורום ולעבור את המסע הגדוש הזה ביחד עם עוד הרבה אחרים שנמצאים פה, חלקם כבר עברו קורסים של דיבוב, יש כאלו שממש בימים אלו מתחילים קורסים חדשים, ויש פה גם משתמשים שבעתיד ייכנסו לקורס דיבוב. אז השתלבות מהירה!

למעלה