שלום לכולם שוב..........

שלום לכולם שוב..........

כבר רשמתי פעם הודעה... אז הנה אני רושמת שוב עוד פחות מ 3 שבועות יש לאחותי אירוע בנסיכה בחיפה... זוכרים??? ואני כבר מחפשת בגדים מיליון שנה ואני לא מוצאת בגדים אלגנטים יפים אבל שיהיו צעירים במידה 48.............. אין אין!! אני רוצה רק איזה חצאית שחורה יפה וחולצה מיוחדת חחח ואני לא מוצאתתתתת..................... הצילו...!!

כן.........

אבל אין שם כלוםםםםםםם.....!!! כאילו הכל זקן כזהההההה....... מממש לא הטעם שלי............ וגבוההה בטירוף!!! אולי חולצה אני עוד יוכל למצוא שם אבל חצאית???? לא יודעתתתת..... הייתי בגרנד לא ראיתי בשום מקום...

SExy LIps

New member
מממ אני קניתי חצאית...

בפוקס...אבל היא ממש לא לארועים נוצצים...אלא אחת כזאת ללכת ביום יום... והחצאיות עד מידה 42. נכנסתי לחנות אחת..שאין לי מושג את שמה...והדוגמנית שמדגמנת שם היא קרן מור...אם את יודעת לאיזה חנות אני מתכוונת..והיו שם כל מיני חצאיות... תנסי..

maya 25

New member
פוקס????

עד מידה 42 זה נראה לך מידה גדולה? הכותרת פה היא: "אופנה מלאה"......

קרן מור מדגמנת ל"לורד קיטש" ודווקא

יש להם על-פי רוב מידות "נורמליות" הרבה מעבר ל-42. שווה לנסות. יש להם השנה בגדים מאד, מאד יפים. חוץ מזה יש גם "פלאוורס," "נינה." אשה-אשה ומתאים לי (שהשנה מפתיעים לטובה) ואפילו בקרייזי ליין יש על-פי-רוב בגדים מחוייטים ויפים לאירועים במידות הנדרשות. שווה לנסות. בהצלחה ומזל טוב!

hagith1

New member
מקווה שאוכל לעזור

לא יודעת מה כולכן מוצאות בג'אמפ, כל פעם שאני נכנסת לחנות הזו אני פשוט בורחת החוצה. המידות הגדולות שלהם ממש לא גדולות והכל סמרטוטים. ולענייננו, תראה, את יכולה להיכנס לחנות של דורין פרנקפורט, יש לה מידות יחסית די גדולות ודברים מדליקים וצעירים, אני בטוחה שאחת המוכרות תוכל לעזור לך. מה שכן, די יקר אצלה, אבל, אולי, עכשיו כבר יש לה מחירי סוף עונה. שווה להיכנס, כי כל השאר כמו מתאים-לי ועונות וקרייזי ליין יש להם דברים נחמדים, אבל ליום יום. אז בהצלחה, וספרי אם קנית משהו.

אני שמחה שהצלחתי להצחיק מישהו...

לא יודעת מאיפה יצא לי רנואר התכוונתי לדן קסידי שמנמונת ניסית את החנות בגרנד?

ניסיתי... ולא ראיתי כלום

ונכון ... ברנואר החצאיות הם עד מידה 42 חחח... ופוקס?? אני מדברת על אירוע ואני המארחת!! אמאלהההה... חחח ודורין?? הכסף לא משנה אני מתכננת לבזבז גם 1000 שקל אם צריך אחרת מה הטעם בלקחת אולם הכי יקר מאפרת מעצב שיער ולקנות בגדים בפוקס לדוגמא?!? חחח.....

בפוקס אין מידות גדולות, בקושי

מגרדים את מידה 44. לא יודעת עוד איפה אפשר לחפש... תנסי שוב ב-ML , עונות ובקרייזי ליין שם יש את הסיכוי הטוב ביותר למצוא משהו. אולי תתפשרי על חולצה ומכנס יפה?!? כי מכנס בהרבה יותר קל למצוא...

maya 25

New member
תנסי את המשביר החדש לצרכן

יש שם מחלקת למידות גדולות עם בגדים דיי אלגנטיים חצאיות, שמלות וחולצות מחוייטות בטוח תמצאי שם משהו.... בהצלחה!

טוב אז תראו מה קניתי!!

קניתי חצאית בגאמפפפפ משו מהמםםםםםםם אני שאני מידה 46 עלתה עליי 3 אז ככה שיש אותה עד מידה 6 והיא מהמממתת!! ראיתי אותה בגרנד ב 210 וקניתי אותה במקרה בקריון בקריות ב 100 (היא במבצע שם!!) ולא יודעת אם זה קשור לפה אבל קניתי מגפייםםםם מהממותתתת ב 200 שקל במקום 400 בנעלי מרקו בקריון גם! חיחי ועכשיו נשאר לי רק חולצה שחורה וי עמוק.... צמודה כזאת.. יש הצעות???

טוב והחצאית!! חיחי למרות שהיא לא

עליי!! כי היא לא יוצאת יפה בצילום שלי... :( בכל מקרה עוד משו קטן בקשר לנעלים יש שם נעלים מליקרה והרגל שלי לא כזאת קטנטנונת חחח והם נמתחות יפה על הרגל... 2 דקות והם מותאמות עלייך כמו בובה!! ויש שם באמת נעלים שווות!!!

איזה יופי ,שמחה בשבילך שסוף סוף

מצאת משהו לטעמך... המגפיים מ-ה-מ-מ-ו-ת, ממש בא לי זוג כזה אבל אני מפחדת לשבור את הרגליים עם כזה סוג עקבים . החצאית ממש יפה(ואני בטוחה שהיא יושבת עלייך יפה לא פחות מאשר מהדוגמנית) ועכשיו רק נשאר.... לעשות חיים ולהנות באירוע - מזל"ט!

madam pompadour

New member
Dir Balak../images/Emo150.gif../images/Emo11.gif../images/Emo150.gif../images/Emo11.gif../images/Emo8.gif

If you don't send us photos from the event
Capish

למעלה