שלום לכולם,שלום למאיר

ramk300

New member
שלום לכולם,שלום למאיר

הנה הדרך שלי להביע את ערגונותי וגעגועי ל- , הייתי אומר "איש והאגדה" או "גאון הדור" "בלשן אדיר" "טורבדור" ועוד, אבל אני חושב שאני אספק במאיר אריאל. פעם ראיתי אותו כגאון ויודע להשתמש כל כך טוב בשפה העיברית, אבל היום אני חושב שהמילה גאון אומנם דיי מתאימה אבל שכלתנית מאוד לעומת המילה שכך אוכל לתאר אותו, נראה לי שמאיר אריאל הוא התאור המושלם למאיר. אני רוצה להראות לכם שיר שכתבתי עליו העשב המתוק אוו, העשב המתוק שאת בשפתיך נגע, ואת דעתך שיטה את מחשבותיך רומם, ואת זיכרונך עומם עם איזה רגע אחד רוטט, עם איזו התנשמות עם איזה סומק על הלחי, מבטך החיי היה דוקר אותי לבכי דרך דמעה שקופה, רואה אני אותך ממריא אל תוך העין השקופה, שמחפשת תרופת הרגע להתקפה הבאה, עם נגמ"ש בקו ודובה בצפון בראשה מלך מרוח בדם, ומי זוכר את "שדך"? שבשביעית הזו כבר נמכר, בלי ספק, מרמה והשדה המוזהב עם עץ אשכוליות אחד, עץ התות ואקליפטוס עוג. בלילה מלא של ראש חודש והפנינה מאירה מתוך הקונכיה ואתה שם מחייך ומגחך, מוצץ גבעול מתחת לאיזה גשר וזיכרונך ארול אחד אשר לא ינק, רק בפרח ולא נמוג. בתור בן אדם הייתי אומר שעשב המתוק עשה אותך לבן תמותה אבל מה שלא ידעתנו שהעשב המתוק הוא אתה.

רינה8

New member
../images/Emo45.gif שיר געגועים

יש ביכולתם של מילותך-מילותיו לנגוע עמוק עמוק בלב. מאיר וזורח עד אליך והאור שלו, שנתן לך במתנה, מתמזג באור שלך ואי אפשר לבקש יותר. אושר. מזה. אהבתי את ההתחלה "העשב המתוק אוו, העשב המתוק" ואת הסוף "בתור בן אדם הייתי אומר שעשב המתוק עשה אותך לבן תמותה אבל מה שלא ידעתנו שהעשב המתוק הוא אתה" זאת זכות גדולה לדעת להתגעגע. מודה לך על השיר. קראתי אותו מספר פעמים. שבוע טוב. כפרות.

ramk300

New member
תודה רבה

ממש ריגש אותי מה שכתבת כתבתי עוד כמה דברים, אבל אני אשים אותם פה מאוחר יותר

למעלה