שלום לכולם (שוב)

dralan

New member
שלום לכולם (שוב)

יש לי כמה שאלות: 1. איך (בדיוק) יוצרים לחש לכישוף? 2. באיזה כישופים משתמשים במעגל? 3. מה ההבדל בין מזמורי כוח ("רונות") לבין לחש רגיל ומתי משתמשים בכל אחד?

dralan

New member
תענו../images/Emo92.gif

אני יודע שקיימת סודיות אבל בבקשה ענו...

WindsOfWar

New member
תגובה

1. ממציעים 2. ברוב הכישוף, המעגל הוא כמו המגן שלך מפני כל מני דברים. 3. הממ, לא ממש יודע על רונות. אבל לחש זה רק מילים...ורונות זה כמו סמלים(היה איזה אתר על רונות, ושוב אני לא זוכר אותו ... ) כאלו שאת מציירת וטוענת אותן באנרגיה.

Diableror

New member
אהלן

קודם כל,אין שום סודיות.תריץ חיפוש בגוגל ותראה כמה אתרים יש על הרשת(חלקם כמובן הם ג'נק) בנושא. 1.בד"כ ממציאים אחד,או שמעתיקים אותו מספר. 2.כל כישוף שאתה רוצה(אלא אם אתה מתכוון לזמן ישויות שונות,ואז המעגל יכול להוות בעיה) 3.רונות/רונים הם כתב נורדי עתיק,שבד"כ משתמשים בהם ע"י כתיבה,ולאו דווקא ע"י קריאת שמם.בביטוי "מזמור כוח" אני חושב שאתה מתכוון לצ'אנטים,שהם פחות או יותר בין לחש "רגיל" למנטרה".מתי משתמשים בכל אחד?עפ"י העדפה שלך והבחירה שלך. Diableror

hagakora

New member
עבודה קשה

לא סתם באים, מתחילים למלמל כמה משפטים לא ברורים בתוך מעגל ומציירים כמה רונות באוויר, זה פשוט לא עובד ככה. צריך הרבה עבודה, הרבה משמעת עצמית, הרבה רצון, מיקוד ואמונה כדי להגיע לתוצאה, כל השאר הם רק עזרים. תעשה קריאה, גם במאמרים של הפורום וגם באתרים שיש ברשת, אפילו בעברית יש כמה.

dralan

New member
העלבת אותי!

אני לא כל כך חדש פה, פשוט חיפשתי את מה שאלתי במאמרים שלכם ולא מצאתי, אם את/ה לא רוצה לענות אל תענה!!!

hagakora

New member
סליחה

לא התכוונתי לפגוע. אני מתנצל. אני ממליץ לחפש ביקורות על ספרים, ולהמשיך לחפש... החיפוש מגדיל את הערך של הממצא. אם אני אמצא את זה בשבילך, מה יהיה הערך של זה?

dralan

New member
../images/Emo51.gifתודה

תודה לכל מי שענה. אני אפתח את השאלות: 1. הבנתי שממציאים לבד את הלחש - אבל איך בדיוק, המילים לא חשובות? ובכלל, הלחש יכול להיות בכל שפה? 2. יש למישהו קישור שמסביר על הרונות או הצ'אנטים (או איך שלא תקראו לזה)? תודה לכולם

Diableror

New member
על לא דבר

1.המילים לא חשובות,אלא הכוונה שהן מעבירות(בכשפים "מתקדמים" לעיתים המילים כן משנות,אבל זה לא לעכשיו).אם אתה רוצה לחבר לחש לאהבה,אתה יכול לדוגמא לשלב את המילים וורד ולב בלחש,ובעוד שלך הם יציינו אהבה,למישהו אחר הם יציינו מוות. 2.רונות-http://www.sunnyway.com/runes/ צ'אנטים- http://www.google.co.il/search?hl=iw&q=chants&btnG=%D7%97%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%A9&meta= Diableror

למעלה