שלום לכולם ... שוב!

שלום לכולם ... שוב!../images/Emo24.gif

אני הייתי בפורום הזה לפני המון זמן (לא זוכרת מתי בדיוק הצטרפתי) ובטח אף אחד לא זוכר אותי, אבל הכינוי שלי מלווה אותי בפורומים אחרים של תפוז
אני סתם רציתי להגיד שאני קוראת את הכרך הראשון של "מלחמת הנשמות" באנגלית ונורא נהנית. למען האמת קניתי את הספר לפני שנתיים אבל רק עכשיו אני "מצליחה" לקרוא אותו. לשמחתי כבר קניתי מראש את כל הסדרה וכך אני לא אצטרך לחפש לי את ההמשכים!

el kortito

New member
ברוכה הבא!!

גם אני קניתי את כלם מראש ואני קורא את הראשון באנגלית!! באיזה עמוד את?

../images/Emo63.gifתודה לכולם! אני בעמוד..

206 כרגע. אינ חייבת להודות שעד לספר הזה ולספר שקראתי לפניו "second generation" הייתי רגילה לקרוא את הספרים בסדרה בעברית, ןעדיין אני צריכה להתרגל לשמות של המקומות והדמויות באנגלית.. אבל בין אם זה "גדילן" או "tasslehoff" -- הוא עדיין מאוד משעשע אותי!

Mamimi

New member
ברוכה הבאה!!!ד"א זה../images/Emo58.gif../images/Emo105.gif

השתלבות מהירה!

Mamimi

New member
ברוכה השבה!../images/Emo58.gif(ניראה לי)מעלי

השתלבות חדשה מהירה!

ליסאן

New member
ברוכה השבה ../images/Emo24.gif תהני מהסדרה

לדעתי היא ממש טובה

yaarangel

New member
ברוכה השבה...../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif../images/Emo39.gif

ברוכית השתלבות(מחודשת)מהירה.. אני יערה ואני מקווה תשהני בפורוום ה*מעט* משוגע שלנו..

מ.ש.ט

New member
יוווווו!!!!!!!!!

אני זוכרת אותךךךך!!!!!!!!!!!!!!! איזה מגניב! זוכרת אותי?

MadManII

New member
בטח זוכר אותך. את בטח לא מזהה אותי

את אולי לא מכירה אותי כי שיניתי את שמי. פעם הייתי GRAND DARK MAGE. לאמשנה ברוכה השבה.

תודה לכולם!!!../images/Emo9.gif../images/Emo141.gif../images/Emo20.gif../images/Emo39.gif

אני זוכרת את מ.ש.ט ואת סייבר, אבל אותך האמת היא שלא... אבל לא נורא! אני אשמח להכיר ואת כל השאר -- אני מקווה שהפעם הזו אני אשאר כאן יותר כי התחברתי מחדש לרומח הדרקון. קלטתי שאני כבר 11 שנים מחוברת לסדרה הזו!!

אחי...

אתה הצטרפת לפה אחרי, ואני לא הייתי פה כשהיא הייתה... היא מוותיקות הפורום...

למעלה